Carisoprodol - Wątek ogólny
Moderator: Leki
probowal ktos? nie orientuje sie czy jest to u nas na rynku nawet, moje poszukiwania jakichkolwiek informacji na ten temat okazaly sie bezowocne :/
The Sailor leaned forward and put a finger on the boy's inner
arm at the elbow. He spoke in his dead, junky whisper. "With veins like
that, Kid, I'd have myself a time."
('Naked Lunch', by William S. Burroughs)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling.Proces „króla dopalaczy” przełożony. Jan S. może mieć koronawirusa
Nie rozpoczął się zaplanowany na poniedziałek proces znanego handlarza dopalaczami Jana S. oskarżonego o m.in. podżeganie do zabójstwa Zbigniewa Ziobry, prokuratora i policjantów, którzy rozbili grupę handlującą dopalaczami. Mężczyzna mógł zarazić się koronawirusem.dawkowanie
http://www.bluelight.ru/vb/search.php?searchid=3269972
ogolem z nim zwiazane rzeczy.
Uwaga! Użytkownik Nozer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik fiziumiziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
baltazargabka pisze: Moze ktos przyblizyc dokladniej dzialanie tego medykamentu? Cos jak benzo czy baclofen? Zastanawiam sie nad zakupei i nie wiem czy warto wydawac kase na to.tu masz tripreporty http://www.erowid.org/experiences/subs/ ... odol.shtml po pobieżnym przejrzeniu wychodzi na to, że może być całkiem fajne, jeśli nie przesadzisz (ale o ile nie lubisz budzić się w rowie dwie wioski dalej, to chyba większość benzo tak ma) :D
Universal truth is not measured in mass appeal
Na czacie siedzi 1973 uczestników Wejdź na czata