Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 18 / 2 / 0
Proszę o pomoc, w jeden dzień bez tolerancji zjadłem 60 mg klonow (cała paczkę) i nic nie czuje, co zrobić?
  • 260 / 49 / 0
Deal with it :-) Pomocy to byś potrzebował jakby zadziałało. Też mi się zdarzyło, że paczka przez noc zeszła. Klepło Cię, nawet nie zauważyłeś, a 11 tabletka z kolei już nie potęgowała "fazy".
Uwaga! Użytkownik sedambromek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
Ile zrobić detoksu zeby zaczynać od małych dawek?
  • 358 / 73 / 0
właśnie dlatego zawsze mój partner trzyma paczkę klonów, bo wpierdalałabym tak samo
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 4 / 1 / 0
Witam wszystkich, nie wiedziałem, gdzie to wstawić, bo wszędzie piszą
o "odstawieniu" benzo, a mi chodzi o jednorazową sytuację i nie wiem, czy można to pod to podpiąć.
Wkrótkich żołnierskich słowach, chodzi o to, że walnąłem wczoraj, koło 21.30 klona, 1 tabletka 2 mg. Nie mam tolerancji, to był mój właściwie pierwszy raz z tą substancją. Załadował się koło 22.30. Ogólnie to wszystko było ok, po jakimś czasie poszedłem spać, ale rano, a było to coś koło 8, czułem się jak po ćwierć litra wódki. We łbie mi się kręciło, mdliło mnie w cholerę i wgl było spoko tylko jak leżałem. I tak przez cały dzień do wieczora. Miał tak ktoś może? To normalne, za dużo wziąłem, czy to może wina zbyt dużej ruchliwości (musiałem ogarnąć parę spraw). I czy ten klonik będzie miał wpływ na emkę walniętą jutro koło 23?
  • 80 / 6 / 0
Jak się komponuje clonazepamum z mefedronem / kryształem mefopodobnym? wiem że jest idealny na zejście ale w trakcie? ostatnio w sumie brałem i wyjebało mnie mocno ale krótko i nie wiem czy taki to kryształ czy klon z mniejszył działanie?
  • 1 / / 0
Dostałem kiedyś od kumpla klona 2mg na kaca, zjadłem 0.5mg. Dzisiaj obudziłem się o 5 rano po 4 godzinach snu, chciałem się jednak wyspać przed dzisiejsza imprezą sylwestrową i zapodałem pozostałe 1.5mg o 5:30, zasnąłem o 7 i pospałem do 10:30. Po przebudzeniu sprawdziłem ile klon działa i sie troszkę przestraszyłem że tak dlugo. I teraz moje pytanie, dzisiaj o 20 impra sylwestrowa, whisky i MJ. Mogę mieć jakieś objawy niepożądane? To mój pierwszy klon w życiu, nie czuję za bardzo jego działania w tej chwili, cos na granicy placebo.
  • 155 / 45 / 0
O tej godzinie mozesz czuc jedynie minimalne efekty klonazepamu ktore jedyne co moga wywolac to praktycznie nic poza dalszym lekkim tlumieniem niepokoju przykladowo tym bardziej ze juz teraz praktycznie nie odczuwasz efektow (choc wydaje mi sie ze jednak one sa tylko ich nie dostrzegasz). Napij sie jakiejs kawki przed sylwestrem i nie powinno cie wtedy bardziej zajebac na nim czy cos w tym stylu po tym buszku i whiskey. Mysle ze nie masz sie czego obawiac. Pozdrawiam. Milego sylwestra :liść: :wino:
Nie ma, że za mocno.
  • 3454 / 1110 / 0
31 grudnia 2020CzterolistnyJosh pisze:
Jak się komponuje clonazepamum z mefedronem / kryształem mefopodobnym? wiem że jest idealny na zejście ale w trakcie? ostatnio w sumie brałem i wyjebało mnie mocno ale krótko i nie wiem czy taki to kryształ czy klon z mniejszył działanie?
Nie nadaje się, już chyba lepsza mała dawka alprazolamu lub pregabaliny.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 18 / 2 / 0
Klony strasznie słabo mnie klepią nawet cała paczka 60mg, czy jak zmieszam pare klonow i zapije piwkiem lub dwoma to coś polepszy działanie?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.