ponieważ mam przekonanie graniczące z pewnością, że jeśli stracimy na wadzę od bufa - to jedynie spalimy mięśnie, a tłuszcza pozostanie na takim samy poziomi na jakim był wcześniej
Dieta + ćwiczenia aerobowe, nie substancje psychoaktywne.
choć z drugiej strony mam z 10kg nadwagi, więc może nie będę się wymądrzał :-)
Z braku laku (czyt. fetusi <3 ) skusiłam sie na buf, i jutro będzie testowany :D
ZObaczymy jak podziała na takiego byczka jak ja
Nooo więc.
Rano zapodałam niewielką ilość, nałożoną na czubek noża do smarowania chleba, jakoże straszą wszędzie że taki wypierdol dalej mała ilość, i najlepiej niby 20 mg brać na pierwszy raz.
No cóż. troszkę się rozczarowałam, widocznie ZA MAŁO przycisnęło. Efektów większych zauważalnych brak .
Niedawno wciągnełam do jamy nosowej większego szczurka, i efekt czuć -> słysze jak mi bije serce, lekko trzęsą mi się ręce, ciśnie do WC, zatranżalam na klawiaturze z prędkością 2 krotnie szybszą, i mam dużo siły, ochoty, chęci i motywacje do działania. Akurat w moim przypadku wykorzystane zostanie to do nauki.
Ciekawi mnie ile podziała, jak będzie z apetytem (wzięte na czczo), i czy wystąpi jakaś zwała.
Ah, co do cech substancji, to nie ma zapachu octu... ma zapach jakby lekko słodki, bardzo chemiczny. Jest w postaci pudru, idealnego pduru bez żadnych kryształów, koloru śnieżno białego.
Tak czy siak, feta rządzi, no ale :retarded:
Ah, i pytanie, jak reagują źrenice u Was?? Jakieś powiększenie??
Kejbi pisze:Ah, co do cech substancji, to nie ma zapachu octu... ma zapach jakby lekko słodki, bardzo chemiczny. Jest w postaci pudru, idealnego pduru bez żadnych kryształów, koloru śnieżno białego.
Kejbi pisze:Ah, i pytanie, jak reagują źrenice u Was?? Jakieś powiększenie??
a jak za słaby dla mosci cpaków to 50|50 z aPPP i nikt nie bedzie narzekał :-D
MadisonTwatter pisze:Bufedron ani nie ma być mokry, ani śmierdzieć octem.
O*Men pisze:Amen
a jak za słaby dla mosci cpaków to 50|50 z aPPP i nikt nie bedzie narzekał :-D
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.