ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
Jak dla mnie wyjazd na imprezę aż do Portugalii to jest gruba przesada, useless to jeden z przystanków większej wycieczki/wyprawy to ok.

Ale jechać kilka tys km tylko na imprezę nie widzi mi się wcale.
  • 14 / 1 / 0
up@
Jak dla Ciebie festiwale transowe to tylko impreza no to zupelniie Cie popieram, nie jedz.
  • 180 / 7 / 0
Ja się właśnie zastanawiam, czy nie odpuścić Booma i nie skupić się wyłącznie na Ozorze. Przecież bilet na Boom w przeliczeniu na złote wyjdzie 1000 zł, gruba przesada.
omega_91 pisze:
Halluciluna .. gdzieś Cię już widziałem .
Gdzie? Pewnie na jakichś transach? :-)
- Wielcy artyści zawsze dużo ćpają.
- Hurrra będę wielką artystką!!!
Z psytrance od 2012 roku.

Jestem odklejona. :heart:
  • 343 / 3 / 0
można tak powiedzieć ;] na innym forum .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1180 / 5 / 0
gynd,

Szczerze pisząc nigdy nie byłem na takim festiwalu, ale nawet jak jest to coś więcej niż impreza to jechać aż do portugali...czy będzie tam coś czego nie przeżyjesz bliżej od domu?

Trzeba też zaznaczyć, że ja nie jestem w pełni uwolniony/wyzwolony ... cokolwiek to znaczy.
  • 3732 / 45 / 0
Jesli nie widzi sie Wam daleka podroz, to blizej macie Antaris - http://www.antaris-project.de/index_d.html line up jak dla mnie wymarzony. I tu rowniez Juno, Eat Static, Green Nuns Of The Revolution... KOXBOX :-D a bilety tansze. Teraz mozna kupic tylko te za 80e (tansze wyprzedane), przy wejsciu dyszke wiecej.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1456 / 19 / 0
Halluciluna pisze:
Przecież bilet na Boom w przeliczeniu na złote wyjdzie 1000 zł, gruba przesada.
Do 26 czerwca u Damona można kupować bilety za 120 euro, czyli wychodzi koło 500zł, biorąc pod uwagę dzisiejszy kurs walut.

@kowalskii, festiwal trwa tydzień + x dni które sobie przeznaczysz na after/zwiedzanie/cokolwiek. Jak dla mnie to będą świetne wakacje, a nie tylko impreza. W Portugalii nigdy nie byłem, a zawsze chciałem tam pojechać.
Jasne, że w Polsce też są organizowane festiwale psytransowe (chociaż przeważnie trwają 3-4 dni), na które na pewno się wybiorę, tak jak w zeszłym roku, ale odkąd wkręciłem się w ten klimat to wiedziałem, że na następny Boom będę chciał pojechać.

Jeżeli by mi się udało zaoszczędzić więcej kasy i miałbym 3 tygodnie wolnego latem to zrobiłbym sobie takiego tripa: S.U.N. -> Ozora -> Boom :-)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Tydzień? ojo ciężki temat do przeżycia...nie przydługo? Trzeba starannie zaplanować line up używek hehehe
  • 1456 / 19 / 0
Właśnie dlatego dla ćpunów to niezła gratka, bo w Portugalii nie ma problemów z prawem, jeżeli chodzi o dragi %-D
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
No domyśliłem się, bo jak czytałem o ozorze, że jakieś naloty, trzepania to tydzień w takich warunkach to za dużo kortyzolu uwolnionego. Coraz większy sens się pojawia takiego dalekosiężnego przedsięwzięcia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.