Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 8103 / 907 / 0
Bralem 3 mg klona - sennosc po godzinie, 2,5- tak samo.Co jest ? Wczesniej bralem 3 mg i nie czulem sennosci.Wyoskie temperatury moga sie do tego przyczynic ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 987 / 38 / 0
A mnie klony nie porwały. O wiele bardziej lubię Alprę. Nawet 8mg klona powodowało u mnie niedosyt. Nie rozumiem zachwytu akurat tym benzo :D Dla mnie ma niski potencjał rekreacyjny.

Za to Clonazolam zapowiada się pluszowo :*)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 12 / 0
19 sierpnia 2017UJebany pisze:
Bralem 3 mg klona - sennosc po godzinie, 2,5- tak samo.Co jest ? Wczesniej bralem 3 mg i nie czulem sennosci.Wyoskie temperatury moga sie do tego przyczynic ?
A czego ty się spodziewasz po 2.5/3mg klona? 2mg to już bardzo dużo, chyba, że masz tolerkę.
  • 171 / 28 / 0
Mam zapas z 40 paczek klonów, heh, od psychiatry sępię od lat po 2 paczki przy każdej wizycie, a nie potrzebuje aż tyle. Ogólnie fajny środek na stresowe sytuacje, fobię itd. Mi w zupełności połówka wystarczy (1mg). Po większej fazie zbytnio zamulam. Nawet po takiej są pewne kłopoty z pamięcią i koncentracją także nie jest to taki kolorowy środek. Do brania rekreacyjnego raczej nie polecam, nie wiem jakby było z większymi dawkami. Wada też taka, że zawsze po wzięciu nawet tej połówki mam doła dzień później przez kilka godzin i to takiego mocnego, ale już się przyzwyczaiłem i mówię sobie, że to minie.
  • 8103 / 907 / 0
@Puny
Mam tolerke i dwojka mnie srednio robi, ale chyba wroce do 2 mg, wole lekkie nie docpanie niz spac przez cale dzialanie klona.
W wieku lat piętnastu
  • 546 / 13 / 0
UJebany-mam tak samo - 3-4 mg clona nawet zapitego energetykiem i sennosc ! Dzisiaj wzialem 1.5 mg alpry i tak samo oczy sie kleja mimo ze spalem 13 godzin
  • 8103 / 907 / 0
Wrocilem do 2 mg i jest ok.
W wieku lat piętnastu
  • 2115 / 628 / 0
Jak ja zazdroszczę osobom, u których klonazepam wywołuje senność. U mnie nawet w połączeniu z innymi depresantami, w tym np. alkoholem, alprazolamem i oksykodonem, wywoływał jedynie specyficzną "wyjebkę" i, jak to Hallucilluna kiedyś napisasała w TRze, wrażenie płynięcia przez żyły. Chciałabym mieć taki młot do nokautowania się w trudne wieczory do snu.

Chyba póki co kwetiapina wzięła mnie z zaskoczenia i jej się to wczoraj udało...
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 299 / 8 / 0
No to ja zazdroszczę Tobię :P Chcę wyjebaki, uśmiechu, motywacji i działania z miłym odczuciem
A eti do snu? Mirta?
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 456 / 22 / 0
Ja dopóki się nie położę to klon mnie nie zmula i w zasadzie bardziej pobudza. Jak się klepnę do łóżka to usypia. Kiedyś zupełnie nie działal na mnie usypiająco na szczęście troche sie zmieniło.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.