Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Przepraszam was za odkop, ale wole tutaj napisac jakby ktos szukal czegos na ten temat. Jest to moj pierwszy nootrop(no chyba zeby liczyc wlada). W koncu sie czuje lepiej, nie wiem do konca za co mam sie zabrac, ale dwie godziny siedzialem i trzaskalem kod w c++, teraz przerwalem bo pora sie wyrwac troche z domu. Jezeli ktos nie jest zadowolony. Wzialem jakies 5 godzin temu, dorzucilem kompleks mineralow po sniadaniu. Nie jestem zmulony(w koncu), potrafie w koncu ruszyc tylek z miejsca. Nawet jesli to tylko placebo-POLECAM.
  • 145 / 1 / 0
Jak myślicie: zadziała połączenie karczocha+ forskoliny + B6 tabsów z apteki?

Scalono z
| 13 |

Stosował ktoś ten środek? może się wypowiedzieć
Ostatnio zmieniony 15 maja 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.