Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
To ja dopowiem swoje 3 grosze do dyskusji , zwlazczcza jako ktos nieobeznany z tymi "wynalazkami" bo majacy 10 mcy przerwy i lubiacy euforyki .

Nie wiem jakie sorty miliescie [ja bialy krsztal] ale to jest przesłabe.
Szkoda sluzowki, splyw masakryczny, ilosc bez zneczenia [laczie zjedzone i wciagniete w pare godzin +0.7 jak nie wiecej].

Po sprawdzeniu 3 i 4 cmc stwierdzam, ze :
1. Pownii tego zakazac - o ile wiem juz to zrobili w Ch :old:
2. Sklepy powinny doplacac stalym klientom, zeby to brali np. do czyczczenia kibli i aby nie uciekli w nielegal w oczekiwinaiu na nowe sensewne ketony [hex-en?] etc. :nuts:

btw.
Mam tez gram 4-MMeOC, ale nie chce bardziej psuc sobie humoru - sprawdze to jutro i opisze w iadpowiednim watku/ Tak samo z 0.5 mdai.

A teraz benzo i spac.
  • 123 / 19 / 0
Jedno mnie zastanawia, po co to wciągać? Nie szkoda wam górnych dróg oddechowych? %-D
Chciałbym żeby ktoś mi uściślił, klef działa lepiej p.o. czy donosowo? Bo jeśli to pierwsze, to w zasadzie nie będę wiedzieć czy brać to czy trójkę. A szansę sobie daję jedną, bo nie chce mi się za dużo eksperymentować z tymi truciznami.
  • 1676 / 106 / 0
niedawno z musu zamowilem sort 3 i 4 cmc od jednegio z vendorów.
przyszly przezroczyste krysztaly
na start 3 cmc
srednia krecha
czuc
cos sie rusza
dociaglem 3
po ok 40min mialem wyjsc to myusle palne 4cmc
krecha poidobna do tamtych
chce wstac ni wuj
wiedzialem ze bedzie dobrze
jak to ujal uzytkownik na innym forum to poplakal sie ze szczescia
nigdy 3mmc czy wczesniejsze sorty nie podzialaly az tak

co do tematu
nie chceie nie cpajcie
3 i 4 dkla mnie git nie pojde w tango z nimi na pewno
raz na jakis czas git
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 9 / 0
klefedron nie jest do wciągania nosem (chyba, że ktoś jest sadomasochistą). Kilka wciągnięć nosem i wizyta u laryngologa murowana. Śluzówka do wymiany :-D .
  • 54 / 5 / 0
Jamedris pisze:
Byłam zaskoczona tak silną empatią, momentami nie mogłam wyzbyć się skojarzenia z MDxx. Psychodeli brak.
Patrząc na Ciebie również nie mogłam się wyzbyć takich skojarzeń :x
  • 54 / 5 / 0
szpalek1 pisze:
Chciałbym żeby ktoś mi uściślił, klef działa lepiej p.o. czy donosowo?
Oralnie - uczucie ciepła rozlewające się po ciele, mniejszy speed, większy nacisk na odczuwanie przyjemności niż gadanie, ogólnie bardziej euforycznie.
  • 54 / 5 / 0
[quote="Fuzzy08"]ja dobrze wspominam sort od /cut/. Nie mieliście kłopotów z jelitami???

Mam po każdych kreskach. Polecam 4mg laremidu na godzinkę przed i jest git.
  • 1676 / 106 / 0
tatarak pisze:
Klefedron nie jest do wciągania nosem (chyba, że ktoś jest sadomasochistą). Kilka wciągnięć nosem i wizyta u laryngologa murowana. Śluzówka do wymiany :-D .
powtorze

zalezy od sortu
co do orala
pozerow sluzowke zoladka
raz zniszczona nie wroci do siebie a sluzowe odratujesz bez poblemu
chyba ze jak w przypadku 3mmc nie dziala sniff tylko oral i nadal bedzie tłumaczone ze sniffem znika a oralem dziala
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Najlepiej rozpuścić w napoju, rozcięczone będzie raczej mniej żrące.
  • 319 / 7 / 0
mar74 pisze:
rozcięczone
[ external image ]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".