Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 72 / 0
arturc1 pisze:
Jakbym miał więcej to bym się masakrycznie z tym rozećpał %-D
O to nie bój, wyjebie Cię z serotoniny i nie będzie klepać ;-)
tekst powyżej =/= prawda
  • 90 / 2 / 0
Piękna faza, nawet nie piłem alkoholu, tylko 2 piwka. Bardzo dobry keton. Polecam, nie mam doświadczenia w temacie, ale na pewno bede wracal do tego:)
  • 174 / / 0
jak wypada porównanie brefedron - 3mmc?
co wg Was lepsze?
i czy w ogóle środki są do siebie podobne?
  • 95 / / 0
Bref jest nieco bardziej leniwy. Nadaje się bardziej do posiedzenia na miękkiej kanapie i toczenia ciekawych konwersacji ze znajomymi.
Natomiast 3mmc powoduje lekkiego spida, nikłą lub prawie żadną euforie. Nawet rozmawiać mi się po tym nie chciało. Po ostatnich próbach z 3mmc, wybrałbym 4bmc.
  • 50 / / 0
A mnie dalej zastanawia czy przy tym i innych ketonach można brać olanzapine :-p

07 maja 2013, 19:08 / scalono - surv

Kurwa teraz męczy mnie apatia w chuj,zupełny brak motywacji i sił,myślę teraz tylko o kolejnej kresce żeby poczuć się lepiej.Zastanawia mnie czy brefedron miał coś z tym wspólnego i czy to wina jego neurotoksyczności czy po prostu mojego stanu zdrowia.Też mieliście coś takiego po brefie ?
Wszystkie moje posty to bajanie.W rzeczywistości nie mam nic wspólnego z żadnymi narkotykami i jestem praworządnym obywatelem
  • 2714 / 512 / 0
Owockii pisze:
Kurwa teraz męczy mnie apatia w chuj,zupełny brak motywacji i sił,myślę teraz tylko o kolejnej kresce żeby poczuć się lepiej.Zastanawia mnie czy brefedron miał coś z tym wspólnego i czy to wina jego neurotoksyczności czy po prostu mojego stanu zdrowia.Też mieliście coś takiego po brefie ?
Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem.

[wyciąłem akapit, bo już zbędny. dzięki! :) - surv]
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 4807 / 266 / 0
Owockii pisze:
Wg. mnie typowy objaw psychicznego wjebania - apatia i ciśnienie na kolejną krechę (swoją drogą, brefa w nos walisz?) żeby poczuć się normalnie. To już nie jest zależne od substancji, a od samego faktu ćpania.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 50 / / 0
@The Light - tak w nos,bo ja lubię w nos :D
Ale to co teraz dostałem to już na pewno nie bref,nie żre tak w nochal,działa inaczej naspidowanie takie nachalne,chęć do działania ale brak chęci do rozmów,na siłce więcej byłem w stanie podnieść,trochę jak bym się efedryny nażarł . no i działa w dużo mniejszej dawce na oko 25mg i jest git.To co ostatnio dostałem było jednak lepsze ;/ chciało się gadać,poprawiało nastrój.Ale i tak to zeżrem :P
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013 przez Owockii, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty to bajanie.W rzeczywistości nie mam nic wspólnego z żadnymi narkotykami i jestem praworządnym obywatelem
  • 3206 / 175 / 0
Kryształowy sort od [cut], efekty były nieco rozbieżne zależnie od osoby która przyjmowała, dawki od 200mg do 250mg przyjęte oral. Zero stymulacji, ułatwienie zaśnięcia, ale przede wszystkim olbrzymie empatyczne rozjebanie; ciekawy efekt był gdy obserwowałem dwóch osobników którzy obaj przyjęli dawkę 250mg, i z początku zarzekali się, że działa słabo. A widać było coś odwrotnego: otwartość do n-tej potęgi :) Osobnicy ci zdali relację, iż ciężko jest zauważyć moment w którym brefedron wchodzi, co obserwowane z perspektywy trzeciej osoby było zabawne: dopiero gdy faza się skończyła szczury stwierdziły, że działanie było wyraźne. Świetne na posiadówę, zerowy wpływ na układ krążenia, nie jest tak euforyczny jak 3-MMC ale jest dużo bardziej empatyczny. Nieco psychodeliczny klimat fazy, i wzmocnienie kolorów jak po tryptaminach, tylko że dużo słabiej.

Fazę po brefedronie trzeba umieć zauważyć; brefedron spodobał się osobom z natury spokojnym/introwertycznym (m.in. mnie), speed freaków on nie zadowoli.

Sklepy. mrstothet.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
IMO bref najmniej inwazyjny keton na organizm. Świetnie nadaje się na trening na siłowni. 0 problemow z zaśnieciem. Tylko ograniczylem sie do walenia co 2-3 dni bo tolerka szybko skoczyła.
Macie tak że jak bref wchodzi to obraz odbierany jest jakby w przyśpieszeniu. ?
Sposób administracji zawsze sniff.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.