Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 528 / 4 / 0
Re: Changa
Nieprzeczytany post autor: l s »
Rozumiem, ze jako imao wystapily lisci caapi.
Jako zrodla DMT, chaliponga?
Jakie ilosci zostaly uzyte?
Jak wygladal sposob palenia?
  • 2244 / 23 / 0
Zgadza się, świeżo zerwane.
Purpurowa kora korzenia pewnej rośliny, o której krążą liczne legendy.
Powiem tak, paliło się, aż wypadło z ręki. To był moment.
Bongo, choć papieros też może być.
A śniło mi się to daleko, daleko stąd...

O PM-ach pamiętam, dorwę się do skrzynki - odpiszę.
  • 528 / 4 / 0
Re: Changa
Nieprzeczytany post autor: l s »
Jakie proporcje zastosowales 50/50?
A śniło mi się to daleko, daleko stąd...
Zazdroszcze tak dalekiego snu ;)
O PM-ach pamiętam, dorwę się do skrzynki - odpiszę.
Straszna ta Twoja skrzynka
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 września 2010 przez l s, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2244 / 23 / 0
Jakoś tak. Ogólnie to zasada "na czuja". Wsłuchuję się w ciszę.
Wcale nie tak kolorowo, hehe.
Załatwię ją. Numer mam, możesz edytować, czy jak tam uważasz.
Pozdrawiam
  • 1 / / 0
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum hyperreal.info :) Gdzie można kupić Change, domyślam się że jedynie poza granicami naszego kraju :) Zna ktoś moze jakieś sklepy internetowe np. w Holandii ? Bardzo proszę o jakieś linki lub info w tej sprawie. Z góry wielkie dzięki :) Pozdrawiam
  • 2244 / 23 / 0
Witam.
Możesz to sobie "zmontować". Składniki oczywiście poza granicami Polski. Sklepów jest trochę. Tylko u nas, to jest illegal.
Pozdrawiam
  • 381 / 12 / 0
To dziala mocniej niz aya? Rozumiem, ze skladniki nalezy usyszyc, wymieszac i wtedy palic- lecz jak szybko od wziecia pierwszego bucha zaczyna sie podroz? Jak po salvii, czy troche dluzej? Ostatnie pytanko: czy palenie ruty i mimozy da podobne efekty- te tylko roslinki posiadam.
  • 2244 / 23 / 0
Mocniej? Nie, inaczej. Tak, wysuszyć i wymieszać. 2-3 buchy i się zaczyna. Trwa to trochę dłużej niż palenie czystego tdm, jakieś 20 minut. mimoza - tak, co do ruty, tego nie wiem. Powinno działać, tylko konsystencja tego trochę nie za bardzo, no ale skoro już masz.
  • 608 / 9 / 0
carnage9, jeśli chcesz robić najprostszą ekstrakcję ruty (kw. cytrynowy i osuszenie) to produkt średnio będzie się nadawał do palenia bez wypełniaczy, wychodzi z tego smoła. pewnie pomogło by jakieś odtłuszczenie, chociażby metodą z olejem roślinnym
  • 381 / 12 / 0
mam sproszkowaną rute. Myśle, że zaszusze i sproszkuje mimoze, pozniej bedę palił w bongu lub fajce ceramicznej. Gdzies czytalem o laczeniu tego z np salvia. Probowal ktos moze takiej opcji?
Niemam jednak szamana pod reka- dlatego bede wdzieczny za rady co do przygotowania sie. Godzinka zazen przed (tak robie przy salvii), ew okadzanie tytoniem afrykanskim? Modlitwa?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.