Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2873 / 298 / 0
Tak 4fma jest fajne serotoninkowe :)

wracając do tematu. Bo coś mnie dziwią te wasze próby uczuleniowe. Jeśli jadłem już kiedyś metafedron i 3-CMC to muszę robić tę próbę bawiąć się tym gównem? Czy od razu zarzucać 300mg i nara (oral)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3 / 4 / 0
Pi***** te próby uczuleniowe:D. Jak waliłeś 3cmc to nie ma co się obawiać. Ja nie waliłem pół roku, miałem dobry towar i zajebałem 400mg na pierwszy raz oralnie i mnie konkretnie pozamiatało euforycznie. Ja tam się już nie boje klefedronu do 400-500mg oralnie, bo jak nie miksujesz z innymi gównami i masz sprawdzony towar to nie masz czego się obawiać. Pozdrawiam i miłej jazdy :) Pamiętaj że na Ciebie może podziałać inaczej, ja waże prawie 100kg i 3mmc przerabiałem w gramach, więc uważaj i na spokojnie poznaj swoje możliwości. :)

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 1655 / 299 / 0
Ładnie to działało w formie piguły, na podkładzie benzo. Zero zjazdu, same plusy - praktycznie w takim settingu, 4-CMC po prostu wzmacnia istniejąca dobrą fazę, tak bym to nazwał. metkat-Light.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 5774 / 1181 / 43
Moja mała subiektywna opinia.
Lepsze 3cm niż 4cmc, podane iv. Do kota tego nie porównuj. A poza tym 4cmc bardziej wyżera kable (mózg zapewne też), od trochę innego 3cmc, które bardziej przypomina 3mmc, w dużym przybliżeniu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 0 / / 0
Powiem wam, że uczucie w nosie na drugi dzień po ostatniej nocy z 3g zniechęciło mnie do 4-CMC i 3-CMC sniffując. Od teraz tylko oral, nie ma bata że znowu na takie coś się będę pisał, za duża męka na drugi dzień i pod koniec używania w dany dzień
  • 38 / / 0
11 Tygodni z rzędu co weekend 6-7g 3cmc i 4cmc , przestałem wierzyć że coś mnie kopnie, 4cmc od nowo powstałego sklepu z krainy ozz daje radę, oczywiście nie wróci magia = to wiadome ale chociaż zadziałało, testowane oba sorty jednocześnie. Czyli chyba mogę śmiało polecić.

PS. Sniffy mi ostatnio ciężko wchodzą, czym więcej jem tych chlorowców tym co raz gorzej, na początku śmiało 250 sniffem mogłem przyjąć teraz już nie.
  • 0 / / 0
Mnie kopie tylko 1 dawka, pozniej co raz mniej, po 3 dniach bez snu prawie nic nie klepało i miałem wrażenie jakby schodziło po godzinie, za to pojawiły się omamy, totalny brak dogadania z otoczeniem. Ale to raczej z braku snu.
  • 38 / / 0
Wpadł mi dziś w ręce puch, typowy puch, ciężko kreślić nim kreski, zapach i smak typowo klefedronowo-octowy. Co to jest? Łyyy matko kochano!!! To dopiero nie wchodzi.

150 sniffem - nic... :( I to na tyle? Po 20 minutach mi się dopiero załadowało, nos mam tak przeorany że to pewnie przez to.
Dorzuciłem Oral(tak wiem powinienem na odwrót) i jest miło, inaczej-chyba to polubie, może ktoś ma na miar na taki puch?
  • 1066 / 158 / 0
jak długo trwa peak per sniff i per oral ? jak najlepiej działa substancja ? sniff ? oral ? czy oral + sniff ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 280 / 20 / 0
wałkowane milion razy, sniff + oral, zależnie od sortu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.