Breslau jest niemieckie!
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
całość:
[ external image ]
i tu Royal AK ktory rosnie najszybciej w tych samych warunkach ale tez cos z nim nie tak:
[ external image ]
Jak myślicie co sie z nimi dzieje :wall:
Jakiś czas temu zaczęły zółknąć liście i rośliny zaczęły słabnąć. Liście żółkły od doły , ale przepłukałem całą ziemie i zrobiłem mieszankę z nawozu i zaczęły ładnie się rozwijać. Niestety teraz mam nieco większy problem. Przesadziłem je ok 3 tyg. temu do doniczek. Rosły zajebiście wszytsko się pięknie układało. Ale teraz znowu zaczęło się dziać coś złego . Znowu zaczęły żółknąć i słabnąć jakby więdnąć . Są słabe jakby umierały. Próbowałem zrobić tak jak wtedy ale nie pomaga. Nie rozumiem czego im brakuje . Bo zrobiłem taką mieszankę ziemi jak polecaliście na forum. Przez jakies 3 tygodnie od przesadzenie rozwijały się zajebiście ale teraz nagle problemy. W załącznikach wysyłam zdjęcia roślin. Fotki są nowe i rośliny teraz tak wyglądają.
http://imageshack.us/g/840/11102012350.jpg/
Proszę o pomoc
Dasz wiarę, że to ważny wątek i do tego podpięty w tym poddziale? :) W wyżej podanym linku naprawdę macie zawartych 90% Waszych przypadków.
odmiana: nieznana, jakiś automat
ziemia: kwiatowa pH 6,5-8,5
nawóz: biohomus extra uniwersalny, (niby) nie można przedawkować, leje skopany z wodą (wiadomo), pH 6,8-7,5
światło: słońce
roślina stoi na parapecie i nie narzekam na to żeby za wolno rosła, tylko te żółknięcie
JESLI NIE WIDZISZ CALEGO ZDJ. KLIKNIJ POKAZ ZDJECIE
[ external image ]
W jakiej temperaturze przebywa?
Ogółem bardzo wyciągnięta ta lacha. Nie masz może jakiegoś balkonu?
Jeśli masz możliwość edycji, to nie dawaj posta pod postem. :) -hip
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.