Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1072 / 122 / 3
Dobre podsumowanie charakteru substancji. Kurwa 2000 razy bardziej wolę się ujebać ok. 50 mg alfy niż 100 mg klefedrona.
  • 1874 / 96 / 127
ej ziom klefedron juz zbiera plon yo... osiedle ochrzcilo to nowym mefem. Osiedle stracone... toksyczny syf.
wolna molekula
#mops
  • 0 / / 0
nie miałem okazji spróbować mefa za czasów jego legalności. Ale błagam reagujcie na takie zachowania. Lubie ketony nie powiem ze nie. Ale z tym przeżyłem dwie nocki i od tamtej pory nie spróbowałem nawet małego szczura.
  • 172 / 11 / 0
No to przeceiż 3/4 tego wątku traktuje o tym, że to syf :D
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 30 / 0
Najważniejsze, że działa. Przewiduję około 300 stron wątku z wymieszanym pobolewaniem i naukami wybitnych specjalistów na temat szkodliwości tego związku. "klefedron, czyli ostateczne rozwiązanie kwestii dresów na osiedlach."
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 2 / 0
A mi się wydaje że to wcześniej krążyło przedpremierowo. Zdarzały się dziwne sorty 3mmc z roznica w działaniu odbiegającą od norm. Chlor ciosa głowę czuć było na bombie zrywki świadomości, właśnie tak samo jak miks 2+3mmc+4cmc.
  • 1889 / 72 / 3
Aiz pisze:
A to czasem pompek nie rozpuszcza?
Nie wiem jak on tam to robi, że rozpuszcza. Ja podgrzewam na łyżce, studzę, zaciągam, zakładam igłę i po sprawie.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 992 / 17 / 0
Parę stron wcześniej ktoś pisał żeby nie miksować z benzofuranami.

To ja ze znajomym byliśmy odważni, mieliśmy sampla 250mg klefedronu,
Jedliśmy i wciągaliśmy 5-MAPB i 6-MAPB (150mg 5-MAPB, 150mg 6-MAPB) i jak powoli schodziło cały sampel klefedronu w kinola.

I wiecie co? Zapiekło jak mocna tabaka, zrobiło się ciepło i tyle.

Potem nie pamiętam za wiele bo włączyłęm Guardians of Galaxy i zjadłem alprę, flubromazolam, etizolam i inne benzo, do tego mirtazapine.
To post który ma mówić: Róbta miksy z czym chceta, pod warunkiem, że macie leki na ZS-a (mirtazapina fuck yeah!) i tony benzo. Trip był jednak zbyt pluszowy.

Zapomniałem dodać, dowalane było co chwilkę po 50-100mg 2-FMA bo spać się chciało. Ach te imprezy w doborowym towarzystwkie, chodząc po brzytwie. Jednak ja to mam grupę Terminatorów-sportowców, bo takie wiksy robimy rzadko.
Teraz 1G klefedronu zakupiłem, butyr-fentanyl oraz GBL. Walne 250mg klefedronu w nosek, na podkłądzie z 2ml GBL-a i żeby nosek nie bolał dopalę BF-a.

Będzie ektra, będzie klawo, już karetki jado lewo, prawo!
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 132 / 6 / 0
Nie jestem ketonowym zwierzęciem i tylko kilka razy testowałem to i owo, ale odradzam stanowczo dawkowanie powyżej 150mg. Nieogar, człowiek poci się jak świnia 40 minut i po zabawie. Przy takim użytkowaniu to faktycznie ścierwo, ale progowe dawki mają swój urok i co zauważyłem dużo zależy od sortu no niestety ten uliczny często wydawał się lepszy
  • 172 / 11 / 0
jebałem 200mg na start :cheesy: fajnie jest przez chwilę, that's all.
niektórzy chrzczą to "mefem 2015", jak mój bliski kolega, ale trzeciego dnia na tym specyfiku wyglądał jak trup, zauważalne, odczuwalne efekty, to przede wszystkim narastające bóle w klatce piersiowej (podchodzące pod nerwobóle) i problemy z żołądkiem i wątrobą. a, wypeirdala też z papci na chwile
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.