można się całkiem niezłego stracha najeść
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
stworzony do łaczenia z metylonem i sam to taki sobie. Podobniez wiekszosc 'Doves" ma go w składzie i aligatory tez podobno ale ja tam nie wiem ;]
..brac ketony bez benzo pod reka to murowana zwała,przeciez to podstawnik pod tyłek kazdego badacza RC :finger:
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Skonczy sie na ketonowcu opiatowcu he he to juz lepiej od razu w pusty łeb sobie strzelic hmm..
4-metyloaminorex?
9nexus6 pisze:Jak mozna zrec stymulanty i narzekac na zwałe,a po czym nie ma zjazdu?
wjazd poczulem przy podawaniu, pozniej raczej nie. moim zdaniem - nie warto.
Ja właśnie przyjąłem 120mg i.v.Rewelacji nie ma, to samo co przy podaniu oralnym podobnej dawki, czyli w mojej ocenie również, jak podsumował przedmówca nie ma sensu/nie warto/po co? No chyba, że odezwie się ktoś kto z dużo lepszym skutkiem testował większe dawki i.v.?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.