CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
199
29%
2.Cos działa
136
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
99
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 697

ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
@up słuchaj cannabigold od dłuższego czasu ma nowy dozownik ;p

wystarczy jedno " psiknięcie" to są wtedy jakby 3 krople w starym opakowaniu ;p

czasem jest zła ulotka w środku i jest napisane dawkowanie do starego podajnika ;p

stary dozownik + jak pipeta naciskasz raz i jedna kropla sruu, wtedy miałeś dawkowanie 3 krople jednorazowo

nowy dozownik taka pompka zakończona kątem 45 stopni jak ją dociśniesz do końca są jakby 3 krople z pipety ;p

stąd pewnie tak szybko ci schodzi

ja używam ze swoją kobietą ja biorę kilka razy dziennie ona tylko rano i wieczorem starcza na dwie osoby buteleczka, na 3,5 tygodnia czasem na 4

trzymaj w lodówce wtedy będzie więcej dawek wtedy gęstość jest odpowiednia

pozdro z fartem
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1443 / 74 / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: Scone »
Polecacie jakiś smaczny haszyk CBD?
Kupiłem Malana Cream i mi nie pasi zupełnie.
Za to polecam susz Purple Haze od Cannapharm, całkiem smaczny (choć też nie powala).
LSD - Piękna i Bestia
  • 1066 / 158 / 0
jakie gumy z CBD polecicie panowie ?

jaki producent ma najlepszy susz ? smak, ilość CBD naturalnego nie ekstraktów maczanek.

jaki najlepszy haszysz CBD ? jaki producent ?

rozumiem, że najlepiej się vapuję CBD tak ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 15 / 2 / 0
Też osobiście szukam haszyszu cbd dobrego wartego polecenia, bo "haczyk" to haczyk i zapaliłby tego tworu z ciekawości.
  • 229 / 12 / 0
CBD działa wyraznie bez dwóch zdań ale na poziomie chmielu/ melisy. To nie środek psychoaktywny.
  • 5 / / 0
Jak to jest z suszem CBD w Niemczech? Niedługo się wybieram i zastanawiam się czy mogę na legalu to zabrać ze sobą? Oczywiście oryginalnie zapakowany.
  • 229 / 12 / 0
Czemu CBD jest takie drogie? Patrząc na to, że nie jest rarytasem a jest sklepów bardzo dużo, po dwa na jednej ulicy.
Czy sprzedawcy są bardzo skąpi? Podatki wysokie? czy produkcja droga?
  • 3362 / 349 / 0
Sklepy stacjonarne to drozyzna, a produkty ktore tam sa sprzedawane sa sredniej jakosci. Polecam poszukac dobrych dostawcow w internecie. Ja np. kupuje 10ml olejku 15% za 150zl. Dobry susz mozna dorwac juz od 20zl/g
  • 80 / 6 / 0
01 lutego 2020FajnieJest pisze:
Sklepy stacjonarne to drozyzna, a produkty ktore tam sa sprzedawane sa sredniej jakosci. Polecam poszukac dobrych dostawcow w internecie. Ja np. kupuje 10ml olejku 15% za 150zl. Dobry susz mozna dorwac juz od 20zl/g
20 zl bez nasion same topy? Jak tak czytam po allegro to te tańsze mają niską jakość. Jak coś to poleć cos
  • 3362 / 349 / 0
Topy takie ze nie do odroznienia od marihuany.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.