Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 218 / 2 / 0
Próbował ktoś to palić/vaporyzować? A jeśli tak, to z jakim skutkiem? Z góry dzięki za odpowiedź :)
  • 566 / 29 / 0
Euforia jest w tych sortach teraz. Tylko jak się leci na tym dwa razy w miesiącu. Nie częściej. Sniff. Tylko sniff. Boli ale po oralu jest więcej efektów ubocznych a właściwie są same uboczne efekty :-D wystarczy ze się wpierdoli jakieś 350 na dwa razy w ciągu jednego posiedzenia przy tym i euforia jest taka specyficzna ale jest. Nie często nie dużo a jest niemalże jak za pierwszym razem :-p
rchiro the best
  • 1857 / 66 / 80
Uniwerso wariacie na pierwszej wojnie światowej niemieccy żołnierze pomagali "waporyzować" cząsteczki chloru swoim rosyjskim ziomeczkom w okolicy mojej mieściny, podobno wypierdalało jak ten słynny MOCARZ, RAZ a porządnie.
  • 218 / 2 / 0
Anon pisze:
Uniwerso wariacie na pierwszej wojnie światowej niemieccy żołnierze pomagali "waporyzować" cząsteczki chloru swoim rosyjskim ziomeczkom w okolicy mojej mieściny, podobno wypierdalało jak ten słynny MOCARZ, RAZ a porządnie.
Hie, hie, nei wiem nawet czym jest/był ten "Mocharz" ale domyślam się, że jakiś kurwi "dopalacz" robiony przez kompletnych kretynow, którzy nie zwracali uwagi na to, że istnieje takie zjawisko jak tolerancja i nie każdy odczuwa tak samo. Zresztą... te dopsy chociaż od tego który "kolekcjonuje" są w ogóle wcześniej testowane? Czy tak na oko robią i od razu na handel? :P

A dlaczego zadałem takie pytanie? Z ciekawości głównie. Krąży ogólna opinia, że ketonów palić się nie da (pomijając pyrolidynoketony, w sensie alfy wszystkie) a ja jakiś czas temu z powodzeniem paliłem etylon, oczywiście spore straty, bo bez przerabianie do freebase, ale mimo wszystko... czasem lepiej mieć mniej dziur w rękach, ewentualnie zdarzają się sytuacje, że po prostu rączki muszą być jako tako ogarnięte, zwłaszcza teraz w lato.

No ale tak na poważnie, dałoby radę? Wiem, że to zależy od tego całego boiling point lub melting point, tylko kurczę nie do końca pamiętam w jakim przedziale musiałby się mieścić. No i kolejny problem, to że dla 3-cmc jak i 4-cmc, w rubryczce boilig point jest "no data" :(
  • 2 / / 0
Właśnie testuje coś co miało być 3cmc ze znanego źródła. Dostałem beżowy proszek, który jak się okazało w nosie jest niemal Nie wyczuwalny. Wyciągnięte 2x100 mg w odstępie 20 minut za wiele nie dało, a teraz godzinę po czuję się jak zbakany, mam czerwone oczy i gastro. Komuś się coś pojebało.
  • 1893 / 179 / 0
Co sadzicie o miksie z MDAI? 250 mg MDAI w bombce a pozniej 100-150 mg trojki sniffem. Skoro 3-CMC nie jest stricte serotoninogenikiem to chyba takie kombo jest w miare bezpieczne?
  • 54 / 3 / 0
jacobbs pisze:
Właśnie testuje coś co miało być 3cmc ze znanego źródła. Dostałem beżowy proszek, który jak się okazało w nosie jest niemal Nie wyczuwalny. Wyciągnięte 2x100 mg w odstępie 20 minut za wiele nie dało, a teraz godzinę po czuję się jak zbakany, mam czerwone oczy i gastro. Komuś się coś pojebało.
Ten vendor jest oszustem, niestety. Także Twoja opinia nie jest opinią o 3CMC.
Mówisz, że profil kanna wyczuwasz? Ja dostałem jeszcze jakiegoś sampla ze słabym, ale w miarę przyjemnym kanna (białe igiełki). Natomiast po rzekomym 3CMC nie czułem absolutnie nic.
  • 1857 / 66 / 80
3-CMC: BRAK DZIAŁANIA, 0/10, gówno w huj
  • 1095 / 34 / 0
gowno jest govnem, a dobre 3cmc jest dzialajacym 3cmc.
scalono - Fuko
Boiling point to temp w ktorej subst. wrze i zachodzi vapo
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 2428 / 90 / 0
Aaaa i wszystko jasne
Btw!- jak siem majom obecne sorty 3cmc w krysztale do tego białego pudru co fchuj dawno temu dostałem do testów???
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2015 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.