Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Nigdy nie lubiłem 4cmc, dla mnie ten keton jest bardzo dziwny, jadłem to wtedy gdy wchodzilo na rynek. Łącznie nie wiele, z 10g. Za duzo serotoniny w tym chyba, pokusiłbym się o stwierdzenie że dużo wiecej niż w mefie czy 3mmc. Na wejściu mocny nieogar, wszystko się trzęsie, zakrawa to o halucynacje prawie że że jak na psychodelikach+ czlowiek jest rozlany, każdy sort tak dzialal co probowalem, nie wiem jak teraz. Ale mefa czy 3mmc uwielbialem tak 4cmc nie podeszło. Wszystko ma się granice, wydaje się że w 4cmc ta serotonina dosłownie człowieka rozpierdala, i przez te haluny nie da się doświadczyć eufo czy przyjemnego nieogaru jak przy 3mmc czy mefie. Chyba że zarzucanie bombki 200-250mg klefa było srogim przedawkowaniem.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1888 / 422 / 4
no dobra... co do poprzedniego posta...

mef / 3MMC / 4HMC ... to moja święta trójca... może w CMCkach szukałem tamtych faz, niestety NIEznalazłem... ale ten pierdolony ból głowy i strucie...
mef działa zawsze, praktycznie mój organizm reaguje na każdą dorzutę...
tak samo z 3MMC / 4HMC
... a tu wszystko takie niedoje-bane, dziwne, ledwo wejdzie i już schodzi
tylko niech mi tu jeden z drugim nie biadoli teraz że "chujowy sort trafiłes ziomek" bo jebnę
od 12 lat smyram różne wynalazki, ale żaden nie zdziwił mnie tak NIEpozytywnie jak 4CMC

działać? działa... może sie to wielu osobom podobac, tak jak w czesniej wspomniałem, w połączeniu z alko to juz w ogóle... ale to nie moja bajka.
DXM
  • 1121 / 153 / 0
No to już też dawno nie moja bajka te całe ketony, ale przekonałem się że klepie i to całkiem spoko
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1888 / 422 / 4
bo "klepie" ... wydaje mi się, że jest to mocny "gość" tylko ... pewne szlaki jego działania normalnie masakruja moje receptory, stąd ten "ból głowy" miałem 3 podejścia i 3 podejścia od 3 różnych vendorów ... dawno tak spier-do-lonej nocy nie miałem jak po 4CMC ... może to tez kwestia osobnicza, ja kocham dorzutki, kiedy 'czuję' że mi schodzi... tutaj jak widzę, porzadny szczur na dzień dobry i lecisz najlepiej go nie dotykać dorzutami... każdy ma swoje fetysze, ja tam kocham dociągać, przez całhy czas trwania imprezy gdziekolwiek by ona mnie była... 4CMC ewidentnie się do tego NIEnadaje.
DXM
  • 9304 / 1809 / 2
@DuchPL różnica polega na tym, że dla Ciebie ważne są nazwy a dla zwykłego ćpunka nie.
Ty kupujesz cmc z myślą, że klepnie jak mmc a to nigdy nie będzie mieć miejsca.

Od lat atakujesz każdego kto ma inne zdanie. A od lat wykrusza się grono typowych mefedroniarzy. klefedron już prawie 10 lat jest na rynku i pomimo bana nadal da się go kupić. I to w dużo lepszej jakości niż mefedron
I ludzie o tym wiedzą. Dużo ludzi przeszło na klefa i sobie go chwała co widać na wielu forach.

Możesz sobie nadal prowadzić swoją mefedronowa vendettę ale nie wygrasz z tym. Nie przekonują Cis dowody naukowe, nie przekonują anegdotyczne więc poprostu żyj w swoim świecie, kupuj to co chcesz ale nie obrzydzaj ludziom ćpania. Skoro @WRB pasuje klefedron (tak jak wielu innym użytkownikom pasuje od 10 lat) to już jego biznes. I niewiele tu wniesie mówienie, że pewnie nie próbował mefedronu 😅😅😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1888 / 422 / 4
Że jak? skąd Ty sie Sttet urwałes znowu szukasz bieda-rozkminy w rozmowie o niczym?
Że ja jade po każdym kto ma inne zdanie niż ja?
A co ma mnie do 4CMC przekonać, niedo#ebana faza? ból głowy? czy strucie prawie tygodniowe? przecież argumentuje prostymi słowami o co mi kaman a ?Ty swoje jakieś bieda wywody mi tu wypisujesz o "racji".
Tak, będę się truł tym, co mnie jest SI, robi mnie dobrze, działa każdy "kęs" i nie chodzę jak upie#dolona świnia tydzień nie mogąc normalnie spać i jeść bo... odtruwam się od tego chu#stwa jakim jest 4CMC... czego w tym zdaniu nie rozumiesz?

chłopie ogarnij się bo nie po to piszę tutaj "swoje wywody" by potem zamieniać je w kłótnię o ...rację...
a co mnie obchodzi że coś się wykrusza? jak ktoś lubi się chlorami truc jego sprawa, jak ktoś nie ma dostępu do prawilnych sortów 3MMC / 4MMC albo nie potrafi sobie ugotowac efedronu... jego sprawa... ale nie umniejszaj tym, którzy jakby nie patrzeć, dbają o siebie, o swoje "zdrowie" jakkolwiek to brzmi... bo się truciznOM truć nie mam zmaiaru a ewidentnie mi szkodzi, o i tym piszę...

dlaczego mam lubic coś - co ewidentnie jest DLA MNIE chu#owe??
15 kwietnia 2023Stteetart pisze:
Skoro @WRB pasuje klefedron (tak jak wielu innym użytkownikom pasuje od 10 lat) to już jego biznes. I niewiele tu wniesie mówienie, że pewnie nie próbował mefedronu 😅😅😅
bo gdyby rzeczywiście go żarł, wiedział by że to zupełnie inna liga... i najlepsze jest to, że Ty tez dosko0nale o tym wiesz.
Nie mam pojęcia co "brał" uw kolega, ale gdyby rzeczywiście smyrnął 4MMC w dobrym sorcie, wiedział by, że 4CMC to jakis benkart narkotykowy który co najwyżej "klepie".
startu do mefedronu to to nie ma żadnego... przecież to się nawet kruszy tak że portafi spierdolic kartę, przeciez to ujmuje mefedronowi praktycznie pod każdym względem, i "próbuje" go co najwyżej ( nieudolnie ) naśladować.
DXM
  • 59 / 3 / 0
14 kwietnia 2023DuchPL pisze:
Zrozumie w końcu jeden z drugim, że:

klefedron, 4-CMC, 4-chlorometkatynon ... to narkotyk?

Tak, dobrze przeczytałeś jeden z drugim NAR-KO-TYK
Jezu Duch nie musisz mi takich rzeczy tłumaczyć ale kurwa jeśli na przykład, osoba bez tolerancji która wciągnęła około 1g 4-CMC rok temu i pamięta działanie kupi dzisiaj 4-CMC i go zupełnie słabej/inaczej klepie to nie ma mowy o takich rzeczach co pisałeś. Po prostu sprzedają śmietnik i tyle.
  • 9304 / 1809 / 2
Widzisz nadal nie odnosisz się stricte do tematu różnic tylko piszesz dokładnie to samo. Szkoda strzepić gębę bys w kolejnych 555 postach powtórzyl o swoim bólu głowy i niedojebanym stanie.

Setki użytkowników to cpaja i kłopotów z bólem głowy nie mają - Ty masz ale to tak naprawdę Twój problem.
Swoją drogą dlaczego szukasz w moich słowach kłótni ? Chcesz to się kłóć z każdym kto ma inne zdanie.

Najzabawniejsze, że ja nawet nie napisałem, że klef jest lepszy, @WRB też nie ale Ty już widzisz kłótnie 😅😅😅😅

Rozbrajasz mnie, ale na całe szczęście ze starej grupy pod nazwą "krul mefedron" tak naprawdę pozostałeś tylko Ty. I za kilka lat będziesz egzotycznym okazem użytkownika który nie tknie innego piwa niż Tyskie bo jest gorsze.

A no i zapomniałem. Tylko Ty cpales prawdziwy mefedron. Te badania naukowe, i GC-Ms pokazują bzdury, bo nikt inny nie miał mefedronu. Ja miałem jak jeden z vendorow miał. Przerobiłem 5 gr i faza była bardzo podobna do cmc różnica polegała na tym, że głos na mefedronie był 100x większy niż na klefedronie. A ten sort ludzie sprawdzali w lano i wyszedł mefedron.
Już nie wspomnę, że nieco później wszyscy się kłócili w temacie o DM, że mef jednego z dostawców był lewy. Szkoda, że badania pokazały coś zupełnie innego 😉

Z klefem tego problemu nie ma. Nikt go nie podrabia.
A.posta zakończę staropolskim zwyczajem - jak szukasz bani jak na mefedronie kupuj mefedron, jak chcesz bomby jak na 3mmc kup 3mmc a jak chcesz się poprostu zabawić bierz którykolwiek z ketonów. Nie masz zdrowia do cmc nie kupuj i problem zniknie.

I uszanuj zdanie innych to, że coś Tobie nie służy nie znaczy, że każdy tak będzie mieć.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1888 / 422 / 4
ale ja nie mam nic do ludzików, którzy lubią... śmieci.
chcą to ćpać, niech ćpają...
mój przekaz jest jasny...
SĄ LEPSZE RZECZY NA RYNKU czego do cholery nie rozumiesz w tym zdaniu? to moje zdanie i mam do tego prawo
a skoro ten kto Ćpie teraz 4CMC nie miał przyjemności zaćpać mefa no to jego problem, ja akurat do tego nic nie mam niech wychwala chlory, które go/was wypalają.

jeśli Ty masz z mefem czy prawilną 3JKĄ problem... super/spoko ... mam Cię przytulic czy jak? masz ochotę na CMCki - to je k#rwa ćpaj człowieku, ale do uja Pana... nie mów mi że to coś jest dobre i nie atakuj mojej przygody z mefem bo akurat ja miałem te przyjemnośc walic to dzień w dzień przez bite 5 lat... i ciesze się że "zaczynałem" w tamtym okresie... bo dziś jestem zdrowy a nie dziurawy jak połowa ludzi koło mnie, którzy łoja CMCki na okragło z dziurawymi zebami i zjebanym układem pokarmowym...
Mam zdrowe dzieci, normalne życie, a na siłce robie swoje rekordy życiowe... a ćpam/biorę/zażywam już ponad 12 lat!
chcesz o tym pogadać? jak mam inaczej o tym pisać/mówić czy "biadolić" jak nie przez pryzmat własnej osoby oraz doświadczeń związanych z MOIM BRANIEM
opisałem tylko jak na mnie zadziałał ten "chłam" zwany 4CMC i tyle... od tego jest chyba ten temat - bo o co Ci dokładnie chodzi to ja serio nie wiem.

PISZĘ O 4CMC 'ŚMIEĆ" z uwagi na to, jak ja to postrzegam - nikogo nie chcę Tym urazić.
Brałem nie jedno w życiu, i w mojej hierarchii nie ma nawet miejsca w szufladzie "rekreacyjne branie", bo po prostu już nie chcę tego nigdy zarzucić.
Takie mam z tym doświadczenie, i powinieneś to po prostu zrozumieć to nie jest trudne.
Dlatego piszę... że są lepsze rzeczy - bo je znam i... robią lepiej - chociażby mnie, czy osoby z otoczenia, które tez miały możliwośc smrnięcia mefa/3mmc/4hmc ,... a potem przyrównać to do CMCka o którym mowa.

normalnie czuję się jakbym tłumaczył to dziecku w przedszkolu, to nie jest trudne serio.

Możesz sobie nadal prowadzić swoją mefedronowa vendettę ale nie wygrasz z tym. Nie przekonują Cis dowody naukowe, nie przekonują anegdotyczne więc poprostu żyj w swoim świecie, kupuj to co chcesz ale nie obrzydzaj ludziom ćpania. Skoro @WRB pasuje klefedron (tak jak wielu innym użytkownikom pasuje od 10 lat) to już jego biznes. I niewiele tu wniesie mówienie, że pewnie nie próbował mefedronu 😅😅😅
nie obrzydzaj ludziom ćpania? człowieku - pogrążasz się... normalnie bez komentarza...
a WRB akurat... "ponoć" mefa ćpał... nawet nie czytasz ze zrozumieniem tego co ...rzekomo bronisz. masakra po prostu. zmniejsz dawki. ...pliss.
15 kwietnia 2023WRB pisze:
no sam kiedyś byłem za tym że mef krulem jest, ale chuja tam, (prawie) każdy keton wypierdala jak trzeba
jak mój mózg tak elegancko wytrzepało to jestem w domu :D
raczej z tego wynika że miał z tym styczność, oraz dalsza część raczej sugeruje że obojętnie co przypierdoli - będzie Si... skoro każdy keton go robi odpowiednio...
I uszanuj zdanie innych to, że coś Tobie nie służy nie znaczy, że każdy tak będzie mieć.
od tego jest to forum - chyba że o czymś nie wiem,

ja opisałem swoje doświadczenie z tym... co ty chcesz zbierać tu same pozytywy czy jak? vendor Ci płaci czy rasujesz swoje ego tym, CO SAM ĆPASZ?
nie chce mi się już nawet tego komentować.

Każdy "normalny" użytkownik chyba widzi o co mi chodzi... kiedy piszę, że sa lepsze rzeczy i po co się truć chyba, że polska mowa jest trudna?

tak czy siak, życzę TOBIE oraz każdemu z osobna, zażywającego 4CMC - zdrowia
DXM
  • 59 / 3 / 0
15 kwietnia 2023DuchPL pisze:
Że jak? skąd Ty sie Sttet urwałes znowu szukasz bieda-rozkminy w rozmowie o niczym?
Że ja jade po każdym kto ma inne zdanie niż ja?
A co ma mnie do 4CMC przekonać, niedo#ebana faza? ból głowy? czy strucie prawie tygodniowe? przecież argumentuje prostymi słowami o co mi kaman a ?Ty swoje jakieś bieda wywody mi tu wypisujesz o "racji".
Ja przerobiłem w ciągu całego swojego życia gram 4-CMC w 2017 i potem w 2018 zamówiłem również gram i działanie było zupełnie inne. Chuj wie co oni sprzedają jako 4-CMC, chuj wie jaką to ma czystość, nie wiem czy laboratorium również zawartośc zanieczyszczeń bo GC-MS czy GC-LC służy głównie do identyfikacji związków.
Byś Duchu napisał dobre FAQ co do "prawilnej" metody utleniania kota, bo na tym się znasz jak mało kto.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.