Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
SanteKutaczo pisze:cnie w sklepach z farbami mozna dostac DCM czyli dichlorometan, w zasadzie pewnie podobny do chloroformu. Apropo jego dzialania usypiajacego to jeden gleboki buch i juz w glowie wiruje i czlowiek sie przewraca, po 3 pisk w uszach i przed oczami robi sie ciemno, pozniej czlowiek sie budzi :P
Czyli po trzech wdechach DCM (nie chloroformu) się usypia jak rozumiem? Jak długo spałeś po tych trzech wdechach? Czy to jest niebezpieczne, tzn nie da sie wybudzić jak cos sie zacznie dziać, np. jak sie człowiek przewróci w wodę?
Chloroform gdzies w glebi interesowal mnie od dawna. Teraz, budzac sie z reka w nocniku, nie wiem nic na ten temat. Podstawowe pytanie, gdzie to do chuja dostac?
apteki i szpitale chcąc kupić tego typu produkt muszą wpisywać się na jakąś tam listę.
(takie info mam od znajomego aptekarza)
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.