Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 121 / 8
pixes111 pisze:
Mógłby ktoś podać :
Czas dzialania ?
Ile mg z tolerką ketony raz na miesiąc?
Droga podania ?Różnica między oral,a sniff?
Rodzaj fazy<euforia?,speed?>?
Czytałem wszystkie posty,ale każdy co innego pisze.
Skoro każdy pisze co innego, to co chcesz usłyszeć? Jeden Ci napisze że działa 15 minut, drugi że 3 godziny. Jeden że dawka dobra to 30 mg, drugi że po pół grama nic nie czuł. Taka specyfika tych substancji. Masz wybór: zaufać komuś wiarygodnemu albo zdać się na siebie.
  • 211 / 2 / 0
Chyba większość osób zaczynała testy od 80 mg. Żeby mieć naprawdę mega mocny odlot przewyższający mefa, metylon, meca, emc, i inne to trzeba 200-300 mg. Może zasada złotego środka? 150 mg i będzie gites :emo:
  • 3449 / 121 / 8
brefedronu się podobno nie wciąga.
  • 6154 / 431 / 12
W ogóle wciąganie serotoninergików to jak wysypywanie ich do klopa, tylko że tą drugą metodą mniej boli.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 174 / / 0
zrób bombę albo dorzuć do picia, nie będzie problemu
brefedron z którym się spotkałem był dość mocno kleisty i do sniffa się kompletnie nie nadawał
  • 23 / / 0
A zakładając, że mam idealnie suchy i sypki brefedron to po wymieszaniu go z białą tabaką ( w celu rozszerzenia naczyń krwionośnych w nosie) powinien dobrze robić przy sniffie? Jeśli gadam głupoty to wybaczcie :-p
  • 6154 / 431 / 12
Nie, brefedron działa na serotoninę, a ona wyzwalana jest w przewodzie pokarmowym. Omijając go, tracicie fchuj materiału. Oczywiście on w końcu naczyniami krwionośnymi tam dotrze, ale to po prostu marnotrawstwo.
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 3449 / 121 / 8
Wyzwalana? Mógłbyś rozwinąć?
  • 159 / 8 / 0
Ze spływem też dużo idzie do żołądka.
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6154 / 431 / 12
80% zapasów serotoniny w ludzkim organiźmie znajduje się (i jest produkowane) w komórkach enterochromaficznych, znajdujących się tkance nabłonkowej pokrywającej ściany przewodu pokarmowego.[1] Skoro przyjęcie doustne zauważalnie zwiększa euforię, to zapewne z nich ta serotonina pochodzi.

Przypis 1. - Berger M, Gray JA, Roth BL (2009). "The expanded biology of serotonin". Annu. Rev. Med. 60: 355–66. [z: PubMed]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).