Przerw bylo kilka.
Od listopada do stycznia.to 3mies gdzie polecialo 5gr 3cmc.
I w sylwka pv8.
Problemy zaczely sie potem.
Srednio co 1,5-2tyg szlo cmc. (Ok 2 mies)
Po ok miesiacu wpadlo emc.
1 spotkanie poszlo kilka gram.
Euforia i serotonina ok (podanie only oral)
Po kilku dniach wpadlo cmc.
Tez bylo ok.
Minely 2tyg i poszlo emc. Zaczely sie jaja. Cisnienie i dziwne akcje.
Odczekalem znow 2tyg i cmc znow ok.
Jest maj.
Pytalem kilka osob i historia podobna. Dlugi detox ( np 1-2 mies) i
- cmc leca ok
- inne bk ok
- najpierw cmc potem inne -lipa
- najpierw inne potem cmc lipa
Odpusc uzywki na kilka dni
- wrzuc DXM
Lub
-wrzuc 2-3 inne substncje blokujace nmda (np rozanie, kurkuma z pieprzem) przy czym musza tez uwalniac serotonine(plus cynamon ktory reguluje i wapn i inse)
Jesli poczujesz power jest ok, jesli sennosc odstaw uzywki, dluga droga przed toba.
Mnie DXM odcielo za 1razem na dlugo. Bardzo dlugo.
Kolena czesc masz w dopingu mozgu. Prawdopodobnie chodzi o mocno zaburzona gospodarke serotonina, insulina i wapniem.
Testowalismy to na 2 innych osobach.
Ich nie odcielo, ale po 3-4 dniach ciezko ich bylo dobudzic.
Zaczeli zbijac tolerke suplami.
Prawdopodobnie zwiazek jak i jego metabolity szybko wychodza z organizmu, jednak bajzel zostaje.
Powidoki i haluny o kwestia zaburzenia melatoniny i glu.
Melstonina syntezowana jest m.in w jakiejs czesci oka.
Plus rozbity glutaminian ktory tez czesciowo rozbija wzrok (prof vetuliani o tym pisal w artyluke o memantynie)
To nie moj wymysl. Kilka osob juz pisalo, ze skoro serotonina regeneruje sie ok miesic to jakim cudem chlory ledwo klepia po miesiacu?
Przy mmc problemu nie bylo. Wychodzily dlugo i stopniowo. Tu wychodzi subst expresowo.
Problmem jak pisalem jest tez masowo pakowane benzo czy ujowy styl zycia.
Podpadtrz na rozowym temat o bmc. Kto leci na stimach lub experymentuje raz na x tyg nie ma problemu.
Anajciekawszy jest wpis typa co wrzucil 100mg ktoregos i byl dramat. Po kilku dniach wrzucil cmc i bylo ok.
Ktos stwierdzil, ze wyglada to tak jakby chlory blokowaly serotonine.
Zwlaszcza 4cmc blokuje tolerke na cala reszte. Choc i 3cmc przy Dluzszej suplementacji ma te tendencje
Calyczas zmierzam do jednego-przy cmc potrzebny jest impuls ktory je powoli wybije z organizmu. U mnie problemem byl tez brak wit z gr B.
Glupi kwas foliowy mnie pierwsze dni detoksu oglupial.
Okazuje sie, ze wplywa on na przepuszczalnosc blon komorkowych.
A nadmienie ze miedzy chlorami czulem sie doskonale.
Dopiero powolne wlaczanie supli wyciaglo wszystko.
Wszystkie braki i caly syf.
Suple i inne bk... cokolwiek serotoninowego a nie bedace cmc to jazda...
Teraz to jeszcze ok 3-4tyg solidnego detoksu.
Ziol to mam na pol zycia a szyszek chmielu, rumianku na miesiace.
Do tego rodiola, bacopa, ginkgo, kurkuma i "stimy" typu zielona herbata, zielona kawa, zen szenie, yerba, guarana i jakies dziwne klacza ktorych nazwe ciezko powiedziec.
Czy to oznacza, że sklepy będą się wyprzedawać z zapasów i bedzie mozna kupic ciekawe ilosci za ciekawą cene? :)
Liquid - moim zdaniem to jest pierdolenie że się oczyściłeś totalnie przed kolejnym spotkaniem z b-k. Przeczytaj uwaznie co randomuser mówi w kwestii tolerki, bo to akurat prawda.
Trochę krytycznego spojrzenia. Nikt na forum nie jest bezbłędnym mówcom - niektórzy mają rację w pewnych aspektach, ale w innych już pierdolą głupoty.
Jako politoksy tylko raz w życiu miałem serio poważny detox, który pozwolił mi na poczucie magii jaką ma w sobie niewątpliwie 4-CMC. Kiedy przerzucałem się na tę substancję bezpośrednio po 3MMC nie czułem nic. Wystarczyło 3 miesiące przerwy od WSZYSTKIEGO (noo może pod koniec tych 3 miesięcy piwka i wódka trochę) i niektóre sorty wypierdalały mnie w kosmos.
Nigdzie nie napisałem, że oczyściłem się totalnie, chuj mnie to obchodzi zresztą. Moja aktywność narkomańska spadła ze 100 do jakichś 10%, więc tak czy inaczej tolerancja i ilość śmieci w organizmie również spadła
Dużo czasu minie zanim przypierdolę coś po raz kolejny, a rynek ketonów obecnie chujowy bez polotu w stanie krytycznym. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze wyjdzie słońce i zaświecą lepsze czasy
W przeciwnym razie rozumiem, że między pierwszym a drugim razem z X ketonem będzie trzeba udać się na pół roku do Tybetu
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Klef sam w sobie zly nie jest. Tylko za duzo rzeczy zaczyna sie skladac do kupy.
Ktos tu dla zartu rzucil kilka stron wstecz-klef chyba wiaze sie z tkankami.
Miski jesli on celnal to [mention]LiquidStranger[/mention] rezerwuj bilet i mnie.
Rozwazam jeszcze jedno detox przez inna substancje.
Tylko, ze tu juz to troche jak skakanie po linie.
Zrobcie ten test DXM lub przyprawami i dajcie znac.
Tylko z DXM uwazajcie, nie lubia sie z cmc (zamyka otwarty kanal... chlorkowy)
Pierwszy test xz DXM i makaron w sosie z kurkumy i przypraw wycial mnie na 1,5dnia. Tylko dawka byla wysoka.
Ponoc nawet 30 mg starczy. U mnie bylo wiecej.
A i z nootropami tez sobie dajcie spokoj. Slabe sa za slabe, mocne za bardzo mieszaja.
@Liquid po niektorych postach odnosnie cmc wroze Ci miesiac samego odtruwania sie. Bo tak nazwalbym cz 1 detoksu. Cz 2 to poprostu odbijanie tolerki.
Znam siebie i widze ile bledow poszlo. Jakby nie pomoc pewnych ludzi dalej bym wisial w tym bajzlu cieszac sie kolejnym miesiacem na c. A tak,zepsuli zabawe :-D
Co jest najgorsze slyszalem tez opini, ze miksy z cmc wiaza to co najgorsze. Tu nie mam przelozenia. Akurat cmc nie mixowalem.
Ps ciekawy byl przypadek, jak chlop na ciagu cmc wrzucil furan. Po godzinie furan przestal hulac...
Wrzucil 3cmc.
Benzo mu wtedy zycie uratowalo.
11 maja 2017Brainnn pisze: ...
Na raziw zacznij odtruwac organizm.
Kw foliowy, cynamon i kurkuma.
Dobey klef to bajka.
Te sorty co sa w wiekszosci to dno.
*I wieczorem 50-100 grmakaronu z twarogiem. Po nim sos - przecier pomidorowy, rhodiola, pieprz, kurkuma i cynamon+b6 +b9+tryptofan (podzadnym pozorem nie dawacc 5htp)
...
Mi bardzo pomaga ustabilizować nastrój po zabawach z serotoninowymi zabawkami.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Tam jest bodaj niacyna, tyramina, tryptamina itd
Poza tym podobno za serotonina podaza kortyzol (choc tu mi nie odpowiedziano jasno).
5htp zaburza te zaleznosci.
Co ci po serotoninie jak brak bedzie reszty?
Trzeba w zdrowiu zalozyc osobny temat pod same chlory.
To inna bajka.
'no i ten wapn, potas i reszta... sam wapn jest niezbedny do melatoniny.
Do tego trzeba zmienic zarcie. Odpadaja wszystkie wieksze obciazenia flakow.
Wpadaja kiszonki.
Ps kurkuma i rozaniec zadbaja o serotonine :-)
A samo 5htp doraznie moze i tak,ale jak mowie musialby temac podbic
[mention]Hash_Oil[/mention]
Lub[mention]PEA[/mention]
Co do posta statica. 3mies bez wsparcia to min. Przy czym problem z rozjechanym glu wroci, ze zdwojona sila.
Benzo pomoze, ale rozjedziesz inne rzeczy. Tu trzeba dzialac inaczej.
Kazdy krok spokokojnie.
Inaczej sprawa sie ma przy mixach czy ciagach.
Klef nadaje sie na max 2-3 wrzuty po 200-300-400mg raz na mies/dwa
I koniec
A wy tam wyzej kombnujcie co dalej. Ja rozpisalem mniej wiecej odtrutke i do detoksu nie doszedlem.
A do powyzszego dorzuccie imbir, w ramach antyhistaminy.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/bf015873-176f-4dce-81bf-24ed0dc5a0bd/fenistil.jpeg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250514%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250514T092602Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=a33078d3ef4649f4912b3eaad293742c6b9cd56554520b472c8c2e6fd89f7758)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sw_police_force.jpg)
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę
Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.