Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Przydała by się taka instrukcja przerabiania sevredolu
  • 88 / 2 / 0
Nie ma sensu w jednej pompie, alpra odrazu wchodzi (moc jak podjezykowo), a bupra po 7-10min. Ja zawsze podczas podawania bpr walilem podjezykowo alpre i to najlepsze rozwiazanie
And if you're downright disgusted
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
  • 244 / 8 / 0
Ile roztwór może stać ? Bo mam tabletki po 8mg a tylko i wyłącznie stosuje żeby nie mieć skreta więc po 1mg pukam lepiej 1/8taksa robić i pukać czy zrobić odrazu na 8 razy cY się rozpadnie czy coś w tej wodzie
  • 691 / 54 / 0
Jak na moje, to możesz śmiało rozkruszać i wciągać nosem. Wchodzi bardzo szybko, kilka razy szybciej niż pod język i działa tak samo jak IV. Podawanie tego sobie IV i mówienie, że to tylko na zaleczenie skręta to trochę oszukiwanie samego siebie, bo skręta by zaleczyło nawet podane pod język, fetysz igieł jest naprawdę silny, coś o tym wiem :D IV jak dla mnie ma sens tylko wtedy, gdy masz w chuj ciśnienie i zaczyna się skręt i chcesz poczuć najszybciej jak to możliwe ulgę, bądź jeśli masz plastry i nie chce Ci się ich trzymać w mordzie przez 2 godziny :)

Jeśli roztwór będzie sterylnie zamknięty i w lodówce, to możesz trzymać do dnia następnego. Chemikiem nie jestem, ale ja bym jednak dla swojego komfortu rozrabiał na bieżąco po 1 mg :)
Nigdy nie wiesz jakie bakterie mogą dostać się do roztworu wodnego :)
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 1959 / 57 / 0
Żeby nie było bakterii - 2-3 krople spirytusu salicylowego do gotowego roztworu i może leżeć tygodniami bez obaw o pirogena :-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1293 / 20 / 0
ej,nie do tematu. bunorfin jest na białą receptę?? ile w aptece kosztuje paczka 8mg tab? oplaca sie bardziej niz plastry?
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 8 / 0
04 listopada 2017Tracerek pisze:
ej,nie do tematu. bunorfin jest na białą receptę?? ile w aptece kosztuje paczka 8mg tab? oplaca sie bardziej niz plastry?
Oficjalnie jest na RPW, ale niektore far maceutki w małych aptekach nie ogarniają i zdarzyło mi się kupić dwa razy na Rp w dwoch roznych aptekach na zamowienie, ale za kazdym razem mowili mi ze to wyjatek i ostatni raz bo okazalo sie ze rpw - no ale lek wydali. Ile kosztuje paczka 8 to nie wiem (strzelam ze jakies 150-200zl), ale 2mg to jakieś 50-70zł w zaleznosci od apteki (taniej jest jak kupisz w aptece w ktorej nie ma i muszą zamówić, bo aptek gdzie sprzedają Buno na miejscu jest znikoma ilość - w moim duzym miescie ponad pol miliona mieszkańców jest chyba tylko jedna więc podbijają cene, zwłaszcza że współpracują chyba nawet z lekarzem który wypisuje buno opiowrakom %-D ).

Co do oplacalnosci wzgledem plastrów - to zależy. Teoretycznie cenowo wzgledem ilości miligramów transteki mają olbrzymią przewage, ale dochodzą do tego straty, konieczność trudnego i czasochłonnego przerabiania, a nie zawsze są ku temu warunki, podjęzykowo trzeba trzymać w gębie przez kilka godzin i ogólnie dużo z tym babrania. Kontrolowanie dawek jak ktos chce uzywac bupry jako substytut też jest dużo trudniejsze - nie wyobrażam sobie żeby ktoś schodził z opio na plastrach.
Bunorfin zaś to czysta wygoda i elegancja, bardzo wydajny, można stosować na wiele sposobów jak kto lubi - podjezykowo wchodzi dużo lepiej, można donosowo, a jak ktoś chce to przerabianie do roztworu trwa 30 sekund i jest banalnie proste (nie trzeba nawet sie bawic tym sposobem z tematu, wystarczy normalnie rozkruszyć zalać wodą wymieszać i przefiltrować klarowny roztwór). Samo działanie (chociaż na mnie bupra dziwnie działa pod każdą postacią, gdyż prawie jej nie czuje nawet w dużych dawkach, może bardzo bardzo subtelnie) również wydaje mi się lepsze i np. takie 2mg z buno odczuwa się lepiej niż 2mg z plastrów i twierdzi tak wielu moich znajomych, właściwie wszyscy którzy używają tej substancji.

Tldr: Bunorfin rulez, droższy ale wart swej ceny, plastry tylko dla biedaków :old:
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 44 / 1 / 0
07 listopada 2016ciekawy033 pisze:
Przydała by się taka instrukcja przerabiania sevredolu
Wtf xdddddddd

Przechodząc do tematu- przez kilka miesięcy w anglii byłam na subotexie czy jak to sie u nich pisało. Jak nasz bunorfin. O serio nie trzeba sie bawić ze filtrowaniem przez strzykawki. Mało tego nje jestem pewna jak w przypadku bunorfinu ale subi miał w sobie jakiś wypełniacz przez który. NIE BYŁO MOŻNA tego zagrzac dlatego metoda z pierwszego posta trochę mi nie pasuje z tą gorącą wodą.
Btw. Właśnie czekam na odbiór bunorfinu który powinien być za pół godziny :3
W kwestii plastrów najskuteczniejszą opcją jest chyba odparowanie spiryru a później zagotowanie wody- klej powinien się ładnie rozpuścić, więc teoretycznie wyciąga się najwięcej.
  • 691 / 54 / 0
To co Ty miałaś pewnie miało nalokson w składzie, ale z tego co wiem i tak można to hukać. Przerabianie bunorfinu do iv trwa krócej i jest przyjemniejsze niż przerabianie Antka :D
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 12 / 1 / 0
Dzięki sinner za przepis narazie sprawdza się znakomicie, chociaż ja go trochę uprościłem(pominęłem łyżkę i filterek,filtrowałem wprost do 2 pompki).Użyłem też pompki 2ml zamiast proponowanej przez ciebie bodajże 5.Zastanawia mnie jak długo mogę konsumować bupre tą metodą?Czy nie prowadzi ona do jakichś skutków ubocznych typu zapadnięcie żył?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.