Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3 / / 0
Może i racja. Ale kwetiapina i doksepina powoduje wzrost masy ciała...
:-/ Ile razy trzeba upaść by powstać na zawsze...? :kotz:
  • 48 / 5 / 0
04 sierpnia 2018wnc1964 pisze:
@prz3gladark4 wszystko ,ładnie i pięknie natomiast jak nie chcesz pić to klon nie jest najlepszym rozwiązanie nie chce ci prawić morałów bo sam 20lat byłem na klonie, spróbuj leków anksjolitycznych które nie powodują uzależnienia i działają szybko np kwetiapina czy doksepina leki te działają anksjolitycznie sedatywnie ale nie uzależniają.

Klon jest fajny to fakt dopóki działa , zejście z niego po długotrwałym stosowaniu to piekło nie rozwiązuje też prawdziwych problemów tylko je maskuje.
Dzięki za przestrogę. Klonazepam znam od początku 2015 roku. Ponad 3.5 roku, przez które łącznie przerobiłem jakieś ~5 - 7 opakowań. Nigdy nie zażywam regularnie (nie zdarzył mi się dłuższy ciąg niż 3-4 dni na niskich dawkach, tylko kilkukrotnie 4 mg ale to rekreacyjnie, przy pierwszym opakowaniu (2016 r.) nawet ok 6-7 mg ale to jeden wybryk, wnioski wyciągnięte).
Znam historie z detoxów (tutaj z forum), więc wiem co to za diabeł. Ostatnio, przy odstawce alkoholu, podczas napadu lęku .5 klonazepamu (1/4 tabletki) pozamiatało stresy.
Uwaga! Użytkownik prz3gladark4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1907 / 181 / 0
A mnie klon wyciągnął z uzależnienia od alpry i eti. I szczerze mówiąc uzależnia mnie o wiele mniej niż większość benzo. Krótko działające benzo do dla mnie szatany. 10mg alpry czy eti dziennie + piwka potrafię spokojnie robić. Klony dłużej działają, i są dla mnie bardziej spokojne.
Take DXM and Be Happy
  • 780 / 45 / 0
Mi 6mg klona z rana od razu zlikwidowało kaca , wieczorne 4mg przed kompem i robi miło. Klon pomaga szybko na odstawkę krócej działających nawet jak się jadło po 10mg i zapijając alko długi czas.
  • 1907 / 181 / 0
O to to :D Ja głównie zapijam benzo, bo czuję niedojebanie takie jak na sucho biorę. Chyba, że biorę czystko strategicznie, ale jak rekreacyjnie to w sumie zawsze z alko.
Take DXM and Be Happy
  • 1277 / 129 / 0
Ciekawe jak wam klon przestanie działać, alko tu wiele nie pomoże, a głód substancji i objawy absynencyjne to coś gorszego niż skręt po helu i bardzo długotrwałowego nawet jak dawki będą trzykrotnie wyższa skręt bęzie trwał nadal tego nie życzę najgorszemu wrogowi.
Dopóki działa człowiek myśli mnie to nie dotyczy, niestety to tylko iluzja.
Że nikt na tą kurewską tolerkę nie wymyślił andidotum.
  • 6 / / 0
Jak myślicie, lepiej rano zarzucić od razu 2mg, czy rano 1mg i np. o 15 kolejne 1mg?
  • 3406 / 534 / 0
Ja bym jadł x1 rano, x1 o 15.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 6 / / 0
a czym wzmacniać działanie klona poza alkoholem? bo w sumie ja bez żadnej tolerki po 2mg ledwo co czuje.
  • 3406 / 534 / 0
A co masz na stanie ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.