Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ja pierdole, ile gówna! Aż się waham czy pierdolnąć teraz tego strzała...
Bupra kumuluje się w organizmie? Jak np poprzednia dawka nie zejdzie do końca a ja dopierdalam następną to mogę zrobić sobie kuku ?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 209 / 4 / 0
Nikdy som nemal problemy z mocenim(siusiu ;-) )
Ale zo stolicov(kupka ;-) ) boli prve dva-tri roky problemy..
A toaleta mi nahanala strach..Velmi naturalisticky to opisoval
v jednej zo svojich knih W.S.Burroughs..Nechcem zachadzat
az do takych podrobnosti..Tvrde ako beton a von ani za nic....
Postupne sa to upravilo na normal.....
Ale aj po petnastich rokoch,si to viem velmi zivo predstavit..
Cele hodiny som bojoval...a bojoval...a...nic
Kto nezazil ten neuveri ;]

sp
Ostatnio zmieniony 09 września 2009 przez szkarlatny pumpernikiel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
A Ty co w Wojaka Szwejka się bawisz pumpernikiel?

PS: A co do gówna to faktycznie sporo tego, tak sporo że: "o ja pierdole" 8-(
Koleś musiał nie srać pewnie z dwa miesiące, ile musiał zaoszczędzić na srajtaśmie ;]
Ostatnio zmieniony 09 września 2009 przez userd, łącznie zmieniany 1 raz.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vilbord »
banshee pisze:
ja pierdole, ile gówna! Aż się waham czy pierdolnąć teraz tego strzała...
Napierdalaj. I tak juz rownia pochyla...
szkarlatny pumpernikiel pisze:
Ale aj po petnastich rokoch,si to viem velmi zivo predstavit..
Cele hodiny som bojoval...a bojoval...a...nic
Kto nezazil ten neuveri
Szkarlatny: po Tobie to wiadomo, ze jestes BOJOWNIK, stara gwardia... Jak ja bylem mlody, to stare grzejniki mialy u nas szacunek... i Ciebie tez szanuje bo wiesz co piszesz.
Mastrubacja duzo lepsza niz kastracja
  • 209 / 4 / 0
Ferd pisze:
....trochę wody z mydłem, pompka 10, zapodanie z 30ml, 20 i problem z głowy
a raczej z dupy
Ano..ak trpis na tento problem a niekolko dni si nebol na WC..Preventivne jedna z najlepsich alternativa...
Ked ale uz sedis na toalete a nejde to ani von a ani dnu..A si uz tak 'zabetonovany',
ze dovnutra uz nic nedostanes..Si cely mokry/spoteny,nohy sa ti trasu,mas tmu pred ocami...
Olej sa dnu nedostal a nedokazes to vybrat ani rukami(a nechcel som detaily..)
Mas roztrhany cely anus a od zufalstva uz iba zavijas..(K zvieratu uz nemas daleko..)

Zacnes hladat alternativy,aby si to uz nikdy nezazil..
Mne pomahalo..
Vlazna/tepla voda..za den vypit aspon 2litre + mineralky,tea...
Co najviac ovocia a zeleniny(fruit & vegetables)..Citrony,pomarance,grepfruity,slivky....
Vecer kysele mlieko + (prevarena)studena voda 1:1
Chleba a pecivo z hrubej muky..........

Ja zijem cele roky na sladkostiach..jogurty,tvarohove kremy,kolace...
Ak ste zivy s cukru tak ako ja..skuste to obmedzit/ogranicz..co najmenej
A hlavne ziadnu cokoladu!!Ziadnu ryzu a biely chleba..
Zene pomahal aj Psyllium(z apateky) ktory sa pouziva aj v ajurvede uz 2000rokov..
Konopne semeno,Lanove semeno.....A klystir..

Dalej je na vyber mnozstvo novych preparatov-laxantiv ako Lovicol,Laevolac.....
Tie ale robia crevo 'lenive' a bez nich uz nechce fungovat..Poradte sa predtym
ako ich zacnete uzivat s lekarom...

Vela stastia a zdravia..
'sp'
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Nigdy jeszcze nie miałem robionej lewatywy ale zastanawia mnie dlaczego ta woda musi być z mydłem. I czy to mydło nie zaszkodzi na organy wewnętrzne tj. kakaową kichę??
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 209 / 4 / 0
Ferd pisze:
...dla mnie dobrym jest też kawa i papieros. no, ale ja kawy w ogóle nie pije to na mnie działa w tej materii(he, he), jak ktoś pije kawę codziennie to wątpię, by pomogła
Presne tak..niekomu staci rano jedna cigareta a uz bezi(taky nema problem)....U takych ako ja
co fajci 40-50 cigariet denne to nefunguje ;-)

Dolezite ked mas podobne problemy:
Ked citis ze musis ist na toaletu..Neodkladaj to!
Chod teraz hned..

PS;
Omluvam sa za fekalne OT v threade Bupra
sp
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
Prawie zupełnie nic nie rozumiem z tego, co pisze szkarlatny pumpernikiel. nie wiem jak to się dzieje, że on rozumie to co my piszemy, a ja jego ni w ząb %-D Ale z tym co rozumiałem muszę się zgodzić - odpowiednia dieta pomaga.
zdravim szkarlatny pumpernikiel ;-)

Ja jestem szczęściarzem, bo mam szybką przemianę materii i nawet opioidy nie są w stanie jej na tyle mocno spowolnić, abym miał problemy dłużej niż 3 dni. Zdarza się, że "rodzę" w boleściach, ale w sumie nie jest tragocznie.
Co prawda w ciągach, mam do czynienia tylko ze słabszymi opio - koda, bupra. Więc z drugiej strony, ekspert ze mnie żaden...
Ale ja nie o tym.
-------------
Otóż dotychczas jako "łaźni wodnej" używałem przewróconego spodem do góry żelazka. To byłą wygodna metoda: ustawiałem po prostu na spodzie żelazka literatkę z roztworem bupry i w mgnieniu oka alkohol odparowywał, wrząc przy tym okrutnie.
Dziś odparowałem alkohol z roztworu, z kieliszka umieszczonego w szklance wrzącej wody. Cała operacja trwała dużo dłużej, za to wydaje mi się, że gotowy produkt porobił znacznie lepiej... :heart:
Czy tylko mi się wydawało?
Czy zbyt wysoka temperatura może "popsuć" buprę? Bo mnie się wydaje, że tak właśnie jest.
Poprawcie mnie - proszę - jeśli się myślę.
------------
W ogóle to bupra działa na mnie co raz słabiej :( Tak, tak - tolerka jednak i na buprę rośnie :(
Wnet będziemi się kończyć! :( Kto pomoże?
trzymajta się ciepło :D
Ostatnio zmieniony 11 września 2009 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 4 razy.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 467 / 4 / 0
bupre gotowanie nie zniszczy ale mozna przepalic nieraz chlodzilem na lodzie potem dolewalem soli fiz~i puk puk ale uwaga bo bupra moze wyparowac tzn mozna ja palic
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vilbord »
mniemanolog pisze:
Prawie zupełnie nic nie rozumiem z tego, co pisze szkarlatny pumpernikiel. nie wiem jak to się dzieje, że on rozumie to co my piszemy, a ja jego ni w ząb %-D
Czytaj szkarlatnego na glos i wczuj sie w rytm. Wszystko wtedy jest zrozumiale (nawet ja czlowiek z polnocy rozumiem). A dobrze pisze.
Mastrubacja duzo lepsza niz kastracja
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.