Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
filemon93 pisze:
wiadomo coś o krzyżowej tolerce buffa z lizergamidami?
Niemożliwa, substancje działają na zupełnie inne receptory.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 64 / 4 / 0
Witajcie bracia i siostry:)
Ja w kwestii takiej. Otoz dziś pierwszy raz degustowalam bufedron zakupiony w necie. I dziwna rzecz, Wczesniej brałam amfibie i bylam przekonana ze amfibia to bufedron. Ale tamto miało zaaaaajebiste wejście ( biore dożylnie)
a to co dziś wzielam wejścia ZERO.
Dziala, ale to nie ta euforia co po amfibii.
Ktos może tez daje po kabelkach i ma dosw. z ta substanja??

I jeżeli okaze się ze amfibia to co inneo niż bufek to pliiis nie nasmiewajcie się ze mnie.

I wazna sprawa, ILe tego brac ?? w necie pisze ze 30 mg styka, ale ja musiałam zrobić dorzutke. Nie mam tolerki bo dawno dopalaczy nie brałam.
"Hardcor w duszy

W bani Meksyk"
  • 4807 / 267 / 0
Widzę stare czasy, jako że temat już nie żyje mogę napisać że słynna tabletka Am-Phi-Bia nie zawierała bufedronu, choć takie informacje krążyły w sieci. Polski, nieistniejący już vendor pisał kiedyś na innym forum że w zależności od mocy dawał tam butylon zwiększając dawki Biorąc pod uwagę siłę euforii w najmocniejszej wersji podejrzewam możliwość miksu z metylonem (wersje z lat 2011 i wcześniej, później były jakieś marne próby naśladowania).Osobiście brałem z Czech choć naszego produktu też próbowałem. Tam na pewnie nie było żadnego bufedronu bo profile działania to dwa inne światy.
  • 1931 / 316 / 0
Z miejsca zaznaczam, że chodzi mi o małe dawki :) Jak się sprawdza bufedron w dawkach rzędu 25-40mg doustnie? (+ew. noopept). Lepszy od etylofenidatu w małych dawkach? Podobne pytanko leci w temacie z etylfenidatem.

Pożądane efekty:
-pobudzenie
-skupienie
-zniesienie lenistwa i rozkojarzenia
-ew. od czasu do czasu pewność siebie na plus
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Panowie zamówienie złożone teraz tylko czekać ;)
Potrzebuję bhp co do tej używki. Czego unikać? Dość często jeść pić wiadomo. Witaminy codziennie rano jem, wit C, magnez, kurkuama. Coś dorzucić?
Chcę odpowiednio postępować z tą używką dlatego tyle pytań :P
Pozdro!
  • 35 / 1 / 0
Dla mnie bufedron był ok tylko przez pierwsze parę razy, kiedy wystarczały małe ilości. W dużych dawkach za bardzo siada na serce, nie warte zachodu.
  • 372 / 9 / 0
Znalazłem w szafce rantudil acemetacyna retard idzie to zażyć rekreacyjnie ?
  • 1040 / 150 / 0
Gdyby dzisiaj bufedron z powrotem zalegalizowali, to byłby największym spośród obecnych ketonów HITEM.
  • 4807 / 267 / 0
Nie sądzę. Były lepsze rzeczy. Choćby 3-MMC, poza tym bufedron trzymał się z dala od delegalizacji chyba od 2010 roku co oznacza że był raczej słaby.
  • 1891 / 425 / 4
Metropolis pisze:
Gdyby dzisiaj bufedron z powrotem zalegalizowali, to byłby największym spośród obecnych ketonów HITEM.
wg. wikipedii - jest legalny ;)

https://pl.wikipedia.org/wiki/Bufedron

"Legalność

Jest legalny w Polsce i większości państw, nie posiadających tzw. ”zakazu substancji pochodnych”, jak np. w amerykańskim Federal Analogue Act."
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.