Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Ja mam tylko prawa dziurkę drozna, więc mam podwójny zasys, w lewą mogę walnąć max 50mg więc nawet nie próbuje, a na prawą cug taki że zasysam po pół grama. Nie marnuje się idzie wszystko ładnie, tylko później długo spływa jak już wspomniałem.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1783 / 241 / 0
serek ja bym się starał o rentę to poważny uszczerbek na zdrowiu.
  • 756 / 437 / 0
U mnie akcje, że szły takie ilości były rzadkie.
Zazwyczaj zdarzało się to w stanie jakiegoś całkowitego odklejenia gdzie już szło w chuj materiału na posiadowce i chciało się przez chwile poczuć to jebniecie które wiadomo, ze i tak nie przyjdzie. Pewnie to znacie, nie? Klasyka tej używki.
Co do sortow to wiadomo, że jest kurwa różnie. Jeżeli jest się wjebanym jest mnóstwo czynników. Nie jesteś w stanie być cały czas przy jednym sorcie. No jest to kurwa niemożliwe. Jak ktoś jest dlugo w grze pewnie wie o co chodzi. To jest oczywiste, ze czasem trafia się chujowy sort. Są różne sytuacje. Nie będę ich tu wymieniał,bo czasu by nie starczyło. Zdarzały się sorty wykurwiste, przerabiałem tez dużo średnich i tez takie naprawdę chujowe. Niestety nie byłem w swoim boomie w złotych czasach rc i trzeba bylo kombinować roznymi drogami.
  • 42 / 6 / 0
03 stycznia 2024tosieniedzieje pisze:
03 stycznia 2024provide pisze:
@NotSure mi też te ich ilości wydają się przesadzone ale może nie kalibrowali wagi albo mają jakiś śmietnik z ulicy o nazwie 3-CMC.
Tak stary jemy śmietnik tylko Ty jesteś tak prawilny cool ziomeczeq, ze masz kozacki sorcik %-D %-D %-D
Nie wiem bo ja nie testuje tego bo się zraziłem jak mi na początku 2018 roku polecany "vendor" wysłał śmietnik, coś co miało być klefedronem a miało trochę podobne działanie ale nic po za tym.
03 stycznia 2024serotoninowy pisze:
@pilot777 tak mefedron to jest inna liga, tak jak już wspomniałem. Tylko zważ na to że o prawdziwe 4mmc jest teraz ciężko, i tak na prawdę nie wiadomo czy otrzymasz 4mmc czy jakaś podróbe, 2 że po 3cmc już masz jakąś tolerke i receptory naruszone i może nie byc zwyczajnie efektu wow.
Dokładnie tak jest

@NotSure mówisz jakimś podwórkowym slangiem. Nie ma czegoś takiego jak "dobry sort, zły sort" substancję takie jak klefedron i jej izomer optyczny 3-CMC powinny działać zawsze tak samo. Jak działają różne to wiadomo co to znaczy, ten kto ci to sprzedał/dał cię nie szanuje albo o tym nie wie.
  • 72 / 15 / 0
@provide
A przepraszam, mam się zdobywać na wyżyny moich możliwości w tworzeniu zdań i używać wysublimowanego słownictwa na grupie dla ćpunów byś nie uznał, że posługuje się podwórkowym slangiem? ;)
Określenie ,,dobry sort" , ,,zły sort " jest tutaj właśnie potocznym określeniem na substancje wątpliwej jakości lub wątpliwej kategorii. Używając tego, mam właśnie na myśli, że SORT nie jest tym, czym miał być lub jest kiepsko przeprowadzony proces i jest zanieczyszczony lub z niepożądanymi dodatkami. Więc uważam, że te określenia są bardziej forumowym slangiem niż podwórkowym slangiem. Który każdy rozumie.
  • 4894 / 853 / 0
Mordo czysty sort kryształ, żaden syf cnie xd
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 6 / 0
04 stycznia 2024NotSure pisze:
@provide
A przepraszam, mam się zdobywać na wyżyny moich możliwości w tworzeniu zdań i używać wysublimowanego słownictwa na grupie dla ćpunów byś nie uznał, że posługuje się podwórkowym slangiem? ;)
Określenie ,,dobry sort" , ,,zły sort " jest tutaj właśnie potocznym określeniem na substancje wątpliwej jakości lub wątpliwej kategorii. Używając tego, mam właśnie na myśli, że SORT nie jest tym, czym miał być lub jest kiepsko przeprowadzony proces i jest zanieczyszczony lub z niepożądanymi dodatkami. Więc uważam, że te określenia są bardziej forumowym slangiem niż podwórkowym slangiem. Który każdy rozumie.
Ja słyszałem te określenie w kawałkach rapowych i lepiej napisać że substancja nie jest tym czym oni deklarują że jest.
To nie jest matematyka z Harvardu albo coś kopie jak trzeba albo nie.

@serotoninowy idź koniecznie z tym do laryngologa bo chyba nie chcesz mieć zapalenia ucha środkowego?
  • 4894 / 853 / 0
@provide Ja tak mam już od lat, po wojazasz. A zapalenie ucha środkowego też miałem dwa razy, wiem jak to się zaczyna. Nie grozi mi to póki co.
  • 1 / / 0
Witam ;)
Mam pytanie odnośnie 3cmc a mianowicie pierwszy raz wzialem dzisiaj 3cmc IV i zauwazylem ze zupelnie inaczej dziala niz sniffem, i co prawda iv wzialem wieksza ilosc niz biore sniffem, bo bire przewaznie male liny(nos mnie rozwala pewnie temu ze rzadko wciagam czy cos)
To mozliwe ze inna droga podania dziala zupelnie inaczej czy po prostu za mało biore sniffem?
  • 4894 / 853 / 0
To normalne, jak walisz iv to idzie od razu do krwiobiegu i jest mocniejszy kop, sniff potrzebuje więcej czasu nim dostanie się do krwiobiegu. To samo oral, każda metoda ma swoje plusy i minusy i działa inaczej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.