matthiew666 pisze:Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda podanie oralne bufedronu - spełnia swoją rolę?
Mam problem i podanie donosowe nie wchodzi w grę - zbyt szybko zaczyna działać, potrzebuję minimum 30 minut od przyjęcia do rozpoczęcia działania.
Dodam, że moja tolerancja na bufa jest ogromna (tolerancja krzyżowa innych beta-ketonów + któryś dzień z kolei na bufie) - tak jak dawkowanie wg FAQ murti-binga toDla mnie 130 mg nosem jest dawką między średnią a mocnąDawkowanie:
Słabo 10-20 mg
Średnio 25-40mg
Moco 50-60mg
Bardzo mocno 60mg +
dawno napisany post więc pewnie masz już odpowiedź ?? jakie wnioski ?? anyone?? ja dzisiaj bufik po raz drugi... sniff + orall = spoko gadana fazka, pzdr ;P
mnich3991 pisze:Po sniffie 60mg jak chcę dołożyć bombkę oral to ilość taka sama, czyli 60mg co da razem 120mg czy oralnie więcej wrzucić?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.