Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 18 / 2 / 0
05 kwietnia 2022RandomUser pisze:
Obecnie jest dostępny na największym naszym serwisie handlowym, co ciekawe wraz z Modafinilem :D
Tylko aukcje tam z Bromantanem znikają. Czy ktoś z Was wie gdzie można jeszcze kupić orginalny Ladasten?
Podobno zaprzestali produkcji. Generalnie rozważam kupno stąd:

Czy ktoś z was zamawiał już z tej strony?
http://www.bromantan.pl/bromantanpl/20-bromantan.html

Szczerze mówiąc z tego co widzę jest to całkowicie legalny środek w Polsce i chyba nie powinno być żadnego problemu z kupnem. Zostało jeszcze 20 tabletek i dalej będę chyba zamawiał czysty. Chyba że dacie linka skąd kupić orginał. Generalnie wolę tabletki czy kapsułki niż puder.
Uwaga! Użytkownik BeretChomika jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 2 / 0
Biorę bromantan w dawce 100mg dziennie od poniedziałku czyli 4 dni, działanie na granicy placebo, nie rozumiem zachwytów nad tą substancją, Modafinil przy tym to działanie 10x bardziej odczuwalne. jesli nie rozkreci sie w ciagu kilku dni myśle ze substancja nie warta pieniedzy
  • 18 / 2 / 0
Ja się nie zachwycam poprostu bromantane działa synergicznie razem z innymi lekami. Nie potrafię dokładnie powiedzieć jak odziałuje na osobę "nie zaburzoną" mi pomógł poradzić sobie z dwubiegu-nówką. Ale mówię o sobie i fakty są takie że cierpię na depresję a ten środek poza Buprionem postawił mnie na nogi. Co mam na myśli? Normalne funkcjonowanie bez ADHD i innych nieprzyjemnych efektów związanych z klasycznymi antydepresantami.
Uwaga! Użytkownik BeretChomika jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 26 / 0
Jak dla mnie zero działania, które można byłoby odczuć. A wziąłem nawet raz 700mg.
  • 389 / 99 / 4
Substancja działa lekko stymulująco i pomaga w skupieniu oraz utrzymaniu uwagi na wykonywanych czynnościach. Przy jednorazowej dawce 200 mg działanie było mocno wyczuwalne. Przyjęte podjęzykowo/doustnie. Kryształki praktycznie bezsmakowe.
Pierwsze efekty zażycia pojawiły się po 45 minutach od przyjęcia, a peak po ok 3h. Początkowo wystąpiły nieco irytujące efekty uboczne, zbliżone do tych towarzyszących przyjęciu niewielkiej dawki DXM - mdłości, spięte mięśnie i ogólna niewygoda we własnym ciele. Efekty te całkowicie ustąpiły na peaku. Na ich miejscu pojawiło się skupienie uwagi, przyspieszenie myśli i zmniejszenie senności. Stymulacja nie była zbyt intensywna ale zauważyłem, że mam szerzej otwarte oczy niż zwykle i trochę zaciskam zęby.

Nie zauważyłem poprawy nastroju, euforii, zwiększonej motywacji ani działania anksjolitycznego. Jako focusant się sprawdzi ale nic poza tym.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 37 / 6 / 0
Hlaskover, Good Job, takie opisy doznań cenię.

Dla mnie ten środek to strzał w 10. Dotychczas brałem za taki Modafinil, jednak bromantan zastąpił go z nawiązką. Od lat mam burzliwy romans z benzo. Bromantan robi za te dwie przy czym nie uzależnia. Po 2 tygodniowym "ciągu" zrobiłem pauzę by sprawdzić. Był powrót do stanu wyjściowego, po prostu czegoś brakuje ale bez złego samopoczucia, jak przy ganji. Dałem to swojej mamie, dwa dni jak nastolatka :) Czekam na wagę 0,001 bo moja przy tym produkcie zawiodła.
Brałem 0,1-0,15, lepiej sprawdza się wyższa dawka. Brak nadpobudliwości, aspektów typowych dla stymulantów. Raz poczułem się aż za bardzo ale dorzuciłem 50mg fenylopiracetamu i 100mg modafinilu pluis gratis, za darmo wino. To już było jak feta, nawijka bez zachamowań na FB z osobami których się nie widziało 20 lat, za dużo.
  • 21 / 1 / 0
Hej. Dziś odebrałem swój bromantan. Kupiłem jako odczynnik w postaci proszku. Wygląd by się zgadzał, smak a raczej jego brak też. Dziwi mnie tylko zapach i aromat. Wału mi trochę plastikiem z którego robi się pingpongi XD czy to normalne?

Scalono — CATCH

Prosze o Edit:

Wzialem wczoraj 60mg w okolicach godziny 14 o 15 mnie zmulilo i polozylem sie spac. Spalem dzis do 6;45 czyli 16 godzin. Nie uwarzam tego za czas stracony bo ostatnio spalem po 4-5 godzin wiec w sumiedobrze ze odespalem, ale zdziwilo mnie ze zadzialo sie to zaraz po przyjeciu bromantanu. Dzis o 7 rano przjalem 100mg i tez mnie bardzo zmulilo. Ta zamula dopiero teraz zaczyna puszczac, nie wiem czy to zasluga cukru czy kawy ( dodam ze ani cukier ani kawa nigdy mnie nie pobudzaly )

Ktos tak mial ze na poczatku stosowania bromantanu zamiast pobudzenia odczuwal sennosc?

PS. od zawsze chodze zmeczony i przyjebany z tym ze nigdy nie senny tak zeby zasnac o 15 XD zazwczaj mialem problemy ze snem. Zasypialem dosc szybko, ale pozno, a jak przebudzilem sie nawet w dni wolne powidzmy o 8 to nie moglem dalej zasnac. Dzis moglbym spac luzno caly dzien.

PS. 2 Wczesniej miewalem leki, ale to bylo po jakiejs trefnej amfetaminie. Jednorazowa przygoda, w sumie nie cpam :D aczkolwiek od roku spokoj, mimo to po bromantanie poczulem taki wewnetrzny spokoj jakeigo dawno nie czulem. Moze dlatego mnie tez uspalo? Puscilo mnie cisnienie i orgaznim najpierw musi wypoczac kilka dni? :D

Przeczytalem caly watek i nie znalazlem podobnej przygody, jedynie posty ze bmnt np nie zadzialal
  • 43 / 7 / 0
03 września 2022BeretChomika pisze:
Czy ktoś z was zamawiał już z tej strony?
http://www.bromantan.pl/bromantanpl/20-bromantan.html
Ja zamówiłem.
W dawce 80mg - trudno powiedzieć czy działa. Wziąłem z n-acetylo-l-tyrozyną i magnezem, żeby dać jak najlepszą szansę. Do opisu działania, typa z youtube, nijak to się ma. Miało być polepszenie nastroju już po 20 minutach i peak po 4 godzinach. A czułem coś na granicy placebo.
Pobiorę parę dni i zobaczę.
  • 8 / 1 / 0
"A czułem coś na granicy placebo.
Pobiorę parę dni i zobaczę." @maphash jak odczucia w dłuższej perspektywie ? testowałeś jeszcze ?
  • 2803 / 361 / 0
Również mam bromantan w proszku i też sie zastanawiam nad dawką jeśli proszek to wsypać pod język tak ? I trzymać chwile ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.