Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
Jak kurwa taniej !?
Na P były za free.
Teraz trzeba stówe bulić.
  • 1800 / 19 / 0
Tak więc za plaster nie będzie się płacić na czarnym rynku już np. 40 zł tylko 60 zł a może troszkę więcej, tak więc skończyła się tania bupra do ćpania, za te pieniądze to przy dużej tolerce znajdą się lepsze "zabawki" do ćpania.
Teraz bupra to będzie razczej dobrym rozwiązaniem ale na detox, gdybym miał zapłacić za 1 szt plastra 25 zł drożej niż dotychczas to jest szok, jak już te 40 zł były dla mnie sporym wydatkiem.
A ja ćpałem 1 plaster na 40 mg 70 uq na 2 razy. Klęska totalna.
  • 554 / 3 / 0
@Warszawski Cpun - Chodziło mi o to, że po co mają być tańsze jak za te 100zyla? Państwo teraz będzie zyskiwać kupe kasy dzięki temu że nie będą za 0 i wszystkim nam będzie się dzięki temu żyło lepiej :cheesy:
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Jak najszybciej wyekstrahować buprenorfinę z plastra? Możliwie jak najbardziej bezalkoholowo. Nie musi być sterylnie. Do dupy.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
luminal_100
  • / / 0
To w koncu jak jest z tym bunondolem na rozowa czy na biala bo już sam niewiem małe dawki to znaczy ile? i wtedy jest na zwykły kwit Bylem u psychiatry i mowila że nie wypisze bo nie ma recept to chyba różowych? odpowie ktoś czy wszyscy kupują na czarnym rynku
  • 989 / 35 / 0
Limitbreaker pisze:
Jak najszybciej wyekstrahować buprenorfinę z plastra? Możliwie jak najbardziej bezalkoholowo. Nie musi być sterylnie. Do dupy.
Uciąć kawałek plastra, wrzucić go na łychę, zalać wodą, dosypać kwasku, trochę pogotować, zaciągnąć do pompy i huk.
  • 69 / / 0
Wychodzi na to, że od nowego roku będzie cienko z dostępnością bupry w plastrach. Od lekarza, się tego nie dostanie od tak, szkoda...
Przydały by się plastry na detoks od kodeiny.
  • 383 / 6 / 0
Z tego co się orientuję to na czarnym rynku były plastry, które były z recept pełno refundowanych. W sumie to się nic nie zmieniło pod tym względem. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi.

[cut] a.a.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
  • 1241 / 8 / 0
ale jesli cena w aptece bedzie przykladowo 100zl a do tej pory plaster na czarnym rynku kosztowal 50 zl to NARKOTYKOW NIE TRZEBA SPRZEDAWAC bo one sie same sprzedaja i sprzedaja sie powyzej cen z apteki ;) to norma
zreszta w czasach kryzysu i ogolnej wszechchujowosci diler podniesie cene plastra nie boj nic poczekaj chwile ... a jak jestes w cos wjebany to wiesz jak jest ;) zaplacisz z roznych wzgledow (moze NIE TY konkretnie, ale miliony tobie podobnych zaplaci z roznych powodow)
  • 1997 / 120 / 0
tak czytam i z tego wątku wynika, że bupra to powinien być idealny lek na zgięcia. Żebyście się kurwa nie przeliczyli. Podejrzewam, że nawet po całej 40stce iv nie dałbym rady zasnąć. Mam te plastry i nawet kurwa o nich nie myślę, bo po co je pukać, jak nie pomogą? A jak bupra zatka receptory, to już niczym nie zbijesz zgięcia, raz się tak przejechałem (nie mówiąc o tym, że momentalnie po strzale dostałem skręta) to nawet mając wchuj dragów nie dałem rady się przebić przez dwa dni. chujnia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.