starte na pył na pewno mniejsze straty plus mniej ora sluzowke. Problem jest taki, ze jak sie w domu przygotuje stuff w ten sposob, to mam wrazenie ze po paru godzinach traci jakby moc. Wczoraj przerobilem 0.5 grama w noc, pierwsze ladowanie 150 oral 100 sniffem porobilo fajnie az sie goraco zrobilo. Od razu mowie , ze to jednak za duzo na jeden strzal, dzisiaj walnalem 100 sniffem i to jest dla mnie optymalna dawka. Jest pobudzenie, jest lekka euforia. Taki stan mi odpowiada. Po 250 leje sie z czlowieka, ciezko opanowac morde.
Dobra, wracajac do rzeczy .... jak juz zrobilem okolo pol grama, to wracajac z fajki z klubu ochroniarz jeden powiedzial tak:
" widziales, ale wygiety !! dobry mefik :d "
To nie jest dla mnie upragniony stan zeby z boku bylo widac moje poskrecanie, dlatego musze dostosowac dawki tak zeby czuc dzialanie ale nie byc wyjebanym. Ludzie w klubie tez pokazywali i sie usmiechali( zwlaszcza Ci ktorzy widac ze byli w temacie)
Wole jednak" trzezwiejsze" w odbiorze dragi typu gibel, amfetaminki w odpowiednich ilosciach.
a i jeszcze raz powiem, zacznijcie od dobrze startej 100 mg sniffem. Ja po nocy z 0.5 g taka walnalem i zadzialala si.
Jak wg was laczy sie z giblem?? ja mam mieszane uczucia. Za duzo nieogaru imo
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dah musze sie z Toba zgodzic, bo jak zarzucilem 100 to posprzatalem w pokoju ladnie czego nie robilem od jakiegos pol roku, tak wiec ma to tez moja rekomendacje.
Nos nie napierdala, towar sie przyswaja i seta co godzine robi dobrze. Jestem po trzeciej wrzucie i wchodzi jeszcze. Pamietacie te lzy przy sniffie?? jak jest w pudrze to nie ma tego w ogole. Super sprawa, taka prosta rzecz a taka roznice robi.
Ludzie polecaja 250 mg- dobrze ze zrobilem to jakies 3,4 razy....
Wczoraj zarzucilem 250 mg i efekt nie byl wcale lepszy niz 100 mg dzisiaj a wiecej ubokow ( mocniej podwyzszone cisnienie, potliwosc, uczucie goraca na calym ciele )
The methapor of Life
ledzeppelin2 pisze:Jak wg was laczy sie z giblem?? ja mam mieszane uczucia. Za duzo nieogaru imo
P.S. Końcowe dawkowanie - 500mg oralnie i na wejściu 250mg per nos + 2,0ml GBL :nuts: Początkowo było 250mg oral i na wejściu 150mg sniffem + 2,0ml GBL - przypomniał się rok 2010, czyli moc i wejście 4-mmc :-D
Ja nie jestem w ogole przezarty ketonami, mozna powiedziec ze tolerancja zerowa.
Najwyzsza dawka jaka bralem na raz to jakies 300 mg i czuć było bardzo duży nieogar, mniejszy speed, euforia na srednim poziomie...
A może taka euforia mi nie lezy po prostu... dla porówniania- euforia z GBL w poczatkach przygody bije ta na głowę.
Wiem o tym, że GBL działa bardziej na dopamine i być może taki rodzaj eufori bardziej mi po prostu leży.
Tak jak wspominałem wcześniej, w sobote walnałem w sumie jakies 600 mg w przeciagu 4 h. Morde powykręcało aż ludzie pokazywali , ochroniarze obgadywali ale czułem sie i tak niedoćpany. Nie było tego lotu w balecie, że wszystko mnie pierdoli a ja się bawię. Muzyka też nie wywoływała mega eufori. Dały o sobie znać paranoje oni wiedzą itp a przy takiej dawce powinienem być rozjebany na łopatki (tak oczekiwałem).
Byłem zawiedzony i w takim rozrachunku substancja wydała mi się na maxa nieekonomiczna.
Dzisiaj jednak przeszedłem do dalszych testów, i zmniejszyłem dawke ze 100 do 50 mg sniffem. Musze powiedzieć że jestem zadowolony( przyrzadzane wg receptury daha)
Stymulacja na odpowiednim poziomie, chęć do pracy. Szkoda że umysł tylko taki nieogarniety :D
Do prac fizycznych gdzie nie trzeba skupienia ( nie polecam do prac np. w fabryce na maszynie do cięcia blachy, do jazdy samochodem itp. :D :D ) sie nada. W miksie z np. z gieblem też będzie ok.
50 mg wrzutki co jakieś 1h20 min . Łącznie wrzuciłem jakieś 250 gram w 6 h.
Nos jak nowy, zero po prostu zero podrażnień śluzówki. W tej chwili nosek dobrze nawilżony i nie zapchany.
-Co najważniejsze wszystko się wchłania, nie ma strat.
-Brak spływów.
-Brak odczuwalnych skutków ubocznych podczas brania i na zejsciu ( pomijajac te dlugoterminowe).
Ciśnienie w okolicach 160 na 100. Puls 100 ( normalnie mam cisnienie 140/90 )
-----------------------------------------------------------
*Nie polecam jednak nikomu tej substancji
* Przeczytajcie wątek i sami zdecydujcie czy warto
*Podobno bardzo toksyczne
*Z tego co wyczytałem sa zdecydowanie mniej szkodliwe substancje do używania jako codzienny stymulant
--------------------------------------------------------
Worek jednak musze skończyć :cheesy: :cheesy:
Dla początkującego można zaczynac od 50 mg w zależności od oczekiwań wobec substancji.
ps- Dodam że sort jaki teraz mam, jest najlepszy z tych ktore jadlem do tej pory ( zjada wolny, odczynniki,...). Znajomy ktory jadl ten sam sort, miał bardzo pozytywne wrażenia.
The methapor of Life
Nawet czyste MDMA tak szybko nie podbijało tolerancji, jak Pan Klef, a ten robi to błyskawicznie. Dlatego też, na Sylwestra biorę amph, w razie co, bo nie chcę kończyć imprezy o 1:00 z niedosytem, wkurwieniem i lekkimi paranojami :wall:
PS Aktualnie też mam zajebisty sort (jak na 4-CMC). Tylko dlatego biorę go na imprezę.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/3/38da8a1e-41e0-4836-a9be-11091b8257ab/IMG_2229.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250505%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250505T075102Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=103f1b6fce1e0d15fc0ed8f135fd39c97dac694f15ec00360289fd34997788f1)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/prof._marcin_wojnar.png)
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia
Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.