ja latam
Rozumiem, że dla klona max to jakieś 48h.
18 czerwca 2019The_Most_Bak pisze: @chuja tam. też miałem taki okres w życiu że miałem wyjebane na uzależnienie, bo albo będę się czuł dobrze, albo sznur, a benzo to tabletka szczęścia więc co z tego że się uzaleznie. teraz po jakimś roku ciągu nawet nie czuję ich działania. Tzn czuje, gdy zaczyna się piekło i wrzucenie daje ukojenie, ale Supermana już ze mnie nie robi. Do tego dochodzi do ciebie świadomość że twoim życiem rządzą tabletki, co przysparza ci kolejnego cholernego problemu, choć zacząłeś je jeść po to zeby je wyeliminować . Natomiast raczej zawsze będę po nie sięgał, bo brane doraźnie są wynalazkiem godnym Nobla, ale mądrzejszy już o to doświadczenie że całego życia na benzo przejść się nie da:)
Możliwe jest, że jak się brało duże dawki to się zwiekszył czas półtrwania?
Rozumiem, że dla klona max to jakieś 48h.
20 czerwca 2019TrzymamSzafe pisze: Do tego ta głupia pewność siebie i odpieprzanie fajnych akcji.
19 czerwca 2019Kromozepam pisze: Możliwe jest, że jak się brało duże dawki to się zwiekszył czas półtrwania?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.