Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 37 / 1 / 0
to pewnie tez w zupelnosci kwestia osoby czy przyzywczajenia. ja alkohol pije ze znajomymi zawsze do fuki i nigdy sie jeszcze nic nie stalo.
  • 692 / 70 / 0
Pan EF pisze:
to pewnie tez w zupelnosci kwestia osoby czy przyzywczajenia. ja alkohol pije ze znajomymi zawsze do fuki i nigdy sie jeszcze nic nie stalo.
Bo fuka tak nie upierdala jak klef. Zupelnie inny profil dzialania.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 0 / / 0
Może ktoś napisać czym się różni biały sort od brązowego? chodzi mi o smak, wjazd, faze
  • 58 / / 0
Możę ktoś napisać jaka jest różnica między białym a brązowym sortem? bo gdzieś czytałem że brązowa jest bardziej euforyczna
Uwaga! Użytkownik vortex3power nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 10 / 0
4cmc zostanie wycofany ze sprzedazy, przez Chinski ban?
  • 692 / 70 / 0
Oby tak! Przynajmniej nie bedziemy sie truc tym syfem
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1009 / 42 / 0
Ta substancja daje jedynie namiastkę euforii. Człowiek myśli, że już zaraz wejdzie, a tu nic więcej się nie dzieje więc dorzutka i dalej nic.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 159 / 8 / 0
Podziele się z wami moją opinią na temat 3cmc/4cmc. Miałem spokojne życie bez żadnych dragów 4 miechy. Coś się zaczeło nieukładać, jakieś problemy w życiu prywatnym i w pracy. Zaczałem ćpać kilka razy 3cmc i 4cmc, kilka razy sort był w miarę znośny ale i tak gówno może 10% tego co stary mefedron. Ostatnio dostałem taki jebany sort trutke na szczury, że wyleciałem z mieszkania i 3 dni zdychałem na mrozie - prawie umarłem. Pózniej jak się dostałem na mieszkanie to 2 dni leżałem na łóżku. Myslałem że kaplica. Teraz szczerze Wam powiem zrobie sobie leczenie i nigdy więcej tego gówna nie tkne. Chciałbym żeby wróciły problemy z przed miesiąca bo one były niczym w porównaniu do tego jakie mam teraz przez to gówno.. To wszystkie prochy są obrzydliwe i zboczone, aż mnie obrzydzenie bierze od tego. Wszyscy którzy to biorą są skończeni... Dziękuję za info i życzę Wam miłego dnia.
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
Matko aż ciężko coś powiedzieć po doświadczeniach kolegi wyżej. Ale ja się wypowiem o 4cmc w takiej mniej hardcorowej wersji. Tolerka człowieka co raz na miesiąc, bardzo nieregularnie zarzuca coś. Testy 4cmc:
1) jedna średniej wielkości kreska. - prawie nic. Wypiłem z 8 kielonów wódki, jedyne działanie to otrzeźwienie. Po 1h czuję się jakbym nie pił ani nie ciągnął. Oczywiscie jest czekanie na fazę, jest nieprzyjemny spływ i coś jakby zamglenie wzroku od tej niedobrej substancji. Ale to tylko na początku. Potem zapić smak i do widzenia. W małych ilościach bez sensu.
2) Inny test - średniej wielkości kreska, znowu średnio działa, początek taki sam z oczekiwaniem. A potem świadomie duuuży szczur. Na oko po prostu duży. Działanie - euforia tak 90% 3mmc. Po prostu spoko działanie. Dorzutki coś tam dają, na impreze spoko, zalać alko, zatańczyć i spać można koło 3 nad ranem ;)
  • 78 / 6 / 0
To powinno być oczywiste, że ćpanie pogarsza problemy, odkrycia nie dokonałeś. Nie wiem też co trzeba mieć we łbie, by wylecieć na mróz po klefedronie, tym bardziej, że działania on za mocnego na takie odpały nie ma. Co nie zmienia faktu, że i tak jest gównianym ketonem
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.