E. Hemingway
przeniesiono - detronizator
przeniesiono - detronizator
01 marca 2024Hash_Oil pisze: post3755526.html#p3755526
Polecam zajrzeć do tematu założonego przez mnie.
Ototoksyczność on:
28 lutego 2024Hash_Oil pisze: Czy zauważyliście może, że od jakiegoś czasu a tak dokładnie od wybuchu konfliktu kinetycznego na Ukrainie są problemy z dostępnością w szczególnosci leku concerta?
Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności cały czas na w zachodniej części Polski są dostępne gdzie nie gdzie owe leki a na wschodniej ani jednej sztuki. Gdy się przyjdzie do apteki przypadkowo za każdym razem dane zasoby są już zarezerwowane sekundę po tym, jak pojawiło się na gdzie po lek i kto ma lek. Jakimś dziwnym przypadkiem kiedy się dzwoni na infolinie apteki i się pyta o prośbę zarezerwowania leku to, gościu, który jest odpowiedzialny za rezerwację nie może się połączyć z apteką? Czy ktokolwiek spotkał się z podobnym nastawieniem aptekarzy czy to tylko ja?
Nie wiem ale wydaje mi się, że jest zapotrzebowanie na froncie, jak swego czasu na pervitin. Tylko, żeby Ukraińcy tego nie ćpali, to nie ma problemu z szybka wersją, którą się da w aptekach znaleźć. Wersja szybka medikinetu w warunkach wojennych mogła by być szybko przerobiona do np IV czy walenia w nosa, czyli wykorzystania rekreacyjnego. A yak to conc tylko do japy można brać i przez 12h można bardziej efektywnie rozwalać Rosjan.
Jak myślicie czy nasze interesy osób chorych na ADHD i rozwój nauki nie są ważniejsze niż jakieś zewnętrzne konflikty? Rosja i tak nas nie zaatakuje, ponieważ już i tak dopłaca krocie na Ukrainie. Amunicja i broń nie są za darmo. Można wyliczyć, ile to kosztuje a kosztuje dużo. Dlatego też bym radził Rosji, żeby jak najszybciej zostawiła Ukrainę w spokoju bo i tak tam tylko traci. A w dzisiejszych czasach nikt nie jest w stanie wygrać konfliktu kinetycznego. Wojna nie leży w interesie ani Rosji, ani Ukrainy, ani tym bardziej nas, ani w interesie całego świata. Już została wykorzystana na Ukrainie taktyczna broń atomowa, a podejrzewam, że Amerykanie i Niemcy pomagają Ukraińcom skonstruować i strategiczną broń atomową. Concerta to dopiero początek.
Ale jak oni to robią? No jak to jak? Opłacają aptekarzy, lekarzy i środowiska uniwersyteckie.
Dlatego proponuję bojkot wszystkich trzech. Jak biorą łapę od zagranicy, mając w głębokim poważaniu interesy Polski i Polaków. Za wizyty biorą krocie, to radzę nie chodzić do lekarzy (działającym przede wszystkim w interesie Niemiec i Ukrainy) bo i tak przepisują nam recepty, których później nie możemy zrealizować. Niech sobie dalej biorą kasę z zagranicy a nie jeszcze nas będą wyzyskiwać.
I radzę z tym nie iść do żadnej polskiej policji czy polskich organów ścigania, bo pewnie oni też są opłacani w ramach "współpracy" zagranicznej. Jeśli ktokolwiek ma kontakt z chińskim wywiadem czy jeszcze lepiej oficjelami chińskimi to tam należy zgłaszać wszelkie zastrzeżenia. Nikt nie podskoczy Chinom. A te działania wywrotowe, przeprowadzane na terenie Polski godzą w interesy nasze, interesy Rosji i interesy Chin, a pośrednio i całego świata, bo jak Szkopy im pomogą zbudować tą broń jądrową to będzie koniec świata. Za jedną głowicą wyleci 1000 kolejnych, a ja nie chcę żyć w świecie jak z Fallouta, chociaż pewnie bym został rozwalony falą uderzeniową, ponieważ głowice są wycelowane we wszystkie stolice i większe kompleksy medyczne. No tam, gdzie są choćby ze 3 apteki w promieniu 3 km od siebie. Ale jakbym nawet przeżył takie coś, to co mi po tym, jak jedyną rzeczą, którą będę chciał zrobić to popełnić samobójstwo?
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
"Obawiam się, iż konieczna będzie zmiana sposobu leczenia.
Otrzymałam informację od producenta leku Selgres, iż z powodu braku dostępności substancji czynnej przewidywany jest dłuższy brak tego preparatu na rynku. Wznowienie sprzedaży szacowane jest na II połowę br. Niemniej dokładna data nie jest znana."
Edyta: poszukałem na Hajpie i znalazłem takie coś: Racemizacja lewoskrętnej mety/amph - wychodzi na to, że:
16 grudnia 2023DobryWujas pisze: Chciałem tylko wtrącić, że lewometamfetamina to substrat do produkcji selegiliny i traktowanie jej jako odpadu jest głupotą, bo wystarczy się tylko zakręcić i można, albo całkiem nieźle zarobić, albo po prostu bardzo wiele się nauczyć. ;)
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.