Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 4 / / 0
hehe jestem ciekawy co robicie z taka mocna zaje*** lufa? Ja czasem jak jestem zdesperowany przepycham ta lufe tytoniem, a nastepnie wale z bonia, niby bania jest, ale niewiem czy od THC czy od CO i CO2 ktory napewno wydziela sie w wiekszych ilosciach.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
można i tak, albo po prostu opalić. Opalanie wychodzi najlepiej zapalniczką żarową. Brak sadzy na lufce i większa wydajność od zwykłej zapalniczki. Różnica kolosalna.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 42 / / 0
jeśli chciałbym opalać zwykłą lufke (tą za 30 gr z kiosku) zapalniczką żarową to by sie topiła. :-/
Chyba, że nie o takiej lufce mowa :-p
W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
Kikas pisze:
hehe jestem ciekawy co robicie z taka mocna zaje*** lufa? Ja czasem jak jestem zdesperowany przepycham ta lufe tytoniem, a nastepnie wale z bonia, niby bania jest, ale niewiem czy od THC czy od CO i CO2 ktory napewno wydziela sie w wiekszych ilosciach.
jak to co? opalam a co mam robic. ale it ak nie dopuszczam nigdy do tego zeby byla mocna zajebana. przewaznie po sztuce, dwoch ją opalam. za bardzo mnie korci jak widze tak pieknie zajebana lufe, kazdy razowy palacz ją pieknie opali ;p
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
topilaby sie ? lol, potraktuje to jako dowcip
widocznie nigdy nie probowales

a przepychy i opalanie kopie, gdyz z tego co wiem na lufie osiada zywica, czyli thc jakby nie patrzec
lufy zgrzewam czesto i gesto, jak leci, co 1-5 sztuk, uwielbiam aromat zgrzewanej lufy i trzaskajace soki pod naporem żara, zwlaszcza o poranku :)
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Podczas opalania najprzyjemniej jest słyszeć charakterystyczne "strzelanie". Wiadomo wtedy, że ze szkła wydobywa się życiodajny dymek :).
Nie zliczyłbym ile szkieł już opaliłem. Wydaje mi się, że dym z żywicy osadzonej w lufie jest łagodniejszy od zwykłego dymu marihuanowego.
Lubie doprowadzać szkło do stanu "czarna jak dupa szatana". Polega to na tym, że szkło (po spaleniu przez nie paru sztuk) jest opalane, następnie znów zabijane i znów opalane. i tak kilka razy. Po pewnym czasie lufa robi się totalnie czarna ;].
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Wydaje mi się, że dym z żywicy osadzonej w lufie jest łagodniejszy od zwykłego dymu marihuanowego.
Ja mam wrażenie wręcz odwrotne.
Czasem jak palę więcej szlugów, ziółka i przychodzi mi lufę opalić to nie mogę w ogóle ciągnąć tego dymu. Tak jebany dusi. Dym ze smoły. Wydaje mi się również, że jest on o wiele bardziej szkodliwy niż dym palonego zielska.
I'm broken.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
właśnie, jak ze szkodliwością "opalenizny" ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hemper »
a czy warto spróbować opalić lufę żarową po tym jak się już ją opalało nad kuchenką gazową?
będzie różnica, bo nie wiem, czy się w takową zaopatrzyć?
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
kuchenka gazowa bardziej ja opalisz niz zarowa, wiec nie ma sensu. mozesz sprobowac spawarka i sztachnac sie troche szklem :D kiedy mialem taki fajny palnik, odkrecalo sie zawor i odpalo od gory, ogien jak z kuchenki, lufki az sie wyginaly :D czasem zajebany nawet je szczepialem ze soba ;) ciekawa jest zapalniczka zarowa z kilkoma palnikami (mam taka marlboro) tym to mozna posmazyc :)

ps. nabij durawke i rozpal, jak juz sie pali jednoczesnie zacznij opalac fifke - tez ciekawie dziala :D
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.