Jak nie można tutaj wysłać, to bardzo bym prosił na priv
05 maja 2025dobryjakchleb pisze: czy myślicie żę nawet takie stężenie 0,2% THC może wywyoływać stany lękowe? Używałem takiego olejku fullsprectrum od HempKing ponoć dobry ale budziłem się w nocy z napadami paniki, czy nawet taka niewielka dawka THC może takie stany wywoływać u osób podatnych?
Wydaję mi się że tak jest szczególnie na początku. Z czasem u mnie już tak się nie dzieje, kiedy czuję że CBD zaczyna mnie stresować to autosugestią jakoś panuję i doświadczenie mówi mi że jest ok bo CBD jest bezpieczne.
Obecnie stosuje wyłącznie susz roślinny zakupiony na znanym portalu aukcyjnym. Nie palę go lecz zjadam w formie surowej, czasem robię z suszu herbatę i oczywiście zjadam również pozostałe po naparze topy.
Susz CBD mój ma certyfikat laboratoryjny na 10% CBD. Zjadam zwykle 500-700mg topów. Działanie pojawia się w około 20-30 minut od zjedzenia. Lubię smak topów i mocno je przeżuwam.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.