Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 109 / 2 / 0
SlightlyBastard pisze:
Buf kiedyś był dobry (2-3 lata temu?), to z nim mam najlepsze wspomnienia, chyba, działał w sposób delikatny, lekka przyjemna faza z pewnością siebie, wyszukaną gadką bez większego namysłu, nie było czuć mega ućpania, ale nastrój mocno podbity, czas szybko płynął, każdy plan, każde słowo możliwe do zrealizowania. Czysta dopaminka bez schiz i kardioakcji. No kurwa idealny był bufik, teraz jak czytam o bufie to tak jakbym czytał o chujowych sortach penta. No szkoda, to juz nie wroci, nawet nie chcę zamawiać, bo dostanę co innego. Chociaż zawsze jest dostępne 99,1% czystości potwierdzone.
czy obudzilem ze sie za pozno czy juz nigdzie nie dostane dobrego bufika. jak ktos info skad wezme dobre moze byc spoza kraju to sie jakos odwedziecze moze ;-)
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 28 / / 0
Nie wiem dlaczego, ale ten związek dość mocno mi przyspiesza pracę serca. Brałem wiele z tej grupy, a tylko ten daje dyskomfort wyskakującego serca :) Oczywiście do wytrzymania. Z ostatniego zamówienie alfa pvp, 2fma, buf i etylofenidat te środkowe wypadły zdecydowanie najsłabiej. Nawet demonizowana alfa odpowiednio dozowana tak mi nie wjeżdża na organizm.
  • 492 / 16 / 25
Mi się chyba pierwszy raz od jakiegoś półtora roku trafił zajebisty sort bufa. Big crystal, przeźroczysty, prawie że bezwonny. Stymulacja, motywacja do działania i ta specyficzna bufedronowa euforia. Dużo ludzi nie docenia tego związku, a na prawdę jak się trafi dobry sort to bije na głowę większość beta ketonów. Razem z 3mmc i etylonem tworzą świętą trójcę z ogólnodostępnych b-k. Zauważyłem, że w przeciwieństwie do większości rc, buf na mnie działa identycznie sniffem jak i oralnie, tylko oral większe dawki. Ma ktoś potwierdzone info, czy bufedron znajduje się na liście do nowelizacji ustawy sami wiecie jakiej ?
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 4807 / 267 / 0
Jest
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 374 / 14 / 0
Kiedyś to było coś, teraz to ledwo co smyra.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
Mam otrzymać 1g tej substancji. Wydaje mi się że jakieś 2-3 lata temu ją szamałem ale pewności nie mam. Pytanie czy 100mg będzie ok dawka? Dodam że trójka żeby fajnie podziałać musi iść 300mg sniffem. I druga kwestia czy ktoś używał na koniec GBL? albo w trakcie? nie pytam czy to dobry pomysł bo i tak zrobie po swojemu tylko pytanie czego się spodziewać jak te substancje się mieszają? i czy po GBL zasne?
  • 492 / 16 / 25
Ja na pierwszy raz z bufem zarzuciłem 100 sniff i było zajebiście, ale miałem 0 tolerkę na ketony. Zależy co uważasz za ok :-)
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 267 / 16 / 0
Szukam godnego następcy kota i o ile wcześniejsze(lata temu) spotkania z tym b-k porobiły mnie aż do przesady to w ost. Czasie 2 różne sorty zawiodły mnie całkowicie... Nie wiem to czy kiepscy handlarze czy poznanie takich b-k jak mefedron czy alfa
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 1874 / 96 / 127
Ja grama przerobilem w max 2h. I tylko spid, dopiero jak ganje zapalilem to podbilo srogo.
wolna molekula
#mops
  • 67 / 4 / 0
no , niestety chyba nie to co kiedyś, przerobione oral 80 po chwili 60 a potem 100. nieduze odstepy czasowe. na poczatku troche euforii potem pusty speeeed

do teraz nie zasnalem od 1 w nocy mimmo zjedzoego eti

wiadomo coś o krzyżowej tolerce buffa z lizergamidami?
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.