Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mała Mi »
...a ja widziałam oczy tego kolesia i nie chciałabym ich zobaczyć jeszcze raz. Diabeł istny w oczach!!! Ale zgadzam się z tym, że na każdego wszystko może działac zupełnie inaczej, kwestia organizmu.

a wogóle to chyba jest ta słynna tabletka gwałtu, czy się mylę...
Uwaga! Użytkownik Mała Mi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Mała Mi pisze:
a wogóle to chyba jest ta słynna tabletka gwałtu, czy się mylę...
Tabletka gwałtu to GHB. Jeszcze słyszałem, że nadaje się flunitrazepam (Rohypnol) do gwałcenia kogoś na śpiocha %-D
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Tak. Rohypnolu używa się jako pigułki gwałtu. Bo ofiara nie pamięta dosłownie nic. Niektórzy jedzą Rohypnol... Tylko nie wiem po co im taka bania, skoro później i tak nic nie pamiętają. Widziałam na hypku kilka TR.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Rohypnol wycofany w Polsce jakies dwa lata temu z tego co pamietam, czyli malo kto to bierze teraz. Chyba, ze zapasy mial duze. Bania po benzo niektorym sie podoba, a jak bierzesz dluzszy czas to masz fajne stany, a nie tylko amnezje. Amnezja i dziwne fazy sa przy pierwszych albo rzadkich kontaktach z benzo i w duzych ilosciach. Jednak dluzsze uzywanie benzo to ogromne uzaleznienie psycho-fizyczne, wiec nie ma sensu tego ladowac duzo i czesto. Jak ktos bierze zeby nic nie pamietac to niech da sobie spokoj, bo mozna sobie klopotow narobic (przez agresywne zachowanie, kradzieze i inne dziwne akcje). Ja tak kiedys ladowalem duze dawki, dopiero potem sie zczailem, ze male dawki klona np. 0,5-1,5 mg fajnie dzialaja jak nie masz tolerancji.
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
ze male dawki klona np. 0,5-1,5 mg fajnie dzialaja jak nie masz tolerancji.
dokładnie stary :).1 mg i już takie miękkie nogi się robią,delikatnie kręci się w głowie.przyjemnie bardzo.ja od tej dawki rozpoczynałem swój maraton z klono skończyłem po paru miechach na 12mg %-D
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
ja wczoraj zmiksowałem klony z witaminą i myślałem że zapaści dostane przez jakieś półgodziny... potem przeszło ale miałem dobrych 5-6 godzin obrzydliwy rozpierdol w głowie.....fuj, nie polecam fety do benzo czy na odwrót
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
@ dr. Kubeusz- jak sie nie umie brac to efekt jest taki jak u Ciebie. Klony sa bardzo dobre to fety, wazna jest tylko dawka. Ale jak ktos jest idiota (nie pije w tej chwili do ciebie Kubeusz) i wezmie np. kilka klonow do tego "dwojek" i walnie fete to nie dziwne, ze ma hujowa faze. Klon max dawka 2 mg bez tolerancji, a najlepiej 1 mg.
  • 164 / 7 / 0
pol90 pisze:
Mam takie pytanie jestem chory na epilepsje i dzisiaj zamierzam sobie troche wypić cały czas biore Depacine chromo 750 Mg 2 razy dziennie i moje pytanie jest takie czy jak się weżmie clonazepam to Clonazepam uchroni mnie przed atakiem drgawkowym spowodowanym np. przez alkohol
Kapitan Hajduków pisze:
klonazepam + alkohol = wielka niewiadoma ;-)
Gargamel pisze:
Z tego co mi wiadomo alkohol tez dziala przeciwdrgawkowo, a to jego brak powoduje deliry itd. Klonazepam powinien uchronic przed drgawkami, z tym ze alkohol bardzo wzmacnia jego dzialanie i czesto okazuje sie, ze niewiele ci potrzeba a i tak nic nie pamietasz. Jak masz padaczke powinienes pogadac o tym ze swoim lekarzem.
faraon pisze:
Skad pomysl, aby zadac takie pytanie na forum dragowym a nie swojemu lekarzowi?
pol90 pisze:
Z tego co mi wiadomo alkohol tez dziala przeciwdrgawkowo,
Jak ja miałem 1 napad drgawkowy to mi lekarz neurolog zakazał picia alkoholu
suehiro pisze:
nie jedz klonów do alkoholu bo to może się źle dla ciebie skończyć.
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
Ach same klony to juz sa niebezpieczne pierdolniki bo jak sie człowiek rozpędzi z jedzeniem to potem sie dziwi ile sie zjadlo(np 1/3 listka zamiast 2 tabsow :D ) a tym bardziej z alkoholem ;)
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
takie sa juz benzosy
ja za pierwszym raze mialem zjesc jedna a zjadlem 4mg i zapijalem przez dwa dni potem caly czas browaarki
bylo grubo, zz tego co wiem z opowiadań:)) bo ofkorz 2 dni out of life
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
Zablokowany
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.