Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 691 / 54 / 0
Im dłużej będziesz trzymał w spirycie tym więcej buprenorfiny się uwolni z tego plastra (najczęściej użytkownicy podają 24h). Możesz też wykorzystać sposób opisany tutaj plastry-melodyn-sposoby-ekstrakcji-bupr ... 45355.html jeśli Ci zależy na czasie. Metoda sprawdzona i działa (tylko, że ja podaję iv). Jeśli nie chcesz walić po kablach, to możesz roztwór końcowy wylać na kostkę cukru i dać pod język i trzymać jak najdłużej (1-2h) starając się jak najmniej przełykać sline. Ja jak miałem dawno temu dostęp do plastrów, to nie kombinowałem, wycinałem mały kwadracik i wrzucałem pod język i tak trzymałem kilka godzin. Oczywiście ślinę musiałem przełykać po jakimś czasie, ale plaster był przyklejony pod dolnym dziąsłem i ładnie się wchłaniało.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 714 / 45 / 0
24h? Wtf. Wycinasz mały kawałek, odrywasz materiał od matrycy, lejesz 2-3 ml spirytusu do nakrętki po nim, wrzucasz plaster do alkoholu, trzymasz w nim 30 minut, w tym czasie pilnujesz żeby był cały zanurzony, możesz "szurać" czymś ostrym i cienkim po kleju na matrycy, żeby ułatwić wydobycie substancji. Po tym wszystkim zaciągasz spiryt z nakrętki strzykawką i pod język. Trzymasz 30 minut, starasz się nie mielić jęzorem żeby ślina się nie produkowała bez potrzeby. Finito.
  • 691 / 54 / 0
Dodam ze biodostepnosc pod jezykiem wynosi 30%. Dlatego biorac dawke bupry trzeba to brac pod uwage. Zaczynaj od dawki 2mg, jak bedzie za slabo bo np masz wyrobiona tolerancje to dorzuc kolejne 2mg. Ja jestem na dawkach jednorazowych 2 mg jak mam wolny dzien i moge swobodnie dopukac w razie czego, albo 4 brane rano o 9 i do 23 wystarcza. Dzialanie bupry utrzymuje sie bardzo dlugo, wystarczy raz dziennie wziac odpowiednia dawke. Aha pytanko na koniec, tez macie takie kurewskie zaparcia po buprze? Po zadnym opio nie mam takich zaparc jak po tym.. No wysrac sie nie moge od kilku dni. Polecicie jakis sprawdzony srodek na to?
  • 12441 / 2419 / 0
^ W końcu przejdzie. Jeżeli czujesz teraz duży balast i nie możesz, to kup w aptece dowolny środek na zaparcia - u mnie sprawdzał się każdy.
  • 189 / 3 / 0
Mam 55 tabletek bunondolu, Mógł by ktoś życzliwy zrobić mi rozpiske jak odstawic morfine tym specyfikiem? Majki stukam srednio 100mg na strzał.
  • 714 / 45 / 0
Czy ktoś brał DHC po dłuższym ciągu na buprze? Ile trzeba było jeść żeby coś poczuć?
  • 691 / 54 / 0
Wszystko zależy od tego, jak długi był ciąg na buprze i ile dni jesteś w stanie nie brać nic po buprze. Nie brałem nigdy DHC, ale brałem inne opiaty po ciągach na buprze i musiałem te 2 dni odczekać, żeby poczuć cokolwiek!
  • 2918 / 243 / 0
Uriel1 pisze:
Jaki jest najefektywniejszy sposób na wyciumkanie treści plastra? %-D
Hybrydowa metoda ekstrakcji buprenorfiny, od odcięcia plastra do strzała wystarczy pięć minut, jeśli nie robisz tego pierwszy raz. Razem z przygotowaniem sprzętu, załatwieniem puszki i jej pocięciem, itp w 15-stu się zmieścisz. Wydajność bardzo wysoka.
Torpeda pisze:
Mam 55 tabletek bunondolu, Mógł by ktoś życzliwy zrobić mi rozpiske jak odstawic morfine tym specyfikiem? Majki stukam srednio 100mg na strzał.
Rozpiska autorstwa draga:
Dzień 0 łykamy 10 tabletek 0,4mg na raz (4mg) + benzo

Tydzień 1: 2mg/dzień 2-1-2 (rano-połudne-przed snem) / w tym tygodniu brałem zolpi na sen/
Tydzień 2: 1,6mg/dzień 2-0-2
Tydzień 3: 1,2mg/dzień 2-0-1
Tydzień 4: 0,8mg/dzień 1-0-1
Tydzień 5: 0,4mg/dzień 1-0-0
Tydzień 6: 0,4mg co drugi dzień (pon, śr, pt, ndz)

Jesteśmy odtruci. Na cały detox poszło 10+7*5+7*4+7*3+7*2+7+4 = 119 tabletek bunondolu 0,4. Jeden słoiczek ma 30 tabletek. Potrzebne nam 4 słoiczki co daje 120 tabletek. Zostaje nam jedna tabletka. Możemy sobie ją wsadzić w dupę. :)
Ja zmniejszyłem dawki o połowę a i tak mnie te 2mg sponiewierało cudnie :heart: Nie musisz się sztywno tego trzymać, mnie po nasyceniu wystarczało 0,4mg dziennie aby nie czuć ciśnienia na opio.
Little_Jack pisze:
Czy ktoś brał DHC po dłuższym ciągu na buprze? Ile trzeba było jeść żeby coś poczuć?
Mnie po miesiącu na buprze wystarczy dzień przerwy aby koda porobiła z ok 70% swojej mocy. Gdy jestem w ciągu i czuję niedogrzanie a wiem że bupra się kończy i szkoda mi jej dorzucac to wrzucam 300mg kody, co daje ok 40-50% jej mocy.
Dawny nick: tur3k
  • 691 / 54 / 0
Prawda jest taka, że co człowiek to inna opinia bo i też na każdego działa inaczej. U jednego bupra będzie nasycała tkanki jeszcze kilka dni po odstawieniu u innego wyzeruje się w ciągu jednego dnia. Naprawdę, najlepiej samemu zbadać co i jak działa. Jak szkoda Ci marnować DHC na niepewną fazę po ciągu buprowym, to kup paczkę kodeiny. Jeśli poczujesz 300 mg to znaczy, że następnego dnia możesz śmiało ładować DHC i efekt będzie co najmniej zadowalający.
  • 31 / 1 / 0
Dziś po raz pierwszy zderzenie z buprą, podzieliłem 1 tabs 8 mg na osiem części i snifnąłem 1 mg. Bardzo pozytywne odczucia bez ochoty na dorzutkę , a że kody używałem raz na dwa tygodnie 300 mg, bupra porobiła znakomicie. Czy jak będę raz na dwa tyg snifował 1 mg bupry to będzie działała tak jak za pierwszym razem ? mam 3 tabsy 8 mg więc jak bym tym systemem brał to mam spory zapas. Kode w tym systemie biorę od 4 lat, z buprą też da radę ? pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.