Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 384 / 28 / 0
Z tymi halunami to już przesada.Mi się normalnie latający ludzie ukazywali.Obok mnie rosły rośliny,pajączki itp.Speeda zero,euforii mało.Gówno nie keton.
  • 34 / 5 / 0
Z tą neurotoksycznoscią to dalej jedynie wasze gdybanie nie poparte żadnymi dowodami czy badaniami. To, że ktoś czuję po tym zjazd czy strucie w cale nie musi znaczyć, że to jest neurotoksyczne. Z tego co wiadomo ludzie opierają domniemaną neurotoksyczność tych zwiazków porównując je do analogicznych im amfetamin, a to nie do końca tak działa.
Uwaga! Użytkownik topkek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
No tak, bo wszystkie objawy zatrucia neurotoksynami to tam chuj. W ogóle nie powinnam akceptować tego posta, ale aż mi żal się ciebie zrobiło i mnie rozśmieszyłeś.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 34 / 5 / 0
Głównymi objawami zatrucia neurotoksynami są:

drżenie mięśni
oszołomienie
brak akomodacji oczu
ciężki oddech
drgawki

Ja tam po spożyciu góra dwóch dawek nie mam takich akcji, chyba, że ktos opierdala takie rzeczy na gramy to nie ma się co dziwić. Reszta to kwestia osobnicza.
Uwaga! Użytkownik topkek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 34 / 0
Jak pisał Czesław neurotoksyczność na poszczególne osobniki może być skrajnie różna. Dla mojego organizmu przerabianie tych chlorów to lajt, toksyczność było dane mi poczuć dopiero po 5 tygodniach gdy przeszło z 20-30g. Dwa tygodnie przerwy i powrót do punktu wyjścia, czyli 0 zwał, ba nawet zwiększone samopoczucie tylko leń siedzi ale jak już coś robić to z przyjemnością, klępią jak powinny czyli namiastka euforii i chloro bk jebnięcie w pierwszych. Co do działania drażniącego, który rc z chlorem lub fluorem w cząsteczce nie zżera jednej i drugiej śluzówki. Dadatkowo niszczeniu mają ulec receptory dopaminergiczne, a sort który miałem tydzień temu działał praktycznie pure serotonin mimo podawania donośnego, pierwszy tego typu jaki było mi dane stestować i odchodzi wiele pomijanych uboków
  • 1889 / 72 / 3
Tak się składa, że miałam takie objawy po zaledwie gramie. ;)
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 34 / 5 / 0
Każdy jest inny, ale co jak co to te objawy możnaby przypiąć każdemu ketonowi w dużej dawce. Czytałem kiedyś art, że właśnie dorzutki zwiększają drastycznie neurotoksycznosc.
  • 762 / 37 / 0
Podczas pierwszej próby, metodą brzuszek-nosek. Odczułem namiastki przedawkowania, gałki oczne rozbiegały się bez ingerencjii (~0,4g).
Przy podejściach ponownych, procenty wyjściowe maleją. Musimy odczekac kilka niedziel, aby odtworzyc upragnione pierwsze wziecie ;)
Przypomne ze po 2h gdy opadamy, czujemy sie jak rozdeptany slimak z którego ulatnia się życie, jego skorupka pęka pod naciskiem podeszwy :D
  • 181 / 4 / 0
Co jest bardziej euforyczne, 4-CMC czy 4-FMA? Probowalem tylko 4-FMA a mam teraz mozliwosc kupienia 4-CMC i zastanawiam sie czy warto. Ile czasu srednio dziala klefedron, jakie dawki na poczatek dla kogos z prawie zerowa tolerka? Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos kto probowal obu substancji mogl je porownac :)
  • 692 / 70 / 0
@up
Peak klefa wynosi ok 30 min sniff, 1h oral. Na poczatek sniff 150, oral 350. Lub oral+sniff na wejsciu 200 o + 100 s
Klef za 1wszym razem przebije 4fma pod wzgledem euforii. No i nie wyplukuje on az tak sero - mozna ladowac praktycznie co 24h 1 x 150mg i zawsze bedzie moc ;d
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.