Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 250 / / 0
4-CMC; Klefedron
Nieprzeczytany post autor: Lenti »
A to już zależy od Ciebie i od panny. Jak już postawisz to trzeba szybko działać, bo ani się obejrzysz a już nie ma co działać. No i cieżko jest skończyć, ale da radę, trzeba sie tylko troche postarać i napracować :D

U mnie i mojej lubej libido na plus jak najbardziej, ale to może nie kwestia stricte klefa %-D
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 0 / / 0
Ostatnio trafilo do mnie 4-CMC od kilku vendorów . sa sorty slabe . niczym dzisiejsze 3mmc ale sa tez sorty dzialajace podobnie do mefa ( Krysztal o pomaranczowych przebarwieniach ) . Substancja zacna euforia rozpierdala system , lecz zauwazylem ze empatia utrzymuje sie na srednim poziomie . ochota na sexik jest takze spoko . Ogolnie jesli spróbujecie
4 cmc pewnie już nigdy nie będziecie chcieli starej trójki . Pozdrawiam Gieksik
  • 0 / / 0
dla mnie 4cmc jest bardziej chill od 3mmc, ale niedlugo bedzie trzeba sie przerzucic na to. 4cmc nie bedzie zakazany od stycznia?

Dopiero zaczynam zabawe a juz zabieraja mi zabawki :p

Podrzuci ktos pomysl, jak rozsadnie podkrecic libido do 4cmc?
  • 54 / 3 / 0
Jeszcze podkręcić? GBL zawsze do tego celu się sprawdza, jeśli bierzesz to pod uwagę. Chociaż na dobrą sprawę chyba nic więcej nie trzeba jeśli chodzi o chemię. Może kwestia bodźców - odpowiedni materiał filmowy ;) itp.
  • 47 / 4 / 0
substancja wydaje sie dzialac bardziej naturalnie. ładuje się dość długo. przez pierwsze 30min 0 efektów, mocno rozkreca sie dopiero po godzinie. ponizej 200mg radze nie schodzic bo to działanie na granicy placebo. gdyby cena była 2razy mniejsza to idealny zamiennik dla 3mmc, przynajmniej dla mnie
  • 86 / / 0
Przecież średnia cena 4-CMC wynosi mniej niż 1g 3mmc , wiadomo : im więcej kupisz -tym taniej , sniff 120-150mg robi robotę , a więc masz fazę za ok 5-6zł ,czy to jest dla Ciebie słabo ? Ile wg Ciebie ma kosztować 1g ?? 10-15zł ???? Sniff wchodzi w 3 minuty !!! Oralu nie próbowałem ,pobaw się w sniff a poczujesz moc.3mmc jest mniej ekonomiczne niż to ..
  • 232 / 2 / 0
jezeli mowiac moc masz na mysli totalne rozkurwienie sluzowki to masz racje. oral rowniez prawie nie kopie. 3mmc jest duzo lepsze.

ps. mowie to jako osoba ze spora tolerka
  • 86 / / 0
Mówiąc MOC mam na myśli wejście,nieogar i euforię :) Bez obrazy , ale proszę nie rób z siebie pussy : fakt sniff pali , łzy lecą z oczu , ale to taki "przyjemny" ból , który ustępuje po 1 minucie .Po badaniach wystarczy przepłukać nos solą morską i wypłukać te krwawe gluty z kichawy i jest bez tragedii :) Dzień ,dwa dni "PO" może dokuczać lekki katarek :)
Moja skromna osoba uważa że w porównaniu do obecnych sortów 3mmc to 4-CMC wygrywa.
  • 232 / 2 / 0
nie rozumiesz - gdyby jeszcze substancja dzialala, to bol bylby warty efektow po zazyciu. niestety nie jest tak. inna sprawa ze problemy ze sluzowka praktycznie dyskwalifikuja substancje do ciagow.
  • 86 / / 0
A kto komu każe walić ciąg czegokolwiek ? :) Wszystko trzeba robić z głową.Może niektórzy się ogarną jak będą mieli przeżarte kichawy po 1 posiedzieniu .. :) Ja miałem taki sort ,który super działał.Kryształ wpadający w różowy , po pokruszeniu zapach podobny do 4-meca .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.