Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1488 / 21 / 0
No trzy dni to może mało, ale jakbyś tydzień tak dawkował, to mogłoby się już zaczynać coś dziać złego.
  • 1343 / 18 / 0
tydzien? a jakby 2 dni ciagu (po 0,5) zrobić co 2 tyg. to sie może coś stac?
Przeraża mnie ogólnie możliwość uzaleznienia, ale jeszcze gorzej umówić sie z dziewczyna na max spiety, co do lęków - neuroleptyki tworza stany psychotyczne i ma sie od nich parkinsona, wiec z tego podziekuje
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 2 / / 0
tavaresxxx pisze:
Siemanko mam pytanie do was. Na wstępie to nie mam żadnej tolerancji na benzo - nic nigdy nie brałem. Z pewnych żródeł zdobyłem Sedam 3mg i wziąłem dwie tabletki 3 mg tak, żeby zobaczyć jak to działa, bo strseuję się przed przsyszłą pracą i chciałem przed tym wypróbować, żeby później w robocie nie było lipy. No i czuję się mocno zmulony i senny - ciężko mi skupić ostrość wzroku na jakimś przzedmiocie i ogólnie sennie się czuję, a czytałem, że to benzo nie otępia i działa lajtowo z lekką euforią i prospołecznoscią... Jakie inne benzo doradzacie i w jakich ilościach (oczywiście nie łączę z alko) na trudne i stresujące momentu (vide robota) ?? Bo jak na razie sedam to chuja działa.
Pozdrawiam.
Wtedy jak zjadłem to po tym poście godzine później poszedłem w 13-godzinną kimę :-D . Po dwóch dniach zjadłem 1 jedna tabletke, tak jak pisałeś 3mg i nic nie poczułem, kompletnie nic. Potrzebuje jakiegoś benzo, które by nie otępiało i działało prospołecznie. Co polecacie?
  • 1488 / 21 / 0
Nadal polecam Bromazepam. Możesz spróbować Relanium, ale to bardziej 'zamulające' benzo. A to, że nie poczułeś tych 3 mg. to tylko subiektywne odczucie. Poczułeś, a nawet o tym nie wiesz. Dowiedziałbyś się podczas rozmowy z dziewczyną/nieznajomym/na imprezie.
Kombinuj, na pewno znajdziesz coś dla siebie.
  • 1343 / 18 / 0
Non pisze:
A to, że nie poczułeś tych 3 mg. to tylko subiektywne odczucie. Poczułeś, a nawet o tym nie wiesz. Dowiedziałbyś się podczas rozmowy z dziewczyną/nieznajomym/na imprezie.
Ot dokładnie co chciałem powiedziec :gun: też w ciagu tripa wydawało mi sie małe uspokojenie, a potem jak wytrzeźwiałem "kur***, benzo mnie zmiotło"
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 510 / 14 / 0
Zgadzam się z Nonem.
Bromazepam, podobnie jak inne benzo działa subtelnie (do pewnych granic).
Sam uświadamiam sobie siłę działania bromka, dopiero gdy zejdzie - i oceniam tą diazepinę bardzo na plus.

Polecam start od subiektywnie niewyczuwalnych dawek nawet 1,5mg i po kilku godzinach ocenić, jak się sprawował umysł ;).
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 153 / / 0
własnie wrzuciłem 6 mg i zapiłem piwkiem :) i jeszcze je sącze :)
Zobaczymy bo dzisiejszy ranek z 3 mg nic mi nie dał.

pozdro strat
  • 28 / / 0
Czy poprzez pluszowosc rozumiecie rozleniwienie? Cos czego bym bardzo nie chcial.
Zamierzam poprosic psychiatre o bromazepam, dosc bezcelowych testow.
  • 153 / / 0
nie, poprostu czujesz ze wszystko jest taki miłe miekkie itc
  • 13 / / 0
Ten Bromik jest niczym polarowy kocyk otulajacy, niczym rozek dla niemowlaka :P, niczym szlafrok od D&G, niczym pierwszy odsluch SHPONGLI :old:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.