CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
200
29%
2.Cos działa
136
19%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
99
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 698

ODPOWIEDZ
  • 479 / 72 / 0
Pamiętacie ten boom na CBD w 2020? Specjalnie pojechalem do sklepu, by zobaczyć jak to wygląda. Zapłaciłem za pierwszą sztukę CBD 40 zł xD. Taki podjarany wróciłem do domu, pokazywałem każdemu, mówiąc zobacz zobacz wygląda jak normalne palenie.
  • 177 / 53 / 0
Zapodałem pod język 500 mg izolatu CBD. Nie było to zbyt komfortowe ale dostałem efekt WOW! Myśli się uspokoiły i wyklarowały, mózg przestał szczekać. Poszedłem na spacer mimo że kilkanaście minut wcześniej miałem wątpliwości przez jebane social anxiety.

Teraz pytanie czy jest sens bawić się jako lękowiec w drogie olejki albo susze CBD do wapowania z komory 0,1 czy 0,2 g? "Coś tam to działa" ale podjazdu do dzisiejszej dużej dawki to nie ma.
  • 58 / 12 / 0
Zgłoś to do lekarza z kliniki konopnej, on będzie wiedział dokładniej. Możesz wejść na discord budcare i tam jest dział "pytanie do lekarza", można się zapytać za darmo.
  • 1455 / 592 / 0
@Gulasznikov przyjmuj w takiej formie jak Ci wygodnie i lubisz , czy to susz czy izolat , jedzone albo vapowane .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 49 / 19 / 0
IMG_2364.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
@przeCZOLG lepiej z neta zamowic w takich stacjonarkach drogo
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 49 / 19 / 0
Drogie i nie klepie sam bym zrobił lepszy hasz… zwykle gadżety / zabawki dla dzieci
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5026 / 859 / 0
Siema .czy olejek Cbd można przechowywać po otwarciu w temp pokojowej czy koniecznie w lodówce ? Nie chcę znowu pytań na co, po co
Znowu kombinujesz
Już znam te twoje suplementy i podejrzliwy wzrok
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 605 / 156 / 0
U mnie na opakowaniu jest napisane, żeby przechowywać w temperaturze pokojowej, więc raczej tak.
Jest też informacja, żeby spożyć w przeciągu 30 dni od otwarcia, co jest niemożliwe przy zalecanym dawkowaniu (1 kropla dziennie) także ja wybrałem lodówkę.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 479 / 72 / 0
@ledzeppelin2 Trzymanie w lodówce nie zaszkodzi, a zwiększy żywotność. Z opinii innych użytkowników olej w zaciemnionym miejscu, bez lodówki może wytrzymać do roku.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".