Jak nie można tutaj wysłać, to bardzo bym prosił na priv
05 maja 2025dobryjakchleb pisze: czy myślicie żę nawet takie stężenie 0,2% THC może wywyoływać stany lękowe? Używałem takiego olejku fullsprectrum od HempKing ponoć dobry ale budziłem się w nocy z napadami paniki, czy nawet taka niewielka dawka THC może takie stany wywoływać u osób podatnych?
Wydaję mi się że tak jest szczególnie na początku. Z czasem u mnie już tak się nie dzieje, kiedy czuję że CBD zaczyna mnie stresować to autosugestią jakoś panuję i doświadczenie mówi mi że jest ok bo CBD jest bezpieczne.
Obecnie stosuje wyłącznie susz roślinny zakupiony na znanym portalu aukcyjnym. Nie palę go lecz zjadam w formie surowej, czasem robię z suszu herbatę i oczywiście zjadam również pozostałe po naparze topy.
Susz CBD mój ma certyfikat laboratoryjny na 10% CBD. Zjadam zwykle 500-700mg topów. Działanie pojawia się w około 20-30 minut od zjedzenia. Lubię smak topów i mocno je przeżuwam.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.