Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Brzydki ryj, tłuste włosy, wyruchana dupa, zdarty pisior, co to za stereotypy ja się pytam :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 761 / 11 / 0
Od strony samców to jest jebany temat rzeka. czyli: Jakie typy przyciągają lachony? Zarówno charakterologicznie jak i ryjologicznie.
Prześwietlę siebie...
Stosunek panien - męska przyjaciółka, noż kurwa, takich co to mi opowiadały o wszystkim, nieregularnych okresach i przymusie depilacji wąsa miałem pewno z 8... z tego zaliczyłem 1 (słownie, kurwa, jedną)... A jedna z tych ośmiu (nie, nie ta, którą zaliczyłem), to moja największa tragedia, o czym mówiłem już gdzie indziej...
Wygląd - jakby mi założyć perukę, to byłaby ze mnie fajna cipka (tylko nos jak Mojżesz), geje mają mokro na mój widok, centralnie, jak się chcę najebać za darmo to idę do klubu dla gejów... A panny? Jakoś majtów przez łeb nie zrzucają...
Charakter - spolegliwy, uczynny, przyjacielski, zabawny i wiele innych cenionych w towarzystwie cech.

I co mam z tego? Samotność, niezrealizowanie, tęsknotę, zgorzknienie i w ogóle... Fakt, że głównie przez tą jedną, pies jej mordę lizał, przyjaciółkę... Ale jakby były jakieś pocieszycielki, też by było inaczej...

Czym jestem starszy, tym mam gorsze zdanie o kobietach, które kiedyś uważałem za lepszą połowę ludzkości, a teraz? Nie dokończę, bo może jakaś tą tendencję odwróci...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 3169 / 363 / 0
Belial pisze:
Stosunek panien - męska przyjaciółka
Tak cię traktują bo sam się ustawiasz (możliwe że podświadomie) w takiej pozycji w stosunku do nich.
Charakter - spolegliwy, uczynny, przyjacielski...
Traktujesz laski po przyjacielsku a nie jak samiec samicę to się nie dziw że odpłacają ci tym samym.
Czym jestem starszy, tym mam gorsze zdanie o kobietach, które kiedyś uważałem za lepszą połowę ludzkości, a teraz? Nie dokończę, bo może jakaś tą tendencję odwróci...
Wygląda na to że to ty masz problem ze swoim podejściem do tematu a nie one i jedynie ty możesz to zmienić.

Co do tematu to wygląd nie ma nic wspólnego z ćpaniem czy depresją. Równie dobrze można mieć depresje i ćpać z miliona innych powodów.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2013 przez Blu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3206 / 175 / 0
Nie każdy ma wrodzony skill towarzyski, Blu. Tłumacząc w ten sposób nie tłumaczysz nic. ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3169 / 363 / 0
Wiadomo, ja też kiedyś zupełnie nie miałem wiec potrafię się zidentyfikować z sytuacją Beliala. Moim postem chciałem mu tylko zasygnalizować że problem może leży nie tam gdzie on go upatruje. Do zmiany daleka droga, jak zdobyć "towarzyskiego skilla" to temat rzeka. Nie wiem czy Belial oczekuje jakiś rad czy tylko chciał tym postem się wyżalić, jak zainteresowany wyrazi chęć to mogę napisać coś więcej.
  • 42 / / 0
The Light pisze:
Czempion pisał sam o sobie że jest strasznie brzydki, przypominam, że w ankiecie na najbardziej seksownego użytkownika forum zniszczył konkurencję :cheesy:
:nuts:

Sam zakładał masę kont i nabijał sobie głosy, typowe zachowanie trolla i osoby bez życia poza internetem.

Teraz jak tak się zastanawiam to brzydki ryj jest raczej powodem alienacji, a nie samego ćpania; depresji najwyżej pośrednio.
Uwaga! Użytkownik internet jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 6 / 0
Przeprowadziłem eksperyment na dwóch babach . Pierwszą traktowałem jak przyjaciela, chciała żebym mieszkał z nią, miał z nią dzieci, miła, mądra, ładna, fajna dziewczyna, jędrne cycki twarda dupa, ciasna, niestety zbyt bardzo lubiła seks, trochę puszczalska. Nie chciało mi się jej nawet ruchać, ale ją kochałem na swój sposób. Druga niziutka, petite, duże mięciutkie piersi, duża mięciutka pupa, wyjątkowo mądra i zdołowana. Jak zobaczyłem to się zadurzyłem :-D To jest mój typ kobiety. Co to były za orgazmy. Traktowałem ją wyjątkowo podle. Okradałem, okłamywałem, wyzywałem. Wytrzymała dwa lata. No ale zaspokajałem ją jak dzikie zwierzę, dawałem jej co najmniej kilkanaście orgazmów dziennie przynajmniej na początku plus minety i długi delikatny petting. Więc jak widać wystarczy kobietę traktować dobrze i ostro zaspokajać. One naprawdę kochają seks, ale się tego wstydzą. Nie ma nic piękniejszego niż widok nagiej dziewczyny przeżywającej orgazm.
  • 239 / 45 / 0
to bzdury ale podejrzewam ze i tak wolalbys zwalac swoje problemy i ulomnosci charakteru na co sie da wiec:
tak
nie
nie wiem
co za roznica
  • 4807 / 265 / 0
internet pisze:
The Light pisze:
Czempion pisał sam o sobie że jest strasznie brzydki, przypominam, że w ankiecie na najbardziej seksownego użytkownika forum zniszczył konkurencję :cheesy:
:nuts:

Sam zakładał masę kont i nabijał sobie głosy, typowe zachowanie trolla i osoby bez życia poza internetem
Ty w to wierzysz? Zauważ, że na forum wygląd się nie liczy, niektórzy użytkownicy wydają się jednak być osobami wartościowymi i wartymi poznania (albo i nie, bo strach poznawać). Daje do myślenia?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 101 / 1 / 0
bigboy8830 pisze:
Druga niziutka, petite, duże mięciutkie piersi, duża mięciutka pupa, wyjątkowo mądra i zdołowana.
No czego chcieć więcej? %-D
bigboy8830 pisze:
Wytrzymała dwa lata. No ale zaspokajałem ją jak dzikie zwierzę, dawałem jej co najmniej kilkanaście orgazmów dziennie przynajmniej na początku plus minety i długi delikatny petting.
Może udawała, bo miała zrytą samoocenę i nie umiała powiedzieć "Nie" przećpanemu patolowi, który wrzeszczał na nią i ją okradał? :-/
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).