Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
Niestety nie moge spożywać tramadolu ponieważ biore sertaline(setaloft-antydepresant z grupy SSRI) wiec zostaje mi ekstrakt z antidolu i klony albo ten mix którego opis zamieścilem w poście.Klony nie są najfajniesze najfajnieszy jest Lorazepam jak dla mnie.Zazdroszcze ci Kubeusz że możesz brać tramca.Dexim genialny avatar też oglądam dr.House.

Pozdrawiam wszystkich benzodiazepinowców Peace&Atavan
trampek
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
zależy jeszcze jakie opio. Jak sobie podłożę klona dwójkę pod kodę to czuję ją tak mizernie... ale dobry bezpiecznik do tramadolu. Nie wiem jak z mocniejszymi opio, jak się długo pizga to pewnie dobrze, ja raz uderzyłem klona w szkle 1 mg z porcyjką opium (byłem podptiy wcześniej) to mnie skasowało ostro. hehe. Mógłbym jeść codziennie benzosy, ale boję się co by się stało gdyby ich zabrakło, więc staram się to robić "racjonalnie".
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaś »
Mnie klonazepam zamula, jednego razu dostałem od heroinistki i byłem bardzo zawiedziony. Potem jeszcze napiłem się piwa i... działanie klona jakby ustąpiło.
Ale jak przystało na kogoś kto ma nieciekawe życie napiszę o dwóch znajomych artystach - zarzucali po klonie i jechali do Niemiec (mieszkam na ścianie zachodniej) po jakieś zajebiste Audi lub BMW, udawali się do pierwszej stacji benzynowej po promocyjny pełny bak i heja na autostradę. A tam urządzali sobie wyścigi, czasem między sobą a czasem z policją. W kraju opierdalali mieszkania. Wierzcie lub nie. :)
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2009 przez jaś, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jaś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
nic nadzwyczajnego że wziąłeś jednego razu i cię zamulił hehe a co miał zrobić pobudzić?? jak się w tym człeczyna wyrobi to nie ma żadnej zamuły.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaś »
Mówisz? :) Alprazolam i relanium (bo tylko tych próbowałem) dodawały energii już za pierwszym razem.
Uwaga! Użytkownik jaś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
3 miesiace bez benzo bylem , pobawilem sie pare tygodni wiekoszsciami benzo dostepnymi na polskim rynku i teraz 15 klonow dziala tak samo jak 3... jak pozabyc sie tej cholernej tolerki...
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
klony są bardzo dobre, długo działają i u mnie tolerancja na nie praktycznie nie wrasta odkąd przyzwyczaiłem organizm do ich działania. 2 mg działa na mnie silnie a mam z tym styczność prawie 2 lata. Faktem jest, że nie biorę ich prawie nigdy by się narąbać i nie podbijam sobie dawek bez potrzeby.

edit: a taki zomiren pojem codziennie przez nędzne 2 tygodnie i już muszę zwiększać dawki bo nie działa jak należy
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Tez biore pod jezyk , a kokretniej ssie tabletki a dawek niema co zwiekszac na wiecej niz 6mg bo tak samo dziala tylko ze o 6mg niema amnezji
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ja odkrylem moc klona na nowo. Z tym, ze musze wziac minimum 6mg i to najlepiej podjezykowo (teraz caly czas tak robie). Wtedy mam powera i chec do dzialania. Wiecie o co chodzi, aktywizacja taka. Najbardziej martwi mnie to, ze klon wywoluje u mnie lekki power, a u mnie wiaze sie to ze zwiekszeniem agresji. Znajomi mowia, ze patrze na kazdego jakbym chcial komus najebac. Teraz jeszcze ogolona glowa na 6mm, duza masa miesniowa i troche zbirowaty wyglad. Na silce jak sie cwiczy to rosnie jeszcze poziom tescia, wiec agresja jeszcze wieksza. Macie tez cos takiego?
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Ostatnio lekarz zapisał mi klona to jak zaczełem brać to poczułem takie dziwne zawroty głowy połączone z odczuwaniem dziwnych impulsów elektrycznych to też może być spowodowane zażywaniem inhibitorów MAO(mobemid) dzisiaj tez to odczuwałem rano, wziełem rano 150 mg mobemidu i potem 4 mg klonazepanu potem 50 mg hydroksyzyny i 10 mg Cetyryzyny(alermed) potem były silne zawroty głowy, a potem 300 mg kodeiny i te objawy zniknęły.
http://tomi001.prv.pl
Zablokowany
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.