Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Ze swojej strony mogę dodać, że aplikowanie dawek rzędu 500mg+ jednej nocy nie zwiększa efektów pożądanych natomiast (w moim przypadku) spowodowało znaczne osłabienie motoryki (zbyt wysoki poziom dopaminy) oraz problemy z wysławianiem się. bufedron nie działa na zasadzie im więcej tym lepiej, zresztą jak wiele innych b-k.
  • 55 / 1 / 0
Czasami nachodzi mnie myśl, że każdy z nas, ćpunów, już ma usmażony mózg i stąd te poszukiwania chemicznej euforii.

Mistrzu Zieleni, powiedz Ty nam jeszcze, jak to jest z piracetamem. Suplementacja tym środkiem w połączeniu z narkotykami ochrania czy jeszcze bardziej uszkadza głowę?
"Dlatego ranisz mnie
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
  • 2775 / 39 / 0
Istnieją doniesienia o stymulowaniu uwalniania dopaminy, kwasu gamma-aminomasłowego i noradrenaliny w OUN
źródło Preparaty zwiększające pamięć, koncentrację, procesy kojarzenia i percepcję wrażeń. Dr Henryk Różański
...należałoby powiązać z ułatwieniem uwalniania dopaminy.
źródło Centrum Informacji o Leku - Memtropil

Moim zdaniem suplementacja tym środkiem w połączeniu ze stymulantami nasilać może stres oksydacyjny wykazując wyższą szkodliwość niż sam narkotyk
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
bufedron jest w porządku pod względem działania i małego bodyloadu. Po cholerę walić gram na raz? 80mg daje efekty pożądane i bardzo poprawia samopoczucie. Problemy z ciśnieniem/sercem miałem tylko raz. Propanolol załatwił sprawę.
  • 608 / 9 / 0
ad piracetamu jak wyżej. działa mocniej bo dragi docierają do dziewiczych terenów, które dziewicze tym samym być przestają ;-)
  • 212 / / 0
ktoś pisał o ewach tutaj, myślałem że tak dla jaj

waliłem mefa i metylon przedwczoraj i wczoraj, bufa skończyłem już koło 12, a generalnie około 21 zauważyłem że coś dziwacznego łazi po szybie okna i szczaiłem się że to halunki ;)
jeszcze rano (dwie wcześniejsze noce nieprzespane) patrzą na moją 4 ramienny żyrandol, a każde rami zaczyna sobie przemieszczać się w różne strony takim ruchem stroboskopowym-robowolkiem, później jeszcze zaczęły się układać w różne kształty, z czasem pojawił się pies z jakąś aureola nad głową ;)
szkoda że to tylko znak pierdolącego się mózgu
generalnie te obrazy wydawały się bardziej trwałe i prawdziwe w stosunku to dych po 2-ce, mahomecie czy 4-AcO-DMT
  • 134 / / 0
Zieleń pisze:
ad piracetamu jak wyżej. działa mocniej bo dragi docierają do dziewiczych terenów, które dziewicze tym samym być przestają ;-)
Tak samo ma się sprawa przy wszystkich lekach nootropowych? [mowa o aniracetamie] Dobrym wyjściem byłoby chyba odstawienie dragow na czas brania leku, by się chociaż trochę zregenerował ukł. nerwowy oraz by spadła tolerancji. A przed powrotem do niezdrowego trybu życia zakończenie brania leku, coby nie rozdziewiczać "dziewiczych terenów". Dobrze mówię?
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 608 / 9 / 0
Brzmi sensownie :-) dotyczy to wszystkich nootropów poprawiających krążenie mózgowe, aniracetamu zapewne też. co prawda sporo nootropów chroni mózg przed niektórymi uszkodzeniami, ale na czasy dekadencji przynajmniej ograniczyłbym dawkę dorzucając różne ziółka i suplementy na ochronę mózgu (np gotu kola, przeciwutleniacze, jakieś ziółko z lekkim działaniem iNMDA, pewnie seleginina byłaby niezła)
  • 3 / / 0
W ciągu ostatnich 24h zrobilam gram bufika i zaczęła teraz wyskakiwać mi wysypka na rękach, nogach i plecach...wiecie może czym to jest spowodowane? Wziełam wapno i uzupełniłam witaminy,mam nadzieje że niedługo zniknie...

Dodano o 18:23
czy bufedron miał na to wpływ bo na 100% nie jest to od żadnego jedzenia? co o tym sądzicie?

Uzupełniono z dubla. mrstothet.
Uwaga! Użytkownik toyka19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Masz różyczkę. :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.