Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1655 / 299 / 0
Jestem zrażony do jakichkolwiek mixów benzo z alko od kiedy porobiłem się etizolamem i wypiłem jedno piwo - nagle chwycił mnie taki niepokój, podniesiony rytm serca i poty, że poleciałem po mak i dopiero porobienie się nim porządnie zahamowało te objawy. Ja w ogóle mam dziwne te GABA receptory... GBL mnie robił już od 0,1ml, benzosy mnie nie usypiają tylko dają euforię i power (tak, że wyrobiłem Książeczkę Zdrowia na fazie klonazolamowej, nawet nie wiedziałem, że ją zrobiłem - dopiero jak poszedłem do Sanepidu w innej sprawie to się dowiedziałem %-D ). Ja tam lubię się nakurwić benzo do czarnej dziury, nawet etizolamem.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3 / / 0
Kurde, zeżarłam clona 2mg o poranku i nic mnie to nie porobiło pozytywnie, jedynie spowolniło, więc może nie dałabym rady wydrzeć modry na nikogo
ale zero pozytywności, wanna nie była pluszowa, a woda nie była ciepła, robić się nie chciało, a rozmowy z ludźmi jak zwykle
to drugie podejście do tego g, coś czuję że się od tego nie uzależnię
może na sen ewentualnie po srogiej fazie, ale wole nie spać niż żreć nieefektywne gówna
To jest nie dla mnie, a nie jestem przećpana, większość rzeczy działa jak ma lub nawet silniej.

Ma ktoś może jakieś pomysły z jakiego powodu to działa na mnie : zmulająco, demotywująco a nawet przywołuje smutne wniski nt spapranego życia zamiast przedstawić je w lepszym świetle?

Dodam, że alko też nie wywołuje u mnie żadnej wesołości i beztroski jak to ludzie czasem mają.
TRESUJ MNIE :yay:
dawniej klepnalwtylek
  • 4807 / 266 / 0
NuriaSzatana pisze:
Ma ktoś może jakieś pomysły z jakiego powodu to działa na mnie : zmulająco, demotywująco a nawet przywołuje smutne wniski nt spapranego życia zamiast przedstawić je w lepszym świetle?
Bo tak działają benzo, nie tylko na Ciebie, one ogólnie zamulają.

W ogóle po co bierzesz benzo? Leczysz się na coś czy wysępiłaś bo wyczytałaś że po tym jest fajna bania?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3 / / 0
Biore bo sie boje ludzi, tzn odzywac sie do nich, co czasami prowadzi do patologicznych sytuacji od bycia kompletnym autystykiem w pracy po calkowity brak zycia poza nia. Nawet jak sa wyjscia z pracy na piwo to mam problem.
Plus czasami jesli ktos mnie wkurzy to wolalabym wziac szybko cos, co mnie uspokoi zamiast sie na tej osobie niewinnej wyzywac. Bo krzywdze ludzi ktorzy nie zasluzyli na to.
I jeszcze czasami, gdybym sie znowu zakochala, to wolalabym nie wpadac w obsesje tylko na spokojnie olac.
A teraz po wzieciu nawet chce mi sie mowic, chociaz bez szlau, ale czuje ze moge pisac tzw prawde ; ) a normalnie bardzo ogranicza mnie myslenie co powiedziec, jak powiedziec, zeby ktos czego opaczne nie zrozumial itd.

Leczyc sie nie lecze, chociaz chyba skoluje papier na zespol aspergera, to mialabym klona lub lepsze gowno do konca zycia
TRESUJ MNIE :yay:
dawniej klepnalwtylek
  • 4807 / 266 / 0
Z tego co czytam oczekujesz od pigułek cudów, a one tego nie dają. Wszystkie benzodiazepiny to gówno, sam je biorę tylko dlatego że lubię się czasem odmóżdżyć i odsunąć problemy na bok. Pigułki nic innego nie oferują. Podobnie jak alkohol. Zainteresuj się lepiej jakąś poradnią rozwoju osobistego, psychoterapią itd. Jako że przyznajesz że ćpasz lekko nie będzie. Taki nasz los ;-)

Nie pokładaj nadziei w benzosach, szczególnie w czymś takim jak klony, to nie ma sensu.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 232 / 16 / 0
sluchajcie klonozercy, mam pytanie
czy to jest normalne ze po dawce klona 2 mg rozlozonej na 4x0,5 (ale krotkie odstepy czasu) plus do tego dopilem pst, po tej ostatniej dawce zauwazylem ze mam jakies dziwne jazdy percepcyjne tj przedmioty jak nimi macham zostawiaja smugi :D
przeszukalem ten temat i nie znalazlem nic na ten temat (maslo maslane)
z klonem znam sie slabo, pare razy w zyciu go bralem no i albo wczesniej tego nie mialem albo nie zauwazylem, bralem troche alpry i tez nigdy czegos takiego nie zanotowalem, z etizolamem tez nie
opowiedzcie o swoich doswiadczeniach, tez to u was wystepuje? tolerki na benzo nie mam duzej
z tego co duckduckgo mowi to klon raczej powinien leczyc hppd a nie wywolywac
nie zeby mi to przeszkadzalo bardzo obecnie ale pytam z ciekawosci
  • 23 / 3 / 0
Czary pisze:
sluchajcie klonozercy, mam pytanie
czy to jest normalne ze po dawce klona 2 mg rozlozonej na 4x0,5 (ale krotkie odstepy czasu) plus do tego dopilem pst, po tej ostatniej dawce zauwazylem ze mam jakies dziwne jazdy percepcyjne tj przedmioty jak nimi macham zostawiaja smugi :D
przeszukalem ten temat i nie znalazlem nic na ten temat (maslo maslane)
z klonem znam sie slabo, pare razy w zyciu go bralem no i albo wczesniej tego nie mialem albo nie zauwazylem, bralem troche alpry i tez nigdy czegos takiego nie zanotowalem, z etizolamem tez nie
opowiedzcie o swoich doswiadczeniach, tez to u was wystepuje? tolerki na benzo nie mam duzej
z tego co duckduckgo mowi to klon raczej powinien leczyc hppd a nie wywolywac
nie zeby mi to przeszkadzalo bardzo obecnie ale pytam z ciekawosci
A brałeś jakieś psajko kiedyś? Ja teraz nawet po piwie potrafię widzieć lekkie falowanie przedmiotów.
http://www.last.fm/pl/user/pan_grzana
  • 232 / 16 / 0
Lacrimoso pisze:
A brałeś jakieś psajko kiedyś? Ja teraz nawet po piwie potrafię widzieć lekkie falowanie przedmiotów.
psychodelików nigdy, z takich rzeczy które by mogły może to powodować to tylko zioło i dxm, dzisiaj przeprowadze kolejne testy zobaczymy czy to sie bedzie powtarzać %-D
  • 423 / 12 / 0
Normalne to to nie jest i wątpię żeby było związane tylko z klonami i ma na pewno jakieś inne podłoże
  • 486 / 26 / 0
Zioło i dxm też może wywoływać słabe HPPD, może taką faze miałeś po maku i klonie, że Ci się rozmazywało? %-D
Tylko raz taka sytuacja miała miejsce?
ciris@tutanota.com
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".