CBN

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 12452 / 2421 / 0
Jeszcze nie. Temat (Crystal Candy fast version) generalnie jest już właściwie brązowy - różne odcienie. Postaram się nie zapomnieć i przetestować w miarę szybko.
  • 244 / 24 / 0
Zna może ktoś dawkowanie cbn w miligramach na jednorazowy strzał brany w celu uśnięcia? Chciałbym sobie kupić izolat na popularnej platformie sprzedażowej i myślałem żeby go rozrobić z jakimś olejem. Nie wiem jednak w jakich proporcjach to zrobić.

Patrząc na gotowe olejki to zazwyczaj jest w nich 5% cbn, a nawet i mniej.
jestem obłąkany
  • 132 / 18 / 0
Ja rozpuściłem 1gr w 30ml oliwy. Kupiłem szklane z butelki i pipetki z miarką 0,25ml - 1ml cała, w ten sposób wiem jakie mam dawkowanie. Więc w takim mililitrze mam ~ 33mg, dla mnie jest to za dużo i kładzie mnie spać. Zazwyczaj więc używam pomiędzy 0,25ml i 0,5ml. Do tego zrobiłem sobie CBD 99mg na 1ml, do używania w ciągu dnia CBD działa na mnie tylko w wiekszysz dawkach ale czuję się zrelaksowany. Wcześniej palenie vapowanie suszu nie dawało mi takich efektów. Jeżeli ktoś miałby dostęp albo info do izolatu CBN dobrej jakości/cena to poproszę o info. Na prawdę mi to pomaga a przechodzę przez burn out w pracy i pierwsze trzy dni mogłem w końcu spokojnie odespać.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 244 / 24 / 0
Pierwsza noc na cbn, a jednocześnie bez lorazepamu już za mną. Od roku brałem lorafen na noc i o ile na początku wystarczał mi okruch z tabsa 1mg to obecnie usypiają mnie dopiero 3mg. Wydaje mi się że podbiłem sobie tolerancję popijając w tym roku alkohol. Jak walnąłem sześć piwek to zasypiało mi się super lecz na następny dzień już bez procentów miałem ogromne problemy z zaśnięciem nawet na benzo.

Zastosowana dawka cbn to 5mg. Po chwili wjechało przyjemne rozluźnienie i wyciszenie myśli, a do godziny czasu już na pewno spałem. Przespałem całą noc bez wybudzenia i przerwy w śnie na papierosa. Rano jednak po przebudzeniu czułem się otumaniony co częściowo zniwelowała dopiero kawa.
jestem obłąkany
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.