Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 849 / 42 / 0
Od jakiegoś czasu głównym moim rozluźniaczem był GBL, który niestety słabo się w tej roli sprawdza po dłuższym stosowaniu. Zadziałałem, dostałem reckę na S6 i uradowany poszedłem na obchód stołecznych aptek.

I tu lipa straszna. Nigdzie nie było. W dwóch powiedzieli, że ewentualnie mogą zamówić, ale mocniejszego Sedamu brak w większości hurtowni. Wtf?
  • 30 / 1 / 0
Dzielnicowy, jak żarłem zolpidem/zopiklon, to poprostu byłem tak zajebany że zapominałem ile zeżarłem, a po bromie poprostu wciąż czułem niedosyt i dojadałem :P a co do zaśnięcia, to nie wiem czy nawet jakbym wjebał oba listki naraz, to czy wtedy by mnie ścięło tak jak to podstępnie potrafi uczynić zolp %-D
  • 1488 / 21 / 0
Bromazepam działa pułapowo. Do pewnego momentu dobijasz fazę, ale od pewnego momentu nic nie daje dorzucanie - marnujesz wtedy najlepszą benzodiazepinę.

Najlepiej łączyć z weedem i browarem. I 12-18 mg to maks. Później to już marnotrawstwo...

P.S - benzo to taka kurwa, że brak słów! Ale lubię to... Szkoda, że ostatnio złamałbym kark i obie nogi przez tę dziwkę O.o
  • 373 / 3 / 0
Biorę czasem 1-2mg Alpry i jest ok ale jestem i tak w sumie troche muł. Wczoraj wziąłem 12mg Bromazepamu i może mega spokojny nie byłem ale i tak było w sam raz, a humor miałem taki że sie panna ze mną iść wstydziła aż hahahhaha :D
Jak kiedyś się poczułem, szkoda że takie drogie to cholerstwo :PPP
A gdyby ktoś wynalazł benzo na które nei rośnie tolerancja... obciągnałbym mu mimo, że jestem homofobem!
  • 74 / 2 / 0
Wiele osób w tm wątku mówiło, że lexotan jest dużo droższy od sedamu, a ja dzisiaj patrze i paczka sedamu 6mg kupiona jakieś pół roku temu kosztowała 26zł a za paczke lexotanu kupioną przedwczoraj zapłaciłem 30zł z groszami więc albo ten sedam zajebiście podrożał albo dla co niektórych te 4zł to prawdziwa fortuna :-) . No ale nic póki co leżą sobie w reklamówce obie paczuszki i czekają aż zejde z klona (może w końcu). Aha i jak dla mnie to bromazepam jest też ulubioną benzo w sumie pierwszą jaką jadłem, powinni ją sprzedawać przynajmniej w tabletkach po 10mg :-)
  • 373 / 3 / 0
Z tego co pamiętam to ostatnio patrząc na ceny Lexotan był równo 2x droższy od Sedamu :P
I tak wychodzi 2x drożej od Alpry bo kurcze trzeba zjeść chociaż te 12mg... Drogo wychodzi, szkoda no ale jest niezły i też w sumie dłużej działa to na plus... :)
  • 22 / 1 / 0
Wczoraj Sedam 3 - 14,11 zł wcześniej 13,50 zł, Sedam 6 - 27,50 zł Lexotan 6-36,32 zł (szczeciński droga apteka Dom Zdrowia;/)
I pamiętajcie- jak juz ktos tu wyzej powiedzial- działa pułapowo ( nie popelnisz tym samobojstwa, dziala do pewnego stopnia, z moich doswiadczen wydaje mi sie ze mozna 18 mg zarzucic nie wiecej, wiec nie warto marnowac, ja dzisiaj przez 20 godzin wjebalem 48 mg , wiec wiecej tego bledu nie powtorze bo czuje sie dokladnie tak jak po 15 mg wrzuconych na raz. Pozdro lekomaniacy
  • 554 / 3 / 0
Samobójstwa to nie popełnisz żadnym benzo, jeśli będziesz brał je solo. Co innego jak wychlejesz do tego ze 3 sety wody i zagryziem gramem tramca, wtedy może i podziała. Już kilka razy pisałem że ja mam to szczęście i jakbym chciał odlecieć do piekła tokilka pyralgin, zapić ze 200 wody + sporo clona i nic mnie nie odratuje :nuts:

Tak właściwie to po co się bawicie w jakieś sedamy, drogie to w ciul i sporo się tego trzeba nabrać :finger:

Pozdrowienia wzajemne od clono jadacza ^_^
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1488 / 21 / 0
Dlaczego jemy Bromazepam?
(tak jak ja w tej chwili 21mg podjęzykowo, bo świeże bibułki odebrałem z przychodni)
Ponieważ ma NAJMILSZE spektrum działania. Działa miorelaksacyjnie, działa bardzo chillująco.
Dzielnicowy, stary wyjadacz, może potwierdzić moje słowa. Jest po prostu wart swojej ceny (28,76 zapłaciłem za paczkę szóstek, a paczki dwie)
W dodatku sedamiki są słodkie jak cukierki pudrowe i szybciutko rozpuszczają się w buzi ^^
A jak pogryziesz? To w ogóle mega wchłon, natychmiastowy :D
  • 554 / 3 / 0
Non1989 - I te działanie jest cały czas takie super ekstra mega? Zwiększasz tylko dawkę i nadal działa identycznie? No nie uwierzę w to za żadne skarby świata...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.