Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
SzALoNa 8)) pisze:
Mnie nie trzymał dragonfly co prawda az 20godz,ale za to z 15godz to napewno. Łączyłam go z dxm, a jak wiadomo dex wzmacnia i ukolorowia dzialanie dragona, tzn ze cevy sa wieksze, bardziej barwne, i wyobraznia lepiej działa. Dla mnie dwa dragony troche mocniej dzialaja niz jeden lsd,ale maja nieco inna faze,bo ta faza sie dzieli na poszczegolne mniejsze fazy (np swiat kwadratowy-swiat okragly- oswiecenie umyslu itd itd, nie wiem jak to opisac,ale ten co probowal dragona bedzie wiedziec), no nie @Twillight?? :-D W każdym razie polecam dragona z DXM %-D
Imho to dzięki DXM był aż tak wyraźny podział fazy na części i dzięki muzyce Shpongle która pokolei pokazywała pewne rzeczy (brzmiała zupełnie inaczej niż bez smoka ale to szczegół ^_^ ). Zresztą jak światło się w pokoju zmieniało bo chmury zasłaniały słońce to następowała całkowita zmiana postrzegania pokoju i inna świadomość :moody: Tak więc delikatne bodźce mogły wywoływać skrajne emocje i zmiany percepcji.

No i CEVy na dekso-ważce to istny cud świata %-D Ogólnie dragonfly uważam za genialny psychodelik a z deksem to poprostu wyjebany psychodelik %-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Kurwik pisze:
Humite, nie słyszałem o jakiejś podobnie działającej fenetylaminie o tak długim czasie działania. Mnie ponad 30 godzin trzymało.
Wszystkie z serii DOx działają od 12 h w górę. Z tego co pisali ludzie którzy jedli br-dragonfly wcale nie działa on dłużej niż te z grupy DOx, oczywiście w większych dawkach wszystkie z tych substancji działają ponad 24h.
Nie twierdze,ze to nie jest dragonfly, dużo z efektów mogło by na niego wskazywać, tylko nie można być tego pewnym w 100%.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
dragon fajna sprawa :D
u mnie wchodził niczym speed a po ok 1,5 h zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle prawidłowo zadziała,gdy firanka i szafa zaczęły żyć własnym życiem stwierdziłam że to już to :)reszty nie sposób od tak opisać ;)wyszedłby fajny TR ;)
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Humite, no właśnie mię o to chodzi, że u mnie działał za pierwszym razem bardzo długo ale była to dawka ledwie wyczuwalna w działaniu.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
A mieliście po tym halucynacje na drugi dzień? Bo mi dzisiaj co chwilę się coś delikatnie ruszy, rozszerzy, itd. Np teraz jak czytałem gazetę to mi lekko literki się zagęściły i wróciły na miejsca %-D Takie delikatne zwidy jak przed wejściem kwasa. Pewnie wiecie ocb. Mieliście?
Fajne %-D
לאכול חומצה!
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
gringo85 pisze:
A mieliście po tym halucynacje na drugi dzień? Bo mi dzisiaj co chwilę się coś delikatnie ruszy, rozszerzy, itd. Np teraz jak czytałem gazetę to mi lekko literki się zagęściły i wróciły na miejsca %-D Takie delikatne zwidy jak przed wejściem kwasa. Pewnie wiecie ocb. Mieliście?
Fajne %-D
mieliśmy ;P (i jeszcze mamy, ale żadko)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 76 / / 0
Nieprzeczytany post autor: badzio »
Domyślam się, że znajdą się tu osoby, które wrzucały już po dwa kartony dragonfly'a na raz. Wydłuża to tripa czy po prostu go nasila? Jedynie porównanie jakie mi się nasuwa to z fetą. Wiadomo, że jak się wciągnie pół to przez jakiś czas jesteśmy naspidowani. Z kolei jak się na raz wciągnie całość to też jesteśmy naspidowani tyle, że o wiele dłużej i zjazd jest bardziej okrutny. Jak to się ma w przypadku dragonfly'a? Mam okazję wrzucić dwa na raz, ale trochę się obawiam, że trip mnie przerośnie.
Psychedelic/goa deliki, bez zbędnych stymulacji! PSYCHEDELIC!
  • 1238 / 27 / 0
Raz wrzuciłem nawet 3 %-D To mnie momentami przerastało. Zarówno pod względem wizualnym jak i naspidowania. Ale dałem radę, Zjazd przeokrutny. W życiu takiej sieki nie miałem. Dla niedoświadczonych osób nie polecam. Nawet po dwóch może być ciężko. Zacznij od jednego. To jest RC i może różnie zadziałać..
לאכול חומצה!
  • 76 / / 0
Nieprzeczytany post autor: badzio »
Wszystko fajnie, ale pytałem głównie o czas działania ;) Mam rozumieć, że po dwóch tekturach trip będzie trwał tyle samo co po jednej, a jedynie będzie bardziej nasilony?
Psychedelic/goa deliki, bez zbędnych stymulacji! PSYCHEDELIC!
  • 1238 / 27 / 0
Jakoś nie zwracałem uwagi na tak marną kwestię jaką jest czas gdy tripowałem na dragonie.. Ale zdaje mi się że wydłuża, zwłaszcza część wizualną oraz paranoje.
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.