Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 105 / 0
No sen jest mega ważny. Ja po nieprzespanej nocy mam mega jazdy w głowie. Jakieś odrealnienia ( nie wiem jak to nazwać, apatia). Przy czym odrazu włączają mi się chore myśli + głody na alko. Żeby się nawalic i przespać. Chore. Wogole sen mi daje dużą ulgę gdyż cierpię na bóle neuropatycze. A dzisiaj poszła mała kawa i Tiger Bubble Gum także jak znowu nie zasnę to się zdenerwuje. Ale jutro tego wkurwu nie zapije. Będę ratował inaczej.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 30 / 0
Cóż, skręt jak chuj. W związku z tym przez ostatnie parę dni piłam dosyć pokaźne ilości alko, żeby móc przespać chociaż ze 4 godziny. Dzisiaj trzymam sie na trzeźwo. Zrobiłam dosyć mocny trening jak na mój beznadziejny stan i może to mnie zmęczy na noc. Zamówiłam już sobie krople cbd, może coś to da.
  • 2803 / 361 / 0
13 sierpnia 2023Palkrolik pisze:
No sen jest mega ważny. Ja po nieprzespanej nocy mam mega jazdy w głowie. Jakieś odrealnienia ( nie wiem jak to nazwać, apatia). Przy czym odrazu włączają mi się chore myśli + głody na alko. Żeby się nawalic i przespać. Chore. Wogole sen mi daje dużą ulgę gdyż cierpię na bóle neuropatycze. A dzisiaj poszła mała kawa i Tiger Bubble Gum także jak znowu nie zasnę to się zdenerwuje. Ale jutro tego wkurwu nie zapije. Będę ratował inaczej.
Dobre określenie apatia odrealnienie totalny wkurw na wszystko i wszystko człowieka drażni i wkur*wia
  • 1037 / 242 / 0
Na zdenerwowanie polecam iść do pracy lub zrobić sobie solidne, takie na prawdę solidne kardio.
Sclero, jak jedziesz na benzo albo jechałeś to polecam dużo glutaminy z witaminą b6 dawki po 100mg dziennie i kompleks witamin rozp w tłuszczach, chodzi tu głównie o D3 i K2MK7
D3 naprawia sporo a K2 powinna zdecydowanie pomóc na zwapnienia w tkance.
A i sen głównie za sen odpowiada serotonina i gaba wszelkie gaba-ergicznie substancje trzeba wyrzucić z jadłospisu by naprawić choć trochę ten bardzo ważny układ.
Serotonina to kwestia aminokwasów witamin pracy i imbir świetnie działa na układ serotoniny.
  • 2803 / 361 / 0
@PolskaCebula właśnie zamierzam wrócić do treningów ( wkońcu bo dopiero teraz gdzieś mój stan na to pozwala fizyczny mam na myśli ze prawie wszystko wygojone co miałem rozerwane do mięsa) niestety z psychiką jest ostatnio dużo gorzej . Witaminy itp ogarniam także spokojnie b6 biore i inne . K2 nie pomoże na to co jest u mnie to są zwapnienia ( złogi wapnia ) które dosłownie przebijają już skórę ( po około 10cm ) i wyobraź sobie ze masz takich kilka kręgosłup barki szyja ramiona i jak sie nie położysz to coś Cię uciska itp bezno i tak biore raz na pare dni jak naprawdę chodze po scianach po kilku / kilkunastu nocach .. a jeszcze mam tak ze jak uda sie zasnąć i np zasne z ręką uniesioną nad głowę ( wtedy mam wrażenie ze reka jest bezwładna ( przez problemy właśnie z chorobą które powodują problemy z krążeniem ) i zjedzie mi na nos to wpadam w paraliż senny dziś w nocy miałem taką sytuację odchyliłem rękę do góry nad twarz przysnąłem po chwili do dłoni już krew nie dopływała ( właśnie przez te zwapnienia itp ) ręką zjechała zatkała nos nie mogłem oddechu złapać.. i takie to spanie
  • 761 / 105 / 0
Ja mam neuropatie w prawej nodze ( z tego co przeczytałem może być to zanik mięśni, już chyba z rok czasu), do tego mrowienie, nieprzyjemne uczucie ale już się w sumie przyzwyczaiłem. Dostałem na to Pregabe ale nie chcem się w nią wpierdzielac a słyszałem że nie pomaga. W drugiej nodze mam zle zrośnięta kostkę, lekarz ortopeda powiedział że póki chodzę nie będzie narazie operował. Mam 3 raz iść na rehabilitację. Na sen też nic nie mam więc będę bił się o coś na sen z lekarzem. Teraz załatwiłem sobie od rodzinnego Neurovit. Dużo witaminy B. Sprubuje. Miałem nawet pisana Dorete na te bóle ale nie pakuje się w opio tymbardziej z paracetamolem. Najbardziej mnie wkurza że nie mam prawka a obok mojego domu nie chce mi się wychodzić bo nie chcem spotkac patologi. Do bólu się przyzwyczaiłem chodź wiadomo, człowiek chciałby być zdrowy aż do śmierci ( tfu tfu tfu ). Spać też nie mogę dlatego czekam na wizytę u znachora. Zapijać tego nie zamierzam już chodź sam sobie nie ufam to muszę pamiętać o tym.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 847 / 283 / 0
03 lipca 2023Detronizator2 pisze:
@Huberciiiik nie ma innych leków z tej grupy, podobne działanie na histaminę ma kwetiapina która chyba będzie działała najpodobniej przy najmniejszych efektach ubocznych. A powinna powodować mniejszy głód.
Albo jesz na mało białka zwierzęcego albo podaż kalorii z tłuszczów i węglowodanów jest zbliżona albo jesz za dużo cukrów prostych albo kombinacja kilku powyższych czynników albo wszystko na raz.
Na dobrej diecie mirta/miansa nie powoduje takich problemów jak wilczy głód.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 85 / 18 / 0
@Palkrolik
Próbowałeś iść do poradni leczenie bólu? Jak boisz się nawet 75 mg tramadolu to słabo, po prostu będziesz żył z bólem.
  • 22 / / 0
Siema, mam problem z zasypianiem brałem już trittico sr (75mg), ketrel (50mg) i teraz hydroksyzynę.
Trittico na mnie nie działało
Ketrel powodował rano zmęczenie
I hydroksyzyna nawet w 125mg nic nie dział. O co można jeszcze zapytać psychiatrę aby zapisał? Raczej benzo odpada bo on nie chętnie to zapisuje
  • 12440 / 2419 / 0
"Z" drugs, mianseryna. "Z" nie polecam, bo łatwo się wkręcić - szczególnie w zolpidem. To raczej doraźne środki. mianseryna nie uzależnia (przynajmniej nie w takim stopniu) i nokautuje nawet w małej dawce.
Jest jeszcze stara dobra marihuana.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.