Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 250 / / 0
4-CMC; Klefedron
Nieprzeczytany post autor: Lenti »
A to już zależy od Ciebie i od panny. Jak już postawisz to trzeba szybko działać, bo ani się obejrzysz a już nie ma co działać. No i cieżko jest skończyć, ale da radę, trzeba sie tylko troche postarać i napracować :D

U mnie i mojej lubej libido na plus jak najbardziej, ale to może nie kwestia stricte klefa %-D
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 0 / / 0
Ostatnio trafilo do mnie 4-CMC od kilku vendorów . sa sorty slabe . niczym dzisiejsze 3mmc ale sa tez sorty dzialajace podobnie do mefa ( Krysztal o pomaranczowych przebarwieniach ) . Substancja zacna euforia rozpierdala system , lecz zauwazylem ze empatia utrzymuje sie na srednim poziomie . ochota na sexik jest takze spoko . Ogolnie jesli spróbujecie
4 cmc pewnie już nigdy nie będziecie chcieli starej trójki . Pozdrawiam Gieksik
  • 0 / / 0
dla mnie 4cmc jest bardziej chill od 3mmc, ale niedlugo bedzie trzeba sie przerzucic na to. 4cmc nie bedzie zakazany od stycznia?

Dopiero zaczynam zabawe a juz zabieraja mi zabawki :p

Podrzuci ktos pomysl, jak rozsadnie podkrecic libido do 4cmc?
  • 54 / 3 / 0
Jeszcze podkręcić? GBL zawsze do tego celu się sprawdza, jeśli bierzesz to pod uwagę. Chociaż na dobrą sprawę chyba nic więcej nie trzeba jeśli chodzi o chemię. Może kwestia bodźców - odpowiedni materiał filmowy ;) itp.
  • 47 / 4 / 0
substancja wydaje sie dzialac bardziej naturalnie. ładuje się dość długo. przez pierwsze 30min 0 efektów, mocno rozkreca sie dopiero po godzinie. ponizej 200mg radze nie schodzic bo to działanie na granicy placebo. gdyby cena była 2razy mniejsza to idealny zamiennik dla 3mmc, przynajmniej dla mnie
  • 86 / / 0
Przecież średnia cena 4-CMC wynosi mniej niż 1g 3mmc , wiadomo : im więcej kupisz -tym taniej , sniff 120-150mg robi robotę , a więc masz fazę za ok 5-6zł ,czy to jest dla Ciebie słabo ? Ile wg Ciebie ma kosztować 1g ?? 10-15zł ???? Sniff wchodzi w 3 minuty !!! Oralu nie próbowałem ,pobaw się w sniff a poczujesz moc.3mmc jest mniej ekonomiczne niż to ..
  • 232 / 2 / 0
jezeli mowiac moc masz na mysli totalne rozkurwienie sluzowki to masz racje. oral rowniez prawie nie kopie. 3mmc jest duzo lepsze.

ps. mowie to jako osoba ze spora tolerka
  • 86 / / 0
Mówiąc MOC mam na myśli wejście,nieogar i euforię :) Bez obrazy , ale proszę nie rób z siebie pussy : fakt sniff pali , łzy lecą z oczu , ale to taki "przyjemny" ból , który ustępuje po 1 minucie .Po badaniach wystarczy przepłukać nos solą morską i wypłukać te krwawe gluty z kichawy i jest bez tragedii :) Dzień ,dwa dni "PO" może dokuczać lekki katarek :)
Moja skromna osoba uważa że w porównaniu do obecnych sortów 3mmc to 4-CMC wygrywa.
  • 232 / 2 / 0
nie rozumiesz - gdyby jeszcze substancja dzialala, to bol bylby warty efektow po zazyciu. niestety nie jest tak. inna sprawa ze problemy ze sluzowka praktycznie dyskwalifikuja substancje do ciagow.
  • 86 / / 0
A kto komu każe walić ciąg czegokolwiek ? :) Wszystko trzeba robić z głową.Może niektórzy się ogarną jak będą mieli przeżarte kichawy po 1 posiedzieniu .. :) Ja miałem taki sort ,który super działał.Kryształ wpadający w różowy , po pokruszeniu zapach podobny do 4-meca .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.