Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 96 / 3 / 0
Clonazepam występuje w kilku lekach np w clonazepanum TZF w tych proszkach albo jest jest dawka 2mg w jednym proszku albo właśnie 0,5mg, nigdy nie widziałeś w internecie tych słabszych ? Wpisz sobie w duckduckgo
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 2115 / 626 / 0
[mention]garethbale90[/mention] klonazepam w Polsce występuje w dwóch postaciach - tabletek oraz roztworu do wstrzykiwań pod nazwą, cóż, Clonazepamum TZF. Tabletki produkuje Polfa w dwóch wariantach, 0.5 mg i 2 mg, opakowania po 30 sztuk. Jest jeszcze roztwór do wstrzykiwań 1 mg/ml. Możliwe, że inne stężenia i dawki występują w zagranicznych odpowiednikach, np. Rivotrilu, jednak nie jest on do nas importowany. Załączam zdjęcie opakowania roztworu, jak wygląda opakowanie tabletek (swoją drogą - b. patriotyczne, biało-czerwone i z krzyżami) chyba wszyscy wiedzą.

[ external image ]
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 96 / 3 / 0
@Jamedris Ja akurat wiem, jakie sa klony, i wiem ze tez są w ampułkach ale chyba są ciężko dostępne tak samo jak Diazepam.Z tego co wiem to Rivotril jest sprzedawany na przykład w Czechach, bo kiedys kupowałem przez internet Rivotril i koleś mówił ze z Czech sprowadzał.
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 546 / 13 / 0
nawpieprzalem sie na kaca w piatek i sobote po 7-8 mg klona i do tego troche lorka- dzisiaj wzialem juz tylko 1 mg i czuje jakby schodzenie opuchlizny z twarzy, mrowienie, jakis ból dziąsel-delikatny ale jednak- moze to byc przez klony wlasnie?
  • 987 / 38 / 0
Ja to tylko w tabletkach miałem.
@Jamedris, ten miętowy smak klonów jest bardzo fajny :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Plus minus bez klonow min.6mg/24h i bez karbomazepiny od dawna moze jebnac padaczka? Jaki stan przed wystepuje, jakis objaw zapowiadajacy?
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 987 / 38 / 0
@up, ile czasu bierzesz klony? Ile ich zjadłaś do tej pory? Bo to, że bierzesz 6mg na dobę, nic nie mówi. Ja potrafiłem jeść i 6-8mg na dobę, ale krótko i nie miałem żadnych objawów abstynencyjnych.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Napierdalam od miesiąca po 1 na noc, i zapisali mi że mam dalej zarzucać w tenże sposób. Mogę się wjebać? A może już jestem? Dobrze byłoby potem zamienić na jakieś lepsze cukierki. Ale to dopiero w przyszłości.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
ja mysle, ze wielu przypadkach nie byloby objawow odstawienia, ale sama wiedza, ze cos sie zacznie dziac to juz nakrecanie siebie samego i ´czekanie´ na skreta. czytalam fajny blog faceta, ktory wyszedl z benzo. fajnie tam wyjasnil faktyczna roznice miedzy uzaleznieniem a zwyklym strachem. czytalam tez inny blog, ze wiekszosc objawow przy odstawieniu to zwykla wkretka.

wiem po sobie, 99 % objawow sama sobie wkrecilam. jedyne realne i fizyczne to byly zawroty glowy, a i pewnie i tego by nie bylo, gdybym nic o skrecie po benzo nie wiedziala. sila mysli, po prostu ^_^
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 12 / 0
A może już jestem?
Spróbuj raz zasnąć bez to się przekonasz. Podejrzewam, że tak.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.