Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
bupra z dipherganem mniami !!
a jak sie ja orasi klonikem z szkla i gik ..wryyyyyyyyyyyyyyyyy
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Ej a bupra z nimesilem? Nimesil chyba nasila działanie niektórych leków p.bólowych. Tak na przyszłość pytam, bo póki co jest git( bupra trzyma) ale kolano i tak mnie boli ( mam chondromalacje ).

Dupherganu faktycznie musiałam za mało łyknąć. Ale niedługo idę do weta to mi wypisze pewnie ( wypisał mi jak mój kot dostawał korby. Teraz mamy marzec więc trzeba to wykorzystać )

właśnie, nie wiem czy mi to nie zaszkodzi bo bupra nadal działa lekko a chce przyjąć ten nimesil bo mnie w chuj kolano boli.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1406 / 140 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
możesz sobie spokojnie ten nimesil zapodać, po takim czasie nie ma interakcji. nie bierz jednak przynajmniej jakieś 12 godz potem tej buprenorfiny
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 493 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
Witam po rocznej przerwie zaglądania na forum.
Naszczęście przerwa z codziennym waleniem iv hery przez 5 lat trwa nadal...(z kilkoma małymi jednodziennymi żadko dwudziennymi epizodami,po których tylko nabieram pewności że już nie chce tego ćpać)

To po buprze można żygać...dziwne.
Ja przyjmuje ją codziennie od dawna i nic takiego nie zauważyłem,nawet po żuciu 40 mg naraz,czy 20mg naraz podanych dożylnie.No ale każdy jednak reaguje inaczej jak widać.
Ja niestety musiałem ostatni zejść z takich dużych dawek do dużo mniejszych,z przyczyn oszczędnościowych.W buprze to jest właśnie dobre że nawet jak biorę tylko 5 mg dziennie,to i tak sie czuje dobrze i nie mam ciśnienia na hel.Moje umęczone zniszczone przez brąz baty odpoczywają,nie mam nowych zaników.

Co do miksów,to najczęściej lajtowo czyli piwka do tego i palenie mj.Dla mnie umęczonego weterana,to jednak wielki odpoczynek.
Tak jak pisał no1 dobra jest mikstura bupry do tego klonik (w szkle,albo robiony na własną reke),ja osobiście odczuwam nawet przyjemne wejście.Chociaż niektórzy mówią że wejścia nie ma....powiem tak jest ale takie delikatne,nie pierdolniecie w łep jak po odpale...
Brałem jeszcze w różnych konfiguracjach o których nie bede pisał.
Że biorąc morfe czy hel na bupre nic nie podziała to chyba każdy wie.Sam sprawdzałem wielokrotnie,i nie czułem praktycznie nic,łącznie z wejściem.

Mam bardzo waźne pytanie,a nie chce mi sie tworzyć nowych wątków,wiec proszę każdego kto wie o odp.

Czy każdy lekarz ginekolog (prywatna praktyka) może wypisywać różowe papiery ??? A jeśli nie każdy to którzy i od czego to zależy ???
Napiszcie też lekarze jakich specjalności mają zawsze prawo wypisywać różowe.
To bardzo ważne dla mnie,zależy także na czasie...

Z góry dzieki.
ps.wiem wiem że plast. są na białą ,ale nie o to chodzi...
Ostatnio zmieniony 25 marca 2009 przez mecenas, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
bupra mix plastrek 20 +dipfergan 2ml+medazolan 5ml+rolka 2ml+clon 1ml+100mg fenobarbitalu +zajebista jazda
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3169 / 363 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Z tego co wiem to każdy lekarz może wypisać różowy kwit, pod warunkiem że prowadzi księgę ewidencji leków narkotycznych, tak to się chyba nazywa, chodzi o to że jest to ściśle dosyć kontrolowane. Pewnie nie każdy lekarz ma takie coś, osobiście znam np. pediatrę który ma, więc to niezależne od specjalności a raczej od tego czy po prostu zdarza mu się wypisywać na co dzień takie recki.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Ostatnio po fajniej dawce plastra, z którego zrobiliśmy 3 przepłuczki z ziomkiem porobiło mnie dosyć fajnie. A że nigdy nie jest ZA fajnie, to po pewnym czasie zrobiłem sobie strzała z midazolamu 7,5mg i to było TO. Nie spodziewałem się że będzie aż tak mocno, a to było po paru godzinach od strzelania tej bupy. Odrazu zrobiło mi się ciepło na twarzy i szybko zająłem się rozkosznym snem. Dużo ciekawsza faza niż po samej buprenirfinie.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Jak byście porównali trudność w zdobyciu jednego opakowania 4 plastrów po 40mg ze zdobyciem butli tramalu 96?
tzn czy w aptekach bardzo podejrzliwie podchodzą do realizacji recepty na bupre

i tak w ogóle jak by to działało gdyby ten plasterek przykleić normalnie jak pan doktór kazał
Ostatnio zmieniony 28 marca 2009 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
mam jeszcze jedno pytanie ile waszym zdaniem warte jest jedno opakowanie czyli 4 plastry bupry 30mg. Tzn ile byście za takie coś maksymalnie byli w stanie dać :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Torbe palenia za calość.

edit %-D

Nie wiem czemu aptekarze tak uwzieli się na tramal, jak na moje oko chyba lepiej iść z recką na ten cały plaster niż na tramca. Jedno i drugie, w każdym razie, jest cholernym paskudztwem :P
Ostatnio zmieniony 28 marca 2009 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.